Şimdi Ara

17 Kasım Baumaxx Açılışı ( Yeni Yapı Market -ANKARA-)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.088
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır bekliyordum bugün ilanlarınıda gördüm gazetede. Çok iddialılar fiyat konusunda. Ben birkaç foto çektim buraya yükliycem. Bana fiyatlar çok güzel geldi.

Duşkabin 99tl - Kapı 95 tl !
    1500 Tl ve Üzeri alışveriş yapan ilk 100 kişiye 32 VESTEL LCD SADECE 1 LİRA ya veriyorlar.

Bu arada Ankarada olup gitmeyi düşünenler burada toplanalım Nasıl gidilir, Saat kaçda gitmeliyiz. Sıra olurmu vs gibi konularda birbirimize yardımcı oluruz. Saygılar.

• İstanbul Yolı 8.km'deymiş.

http://baumax.com.tr/c/cms/frontpage (web sayfası)

muhtemel yeri :

• İstanbul Yolu yazan tüm otobüslerle ulaşım sağlanabilir herhalde. Yarın işim olmasaydı uğrayabilirdim, yolu üstü.

İki otobüs yazayım; Sıhhiye'den kalkan 540 ve Sezenler'den kalkan 542 ile gidebilirsiniz arkadaşlar. 542 OHÖ de gider.
  • Gidecek arkadaşlar için bulunduğu yer, istanbul yolundaki vatan bilgisayar 'ın hemen yanındaki bina.
  • Herkes yol tarif etmiş gitmeyi düşünen yokmu peki ? yada kampanya hakkında yorumu olan
  • Kampanyasını falanını filanını bilmem de, adından epeyce söz ettirmişti Samsun'a açıldığında. Sonra pek duymadım.

Satışın yanında kiralama hizmetleri olduğunu da biliyorum. Yarın olmazsa haftasonu mutlaka uğrarım.
  • yukardaki alet arac yikama icin uygunmudur acaba ? bilgisi olan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

yukardaki alet arac yikama icin uygunmudur acaba ? bilgisi olan ?

Uygun Fakat 2.14 Plus diye bir model yok sitesinde. 2.14 var;

http://www.karcher.com.tr/tr/Urunler/Ev__Bahe/Basinli_Yikama_Makineleri/Giri_Sinifi/16715600.html

Makineyle ilgili şu sayfaya da bir bakın derim;

http://www.detailingturkey.net/showthread.php?t=13716

• matkap ve akülü vidalama almayı düşünüyordum, uygun birşeyler bulunurmu acaba?
  • Bende gitmeyi düşünüyorum, yürüyerek 10 dk zaten, yönetici koltuğu lazım bi tane banada

• quote:

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

quote:

yukardaki alet arac yikama icin uygunmudur acaba ? bilgisi olan ?

Uygun Fakat 2.14 Plus diye bir model yok sitesinde. 2.14 var;

http://www.karcher.com.tr/tr/Urunler/Ev__Bahe/Basinli_Yikama_Makineleri/Giri_Sinifi/16715600.html

Makineyle ilgili şu sayfaya da bir bakın derim;

http://www.detailingturkey.net/showthread.php?t=13716

tesekkurler yorum ve bilgilendirme icin , sanirim alicam bu urunu , kac taksit yapio magza acaba ?

tekrardan tesekkurler.

• Gitmeden önce arabanız kirliyse 200 metre önündeki Lukoil'de 5 TL'ye iç-dış yıkatmayı unutmayın.
  • Bende duşakabini almayı düşünüyorum ama görünüşü pek içime sinmiyor açıkçası. Ama fiyatıda mükemmel ötesi bi fiyat. Siz ne dersniz alınır gibi bi ürünmü sizce ?
  • quote:

tesekkurler yorum ve bilgilendirme icin , sanirim alicam bu urunu , kac taksit yapio magza acaba ?

tekrardan tesekkurler.

Firmanın hangi bankalarla anlaşmalı olduğunu bilmiyorum. O yüzden bir şey diyemeyeceğim.

Ayrıca stok tükenmesi ihtimaline karşı biraz erken gitmenizi tavsiye ederim.

@BlıtzKrıeg;

Hocam bence gidip görün, dokunun, sonra karar verin. Görüntüden ziyade malzeme kalitesine dikkat etmek lazım. Dayanıklı tüketim malı olarak geçiyor sonuçta. Ne kadar uzun ömürlü olursa o kadar iyi olur. Ben çok şey beklemeyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

Gitmeden önce arabanız kirliyse 200 metre önündeki Lukoil'de 5 TL'ye iç-dış yıkatmayı unutmayın.

Fırçasız yıkama ya da süngerle yıkama var mı? Fiyat değişiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

Gitmeden önce arabanız kirliyse 200 metre önündeki Lukoil'de 5 TL'ye iç-dış yıkatmayı unutmayın.

Fırçasız yıkama ya da süngerle yıkama var mı? Fiyat değişiyor mu?

süngerle yıkatırsan 10 tl alıyorlar. bir de yıkayan eleman parayı verdikten sonra karşında beklemeye devam ediyor. çıkarıp 5 tl de ona veriyorsun. toplam maliyet 15 tl oluyor...
  • gğden oldumu ?

varmı işe yarar birşey
  • ben baumaxx izmir de çalışıyorum arkadaşlar...bizim açılışta millet 1 saatte silip süpürmüştü fiyatı çok uygun olan herşeyi :D
  • İlk gün izlenimi...saat 14.00 te gittik...işe yarar ve dikkat çekecek kadar ucuz/kaliteli ürünler olduğunu söylemek zor..Klasik yapı market mekanı ve konsept ise Praktikerle Baumax karışımı bir durumda..Mekan ilk anda çok büyük ve ürünlerle dolu gibi görünüyor ama 1 saat dolaşınca anlıyorsunuz ki dönüp dolaşıp aynı ürünleri görüyorsunuz.
    2 örnek fiat verebilirim..Geçen hafta Koçtaş ta 21.90 olan 2 dal orkideler burada 17 den 10 liraya düşürülmüş ve IKEA da benzeri satılan 2 li lambader ise 26.90 a satılıyordu.
    Ha evet bir de her 10 lira ve üstü faturaya da 1 liralık sarı bir kova hediye ediyorlar.
    Ve son not,giderken ayağınıza en sıcak tutan çizmenizi ve üstünüze de en kalın parkanızı giyip eldiven takmayı unutmayın..kaloriferleri çalıştırmıyorlar ve personel bile içerde parkalarla titreyerek çalışıyor...İçerisi dışardan daha soğuk.Tasarruf etmişler sanırım.
    Ayrıca kasalara geldiğimizde elektrik kesildi..Yarım saatten daha uzun süre bekletildik . Jeneratör yok mu dedik,montajı bitmemişmiş ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kry80 -- 17 Kasım 2011; 21:40:39 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.