Şimdi Ara

16500'e ne alınır?(bir bilene sormak lazım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
0
Favori
5.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _opeth

quote:

Orjinalden alıntı: quiet_dead

getz dizeller çok güzeldir bendeki 90 bg olanı araç acayip seri ve çok az tüketiyor eğer 110 bglik olanını alırsanız zaten o araç uçuyor otobanda sol şeritten giderler hep mercedes bmwye selektör yapanlarını bilirim

şehir içi yakıt tüketimi 5-5.5 lt arası oluyor

albelarda güzeldir kullanımı çok basittir ve çok az tüketir oda zaten fiatın 1.3 multijet motoru çok iyi bir motor

90 değil 88bg oluyor onlar. eğer çok km yapacağım diyorsanız dizel almak makbüldür. ama çok km yapmayacaksanız dizelin pek bi mantığı yok. bide 80-90binlerde dizel almak ne kadar doğru olacaktır o da tartışılır. adam son zamanlarda nası olsa satıcam deyip ucuz mazot katmış olabilir. veya başından sonuna kadar öyle yapmıştır bi alırsın aldığın gibi egzos manifoldu tıkanmış olur yolda kalırsın gibi gibi...

eğer bu ekstra masraflara rağmen benzinliyle gittiğinizde yaktığınız benzini egale edebilecek kadar kullanacaksanız alınabilir.

88 oluyor doğru ben düz hesap yaptım genelde 90 bg deniliyor bayide ki satış elemanları bile 90lık diyorlar

• 2006 model grande punto fire active alınabilir bu paraya...
  • Marea en mantıklı seçim olur bu paraya veya Honda Civic Sedan 1.6 İes
  • mitsubishi colt güzel bir tercih olur
  • Kia Cerato alabilirsiniz bende geçen ay aldım .
  • Kia cerato bulabilsem alacağım. Bu COLT 2 gündür fena yordu kafamı. Çok hoş bir duruşu var.
    Albea dizelden vazgeçtim gibi.
    Accent diyorlar ama ERA bu paraya yok.
    Bir de arkadaşın dediği fiesta da düşünüyorum.
    COLT kullananlar servisi nasıl bunların?
    Pahalı mıdır?Parça sıkıntısı var mıdır.

2000 BORA buldum beyaz LPGli 75000kmde ama galeri olduğu için km şüpheli nasıl sizce?Yakıt harcamasını hiç bilmiyorum.
  • Fiat Marea
  • quote:

Orjinalden alıntı: tenten77

Kia cerato bulabilsem alacağım. Bu COLT 2 gündür fena yordu kafamı. Çok hoş bir duruşu var.
    Albea dizelden vazgeçtim gibi.
    Accent diyorlar ama ERA bu paraya yok.
    Bir de arkadaşın dediği fiesta da düşünüyorum.
    COLT kullananlar servisi nasıl bunların?
    Pahalı mıdır?Parça sıkıntısı var mıdır.

2000 BORA buldum beyaz LPGli 75000kmde ama galeri olduğu için km şüpheli nasıl sizce?Yakıt harcamasını hiç bilmiyorum.

coltun servisleri ucuzdur. 15000 de bir bakıma girer.60.000 km lik bakım masrafı yuvarlak hesap 1000 ytl dir.

triger kayışı değişmez; ağır bakımı yok gibi bir şeydir.

bir baskı balatası değiştirebilirsin o da her avrupa arabada pahalıdır zaten.

parça değişim aralığı uzundur ( 63500 km de daha akü , buji, fren balatası yağ hariç bir şey değiştirmedim) o bakımdan parça fiyatı her japon gibi pahalı olsada ( kaskosuz sürmen asla tavsiye edilmez) arıza çıkarma olasılığı düşük olduğu içn ( ben söylemiyorum alman ADAC söylüyor 2007 yılında avrupada en az arıza çıkaran B segmenti seçildi kendisi) diğer marka aynı km de aynı parçayı 2 kez değiştiriyorsa colt 1 kez değiştirir ( her japon için geçerli bu genelleme aslında)

bulunduğun ilde servisi varsa sorun yok. yoksa almaman önerilir kul yapısıdır mersedes bile arıza yapabilir sonuçta.

temiz düşük km de bir colt ( ki bu 16500 den azıcık fazlasına patlar sana 18000 gibi) seni üzmez.

arabaya bir yakından bak daha farklı düşüneceksin.

hayırlı gnler.

• quote:

Orjinalden alıntı: kirei

Fiat Marea

şu araba renault marea olcak varya oofffff

veya renault tempra

offf ki ne offff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 22 Haziran 2009; 20:32:34 >

• golf IV alabilirsiniz
  • colt güzel ama ben resimdeki aracı öneririm

16500'e ne alınır?(bir bilene sormak lazım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atl@s

colt güzel ama ben resimdeki aracı öneririm

+1905 Almandan şaşmıcaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

colt diyorum. isterseniz teste herhangi bir mitsubishi bayisine gidip yapın. makyajlı kasada ne varsa sizin bu fiyata bakacağınız makyajsız kasadada aynı özellikler hemen hemen mevcut olacaktır. bakımı 15000km'de birdir. yetkli servis bakım fiyatları 225 lira ve 350 liradır. zincir tahrikli trigere sahiptir. çok büyük bakım denen bakımı bu sayede yoktur. bakılan araç invite donanımında ve amt vitesli ise makbüldür. amt 6 vites olduğundan daha az yakıt harcamaktadır. uzun yolda bir depoda klima açık 700km menzili vardır (47lt olması lazım).

Ayrıca içi ferahtır. arka koltuklar ileri geri oynadığından bagajı veya arka koltuk diz mesafesini arttırmak kolaydır. invite donanımında 4 havayastığı, otomatik klima, kumandalı ısıtmalı aynalar, 2 cam otomatik, cd çalar, 6 hoparlör standarttır. bir kısmı jant kapaklı olmasına rağmen çoğunlukla 15" alaşım jantlıdır, 1.3 95hp sorunsuz bir motora sahiptir. motor sesi ve yol sesi b segmenti olmasından ve japon olmasından dolayı biraz fazladır. mtv'si 1.3-1.6 arasındaki dilimdedir çünkü motor hacmi 1300cc'yi geçmektedir.

ben aracımı 99000km'de aldım şu an 109000km'de 105000km bakımı dışında yaptığım harcamalarım: lastikleri değiştirmek, rot balansa gitmek, park lambamı led olan daha güçlüleriyle değiştirmek, sonax cila alıp arada cilalamak, ha bide silecek suyu eklemek

.(Nokta)En makulü budur bence de Neden capon çünkü

edit: Toşu nickli arkadaşımız 16500 e aldı bi tane ama , bilmiyorum bulunur mu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B49CD3050 -- 22 Haziran 2009; 22:54:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gozden84

quote:

iyide resimdeki ispanyol arabası arkadaşım ?

hayırlı günler.

• http://www.sahibinden.com/2001_seat_toledo_1_9_tdi_signo-21WQQaXQQ14332687WQQpXQQdisplayitem&keyword=seat%20toledo
    Ben olsam toledo tdi de düşünürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 22 Haziran 2009; 22:57:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orjinalden alıntı: gozden84

quote:

iyide resimdeki ispanyol arabası arkadaşım ?

hayırlı günler.

Ya arkadaş İspanyol Alamn farkını bilmiyor ya da Seat vW grupta ya ondan vw almansa cordoba da almandır mantığıyla gitmiş
    O mantıkla gidersek bizim Colt da Alman oluyor ama.Mercedes-Mitsubishi ortak yapımı motor,Smart la aynı olan şase falan.Evet evet bence Colt safkan Alman

• Seat Volkswagen Grubu'na bağlı değil mi arkadaşlar ispanyada üretiliyor olabilir???
  • Jetta hiç almayın o zaman
    meksikalı çünkü
    meksika ile ilgili illa bir şey alacaksanız mariachi güzel, içimi kolay onu tavsiye ederim.
  • Corsa ile nasıl uzun yol yapamazmışsınız?

1.3 Cdti Essentia veya bulabilirseniz Enjoy donanım Corsa işinizi gayet iyi bir şekilde görecektir.

Az yakar (6 litre) , yol tutuşu iyidir, manuel alırsanız sorun çıkarma derdi olmaz, 2.eli gayet iyidir rahat satarsınız..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.