Şimdi Ara

16500'e ne alınır?(bir bilene sormak lazım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
5.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 veya 2006 model güvenlik paketli hyundai accent admire 1.5 CRDI öneririm kilometrede 15.2 kuruşluk yakıt tüketimi var. Ben 3 aydır kullanıyorum çok memnunum. Yaklaşık 3000-4000 tl de cebinde kalır.
  • Evet bu admire seçeneğini de düşünmedim değil. Erayla admire kıyaslanırsa admire nasıldır?
  • Corsa'nın sürüşü hoşuma gidiyor da küçük araba işte. Uzun yol da yapacağım için sorun çıkarır deniyor.
    Ama "Tubo" bu ilandaki de çok temizmiş.
  • Sığamazsınız anlamında mı sorun çıkarır deniyor?
  • Corsa, uzun yolda yanımdan geçen büyük araçlar sorun olur deniyor.

Peki Bora nasıldır? Mesela bu ilan pasif oldu ama yine de fikir açısından bir sorsam acabahttp://www.sahibinden.com/tertemizzzzz_bora_lpg_liiiiiii_-35WQQaXQQ14912079WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenten77 -- 23 Haziran 2009; 0:02:37 >
  • Gereçke ilginçmiş.

Hayırlısı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: tenten77

Corsa, uzun yolda yanımdan geçen büyük araçlar sorun olur deniyor.

Peki Bora nasıldır? Mesela bu ilan pasif oldu ama yine de fikir açısından bir sorsam acabahttp://www.sahibinden.com/tertemizzzzz_bora_lpg_liiiiiii_-35WQQaXQQ14912079WQQpXQQdisplayitem

kim diyor bunları allah aşkına;

colt dış ölçü olarak corsadan da kısadır ama gayet güzel uzun yol yapılabiliyor.

bu sözler arabadan gerçekten anlamayan konu komşu sözleri sadece.

aldırmayın

araba demek 1 metre kaputu 1 metre de bagajı olan taşıt demek değildir illa.

halk olarak şahinden yetiştiğimiz için bagajsız kaputsuz arabalara oyuncak gözüyle bakıyoruz.

2000 model bora almazdım yerinizde olsam seneye 10 !!!!! yaşında olacak.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 23 Haziran 2009; 0:07:46 >

• Corsa dediginiz aracin 1.4 motorlu versiyonu (ilanda gosterdiginizden bahsediyorum) 1 ton civarindadir. Yeni kasa olanlar ise 1190 kg'dir (dizel motorlusu).

Arkada$iniza aracini ucak pisti yerine karayolunda kullanmasini tavsiye ederseniz, bu sorundan da kurtulmu$ olacaktir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pascuu

quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orjinalden alıntı: gozden84

quote:

Orjinalden alıntı: Atl@s

colt güzel ama ben resimdeki aracı öneririm

16500'e ne alınır?(bir bilene sormak lazım)

+1905 Almandan şaşmıcaksın

iyide resimdeki ispanyol arabası arkadaşım ?

hayırlı günler.

Ya arkadaş İspanyol Alamn farkını bilmiyor ya da Seat vW grupta ya ondan vw almansa cordoba da almandır mantığıyla gitmiş
    O mantıkla gidersek bizim Colt da Alman oluyor ama.Mercedes-Mitsubishi ortak yapımı motor,Smart la aynı olan şase falan.Evet evet bence Colt safkan Alman

Ukalalık yapmadan önce konuya hakim olup olmadığınızı ölçmek bence daha doğru bir davranış olacaktır

SEAT (Sociedad Espanola de Automoviles de Turismo, SA) İspanyol otomobil üreticisi.

SEAT, 9 Mayıs'ta toplam 600 milyon İspanyol pesetası sermaye ile kuruldu. Hissedarlar, %51 hisse ile National Institute of Industry (INI), %42 hisse ile toplam 6 banka ve %7 hisse ile Fiat idi. Fiat, üretim teknolojisi katkısını da ortaklığa katmıştı. 1953'te ilk SEAT otomobil, üretim bandından çıktı. Modelin adı 1400'dü.

Günümüzde SEAT, Volkswagen Grubu içinde çekici tasarımlı, sportif, yüksek teknoloji kullanılan ve yenilikçi otomobiller üreten markadır. Bu değerler, markanın yeni sloganı "SEAT Auto Emotion" ile vurgulanmakta ve gelecekteki imajını tanımlamaktadır.

Şu anda SEAT SA bünyesinde Alhambra, Arosa, Cordoba, Ibiza, Inca, Leon ve Toledo olmak üzere 7 model üretimi ve satışı gerçekleştirilmektedir. Bugün SEAT, yoğun olarak Avrupa'da pazarlanmakla beraber, 5 kıtada toplam 68 ülkedeki bayilik ağıyla, yaklaşık 3.600 noktada satış ve satış sonrası hizmetler teşkilatı bulunmaktadır.

Şirketin en önemli önceliklerinden birini oluşturan Araştırma ve Geliştirme faaliyetlerine yapılan yatırımlar sayesinde , yüksek kalitede ve yenilikçi ürünler geliştirilmesine olanak tanınmaktadır.

2000 yılında 25. kuruluş yılını kutlayan Martorell'deki Technical Center'da Araştırma ve Geliştirme bölümünde 2.000 kişi çalışmaktadır.

Martorell Technical Center'ın en büyük özelliği, SEAT ürünlerinin tasarım, geliştirme ve üretim aşamalarının bu merkezde birarada gerçekleştirilmesidir. Bu özellik SEAT'ı diğer İspanyol otomobil üreticilerinden ayırmaktadır.

SEAT, 2000 - 2004 yılları arasında 250 milyar peseta -1,5 milyar Euro- yatırım yapacak olup, Araştırma ve Geliştirme faaliyetleri için 150 milyar peseta - 901 milyon Euro- ayırmış bulunmaktadır.

Portekiz Palmela'daki VW Group üretim merkezinde üretilen SEAT Alhambra dışındaki tüm SEAT modelleri İspanya Martorell'deki fabrikada üretilmektedir. Martorell Fabrikası, 1993 yılında İspanya Kralı I. Juan Carlos'un katkılarıyla Avrupa'nın en gelişmiş üretim tesisi olarak açılmıştır. Esnek üretim prosesi ve mükemmel lojistik sistemi bulunan fabrikada her gün 2.300 araç üretilmektedir.

2000 yılında Martorell'in toplam üretimi, bir önceki yıla gore % 6.1 artarak 516.146 araca ulaşmıştır.

2000 yılında 514.800 araç satışı gerçekleşmiştir. SEAT SA'nın cirosu 1 trilyon peseta -6,3 milyar Euro-, karı ise 14,5 milyar peseta -87,3 milyon Euro -olarak kaydedilmiştir. SEAT SA genelinde bugün 15.000 kişi çalışmaktadır. SEAT, 2000 yılında Avrupa'nın en genç markası olarak 50. yılını kutlamıştır.

• ben sürekli olarak aracımı uzun yolda kullanıyorum. bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. üstüne bide o büyük araçlardan daha az yakıyorum. istanbul'dan datçaya giderken bakalım nesıl olacak? kassam bir depoyla gidebilirim sanırım. (780km)
  • @gozden84

Seat İspanyol menşeili bir otomobil firmasıdır ve şuanda VW bünyesi altındadır. Sizin de yazdığınız gibi...
  • @gozden84

Yani?
    Benim soylediğimle senin yazdığın aynı şeyler.
    Ben ne diyorum vw grubunda diye seat'ı alman yaptın diyorum.Ukalalık değil gayet doğru konusuyorum.Yazdıklarında aynen benim dediğimi destekliyor.
    SEAT İSPANYOL markasıdır.VW grup dahilinde olan bir markadır.İçindeki malzemeler Alman olması onu alman yapmaz.
    Madem öyle işte diyorum COLT'un da motoru Mercedes ortak yapımı.O zaman Colt da içinde Alman parçası barındırdığı için Almandır.Var mı böyle saçmalık..

Kendini savuncam diye benim yazdığımı destekler yazıyı alıp copy paste yapmışsın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascuu -- 23 Haziran 2009; 12:42:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tenten77

Evet bu admire seçeneğini de düşünmedim değil. Erayla admire kıyaslanırsa admire nasıldır?

Şimdiye kadar era kullanmadığım ve era admire'ın bi üst modeli olduğu için era ile admire kıyaslamak biraz yanlış. Şöyle bi karşılaştıacak olursak 1.5Crdi admire 3 silindirli motora sahipken era 4 silindirli dizel motora sahip. Bu nedenle eranın motor sesi ve yakıt tüketimi nispeten daha düşük. Admire'ın süspansiyonlarının daha iyi olduğu söyleniyor. İç mekan genişliği arasında bi fark yok.Tasarım olarak ben admire ı daha çok beğeniyorum. Bu kişinin zevkine kamış. Fiyat olarak da admire ler daha ucuz.Kısacası admire tam bi aile arabası.
  • bence toyota corolla terra 1.6 full olanından
    veya honda civic 1.6 ies almalısın. bu arabalar aynı zaman lpg ile çok uyumlu arabalardır. yakıt sorunu kesinlikle yaşamazsın.

bunlardan dışarı çıkma hyundai felan boş heleki fiata corsaya bulaşma bunlar rahat arabalar değil
    uzun vadede sıkıntı verir.
  • Ben nissan almera ları seviyorum ama bu tür araçlar çok iyi olmasına karşı tutulmuyor malesef alırsanız sizin olur araba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: emres159

bunlardan dışarı çıkma hyundai felan boş heleki fiata corsaya bulaşma bunlar rahat arabalar değil
    uzun vadede sıkıntı verir.

Bu tarz ifadeler bence hoş değil. Yazılan araçların eksileri olabilir. Fiyat/performans/kullanım oranına bakmak lazım bence.
  • 38 binde 2004 seat ibiza signo M/T 1.4 100 hp yi (sunroof haric full dur) 17 bin TL ye sattim. Tavsiye edecegim bir arac.
    LPG de taktirip guzelce gezersin

Edit : 2004 nisan da 24.500.000.000 eski TL 'ye almışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasse -- 23 Haziran 2009; 23:12:22 >
  • Bu araç nasıl ne dersiniz?

http://www.araba.com/1983896.html
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.