Şimdi Ara

16500'e ne alınır?(bir bilene sormak lazım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
0
Favori
5.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, 16500 TL'ye 2 aydır bakıyorum hoşuma giden bir araç çıkmadı.
    İlk arabamı alıyorum belki ondandır sık elemem.
    YAŞ 30, öğretmenim (aldığımız para belli) Ankara'dayım.
    Dolayısıyla sorunsuz güzel bir araba arıyorum, nedir tavsiyeleriniz.

Not: 2 aydır ALBEA multijet bakıyorum aman yaklaşma diyorlar.
    Corsa bakıyorum boşver uzun yol yapamazsın diyorlar.
    Astra diyorum çok km diyorlar.
    Era diyorum o paraya vermezler diyorlar.
    Peki siz ne diyorsunuz?
    Teşekkürler

• colt diyorum. isterseniz teste herhangi bir mitsubishi bayisine gidip yapın. makyajlı kasada ne varsa sizin bu fiyata bakacağınız makyajsız kasadada aynı özellikler hemen hemen mevcut olacaktır. bakımı 15000km'de birdir. yetkli servis bakım fiyatları 225 lira ve 350 liradır. zincir tahrikli trigere sahiptir. çok büyük bakım denen bakımı bu sayede yoktur. bakılan araç invite donanımında ve amt vitesli ise makbüldür. amt 6 vites olduğundan daha az yakıt harcamaktadır. uzun yolda bir depoda klima açık 700km menzili vardır (47lt olması lazım).

Ayrıca içi ferahtır. arka koltuklar ileri geri oynadığından bagajı veya arka koltuk diz mesafesini arttırmak kolaydır. invite donanımında 4 havayastığı, otomatik klima, kumandalı ısıtmalı aynalar, 2 cam otomatik, cd çalar, 6 hoparlör standarttır. bir kısmı jant kapaklı olmasına rağmen çoğunlukla 15" alaşım jantlıdır, 1.3 95hp sorunsuz bir motora sahiptir. motor sesi ve yol sesi b segmenti olmasından ve japon olmasından dolayı biraz fazladır. mtv'si 1.3-1.6 arasındaki dilimdedir çünkü motor hacmi 1300cc'yi geçmektedir.

ben aracımı 99000km'de aldım şu an 109000km'de 105000km bakımı dışında yaptığım harcamalarım: lastikleri değiştirmek, rot balansa gitmek, park lambamı led olan daha güçlüleriyle değiştirmek, sonax cila alıp arada cilalamak, ha bide silecek suyu eklemek

• http://www.sahibinden.com/orjinal_yakit_cimrisi_dizel_clio_cok_temiz_-31WQQaXQQ14794441WQQpXQQdisplayitem

benn olsam clio alırım

_yakıtta oldukça cimridir

_servis yaygınlıgı ve parça ucuzlugu bakınından rakibi yoktur

(yukardaki araç örnektir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .IsTanBul. -- 21 Haziran 2009; 17:00:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

colt diyorum. isterseniz teste herhangi bir mitsubishi bayisine gidip yapın. makyajlı kasada ne varsa sizin bu fiyata bakacağınız makyajsız kasadada aynı özellikler hemen hemen mevcut olacaktır. bakımı 15000km'de birdir. yetkli servis bakım fiyatları 225 lira ve 350 liradır. zincir tahrikli trigere sahiptir. çok büyük bakım denen bakımı bu sayede yoktur. bakılan araç invite donanımında ve amt vitesli ise makbüldür. amt 6 vites olduğundan daha az yakıt harcamaktadır. uzun yolda bir depoda klima açık 700km menzili vardır (47lt olması lazım).

Ayrıca içi ferahtır. arka koltuklar ileri geri oynadığından bagajı veya arka koltuk diz mesafesini arttırmak kolaydır. invite donanımında 4 havayastığı, otomatik klima, kumandalı ısıtmalı aynalar, 2 cam otomatik, cd çalar, 6 hoparlör standarttır. bir kısmı jant kapaklı olmasına rağmen çoğunlukla 15" alaşım jantlıdır, 1.3 95hp sorunsuz bir motora sahiptir. motor sesi ve yol sesi b segmenti olmasından ve japon olmasından dolayı biraz fazladır. mtv'si 1.3-1.6 arasındaki dilimdedir çünkü motor hacmi 1300cc'yi geçmektedir.

ben aracımı 99000km'de aldım şu an 109000km'de 105000km bakımı dışında yaptığım harcamalarım: lastikleri değiştirmek, rot balansa gitmek, park lambamı led olan daha güçlüleriyle değiştirmek, sonax cila alıp arada cilalamak, ha bide silecek suyu eklemek

bende doğal olarak colt diyorum.

bir de örnek ilan koyuyorum.

http://www.sahibinden.com/2005_mitsubishi_colt_otomatik_servis_bakimli_59_000_km-44WQQaXQQ14757658WQQpXQQdisplayitem

hayırlı günler.

• işin garibi ankarada colt kullanıcısı çok azhttp://www.sahibinden.com/dustu_otomatik_ve_yakit_cimrisi_arac_ariyorsaniz_buldunuz-36WQQaXQQ14275415WQQpXQQdisplayitem istanbuldan daha pahalı. eğer sorun olmazsa istanbuldan bakın
  • dizel mi benzinli mi lpgli mi arıyorsunuz?

fiat marea benzinli

http://www.araba.com/2028879.html

kia rio benzinli

http://www.araba.com/2085613.html

renault clio hb benzinli

http://www.araba.com/2036893.html

• quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

işin garibi ankarada colt kullanıcısı çok azhttp://www.sahibinden.com/dustu_otomatik_ve_yakit_cimrisi_arac_ariyorsaniz_buldunuz-36WQQaXQQ14275415WQQpXQQdisplayitem istanbuldan daha pahalı. eğer sorun olmazsa istanbuldan bakın

gerçekten çok temiz görünüyor.

benzinli alınacaksa; bu aracın yanında bu fiyata olan diğer araçlar gerek motor gerek donanım olarak colt ile kıyaslama kabul etmez.

kaç arabada 4 havayastığı standart? kaç arabada alaşım jant standart 16-17 arasına alabileceğiniz.

kaç araba da 6 hoparlörlü ses sistemi standart

kaç araba da 95 hp 1.3 7,5 litre\100 km tüketie sahip bir motor var.

bu limkten 27 ayrı aracın teknik kıyaslamasına ulaşabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_27352473/mpage_1/key_//tm.htm#27352473

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 21 Haziran 2009; 17:25:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ilgiliendiğiniz için sağolun varolun.
    COLT ilk defa inceliyorum evet gayet güzelmiş
    Honda city diyorlar bir bilginiz var mı?
  • yakıt tüketiminden başka bir avantajı yok o aracın birde honda sorunsuzluğu
  • Dizel de olur LPG de. Bu LPGli COLTlar kaç para yakıyor acaba.
  • City tavsiye eder misiniz. 16500 e bulunuyor bir de LPGli kullanan var mı?
    Dizel düşünüyordum ama araba seçeneklerim çok azalıyor.
    Bir de Turbodur, enjektördür arıza yaptı mı dünya para.
    En başta dizel düşünüyordum 1-2 gün önceye kadar
  • ikinci el dizel almak gerçekten zor aracın nasıl kullanıldığını hor mu kullanıldığını bilemiyorsun alıyorsun aracı herşey güzel ama 1000 km tak turbo bozuldu

ikinci el benzinli almak en doğrusu
  • Getz dizel nasıl full?
    Uzun yolda nasıldır?
    Yakıtta ne kadar cimri?
    Genel olarak tavsiye eder misiniz?
    Yoksa Fiat Albea 1.3 multijet active 2007 70000km 15500e var
    Bir de bugün konuştum 15500e 81000km de Albea Dynamic Kristal mavi var. Bu albea ilk sahibinden değişen boya yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: tenten77

Dizel de olur LPG de. Bu LPGli COLTlar kaç para yakıyor acaba.

colt lpg gerektirmeyen bir araç neredeyse;

istanbul şehir içi 7,5 litre\100 km yakmakta otomatik vitesli versiyonu.

lpg yaptırdığın masrafa değmeyebilir.

hayırlı gnler.
  • getz dizeller çok güzeldir bendeki 90 bg olanı araç acayip seri ve çok az tüketiyor eğer 110 bglik olanını alırsanız zaten o araç uçuyor otobanda sol şeritten giderler hep mercedes bmwye selektör yapanlarını bilirim

şehir içi yakıt tüketimi 5-5.5 lt arası oluyor

albelarda güzeldir kullanımı çok basittir ve çok az tüketir oda zaten fiatın 1.3 multijet motoru çok iyi bir motor
  • quote:

Orjinalden alıntı: quiet_dead

getz dizeller çok güzeldir bendeki 90 bg olanı araç acayip seri ve çok az tüketiyor eğer 110 bglik olanını alırsanız zaten o araç uçuyor otobanda sol şeritten giderler hep mercedes bmwye selektör yapanlarını bilirim

şehir içi yakıt tüketimi 5-5.5 lt arası oluyor

albelarda güzeldir kullanımı çok basittir ve çok az tüketir oda zaten fiatın 1.3 multijet motoru çok iyi bir motor

90 değil 88bg oluyor onlar. eğer çok km yapacağım diyorsanız dizel almak makbüldür. ama çok km yapmayacaksanız dizelin pek bi mantığı yok. bide 80-90binlerde dizel almak ne kadar doğru olacaktır o da tartışılır. adam son zamanlarda nası olsa satıcam deyip ucuz mazot katmış olabilir. veya başından sonuna kadar öyle yapmıştır bi alırsın aldığın gibi egzos manifoldu tıkanmış olur yolda kalırsın gibi gibi...

eğer bu ekstra masraflara rağmen benzinliyle gittiğinizde yaktığınız benzini egale edebilecek kadar kullanacaksanız alınabilir.

• kimden fikir istersen onu alacağına bunu al derler.albea bence güzel tercih olur.bmv süren bir arkadaşa sorsan yanına yaklaşmaz.ama senin kriterlerin belli.sorun olsada seni üzmeden halledilecek,az yakacak,vergisi dokunmayacak vs.bu yüzden corsa,albea,clio gibi araçlara balıp temizini denk getirdinmi almalısın.
  • 16500 lira para veriyorsun ee bu parayı nasıl kazandığınıda sen biliyorsun bence okadar parayı clioya felan yatırma 2001 2000 model arabalar bak model olarak eski olabilirler ama verdiğin paranın hakkını verirler adam gibi bi arabaya binersin
  • bir büyüğe sormak lazım..

16500'e ne alınır?(bir bilene sormak lazım)
  • Bence 2006-2007 fiesta bulabilirsiniz. Hem kmsi azdır hemde sorunsuzdur. Çevrenize bakarsanız ne kadar çok tutuldugunu da görebilirsiniz. 1-2 sene sonra aldıgınız fiyata veya en fazla bin lira eksiğine satarsınız.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.