Şimdi Ara

16500'e ne alınır?(bir bilene sormak lazım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
5.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pascuu

@gozden84

Yani?
    Benim soylediğimle senin yazdığın aynı şeyler.
    Ben ne diyorum vw grubunda diye seat'ı alman yaptın diyorum.Ukalalık değil gayet doğru konusuyorum.Yazdıklarında aynen benim dediğimi destekliyor.
    SEAT İSPANYOL markasıdır.VW grup dahilinde olan bir markadır.İçindeki malzemeler Alman olması onu alman yapmaz.
    Madem öyle işte diyorum COLT'un da motoru Mercedes ortak yapımı.O zaman Colt da içinde Alman parçası barındırdığı için Almandır.Var mı böyle saçmalık..

Kendini savuncam diye benim yazdığımı destekler yazıyı alıp copy paste yapmışsın:)

seat ispanyada üretiliyor fakat Alman şirketine ait olduğuna göre Almandır diyebilirz. Colt mercedes parçaları ile üretiliyor olabilir ancak Mitsubishi tarafından üretiliyor yani ortak noktaları yok.Renault Honda Fiat veya Ford Türkiyede üretiliyorlar ancak bunlara Türk malı demiyoruz. Yani firma base neredeyse, o ülkenin malı olmuş oluyorlar değil mi?? konuyu daha detaylı tartışmak isterseniz başka bir başlık altında devam edebiliriz burdaki önceliğimiz @tenten77 arkadaşımız..

@tenten77 alacağınız arabanın 2. el piyasasının nasıl olduğunu incelemeyi unutmayınız ki satarken fazla zarar etmeyesiniz ve satması kolay olsun. bu anlamda Stilo için olumlu düşünemeyeceğim. Daha çok Corsa-Polo-Clio(HB)-Megane-Golf IV-İbiza düşünmenizi tavsiye ederim ve yedek parça-servis bakımından Renault bir adım önde olduğunu hatırlatırım. Saygılar..

• Katılıyorum, teşekkür ettim gozden84
    Bu iş ne kadar zormuş yıllardır araba kullanıyorum ilk defa araba alacağımdan herhalde gittikçe kolaylaşacağına zorlaşıyor :)
    Corsa konusunda ilgilendiğim bir ilan var da işte uzun yol düşündürüyor yılda en az 2 kez Ankara-Antalya , Antalya-Sivas uzun yolunu yapacağım için düşünceliyim
    Saygılar
  • @tenten77

Konu'nun başlığında 'bir bilene sormak lazım' yazmışsınız. Malesef bir bilene denk gelememişsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

Benzinli ama..

http://www.sahibinden.com/2004_model_temiz_84000_de-61WQQaXQQ10359959WQQpXQQdisplayitem

bu araçta 8 airbag mi var ilk defa duyuyorum

dijital klima filan donanımı güzelmiş
  • 6 olması gerekiyor, Sürücü-Yolcu-2Yan-2perde ama perdeler parçalı mıydı ondan emin değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tenten77

Bu araç nasıl ne dersiniz?

http://www.araba.com/1983896.html

güzel bi raraçtır sorunsuzdur. sorun yaşayanı duymadım şimdiye kadar. donanımı baya doludur. solundan darbe almış gibi geldi sanki sol farı daha bi parlak gibi.
  • Evet Tubo, bir bilene sormak lazım dedim çıkan sonuç:
    En fazla önerilen, Mitsubishi COLT - Fiat Marea 4'er kişi önerdi
    2. en fazla önerilen Renault Clio - Opel Corsa - Seat Cordoba 2'şer kişi önerdi
    1'er kişi de bu arabaları önerdi:
    Kia rio
    Kia Cerato
    Seat Toledo
    2001 2000 model arabalar
    2006 model grande punto fire active
    Golf IV
    Hyundai Accent Era benzinli
    Hyundai Accent admire 1.5 CRDI
    Nissan almera
  • Sayın _opeth
    Dediğin doğru olabilir dikkatlice bakınca sanki far değişmiş.

Bu Corsa 1.4 olanı İstanbulda, bir de dizel olsaydı. Bu Ankara'da İstanbul plakalı araçların 2. eli hiç yok. Adamlar bir de 06 plakayla değiştiriyorlar.
  • Burada önerilen araçlar konusunda bir sıkıntı yok, hepsi de duruma göre makul ve akılcı araçlar.

Sorun size bu kulaktan dolma bilgileri verenlerde, ben bir bilene denk gelememişsiniz derken onları kastediyordum.

Örneğin: Corsa ile uzun yola çıkılamaması gibi vs..
  • uzun yola çıkılmaz lafı beni bitiriyor ya

scooterla bile uzun yola çıkılıyor 1.3-1.4 corsayla mı yola çıkılamıyacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: tenten77

Sayın _opeth
    Dediğin doğru olabilir dikkatlice bakınca sanki far değişmiş.

Bu Corsa 1.4 olanı İstanbulda, bir de dizel olsaydı. Bu Ankara'da İstanbul plakalı araçların 2. eli hiç yok. Adamlar bir de 06 plakayla değiştiriyorlar.

aynı işi sende yapabilirsin. ankara piyasası bi garip. mesela sormasaydınız ankarada bu kadar az colt ilanı olduğunu bilmiyordum. mesela ankarada citroen'ler de daha ucuza bulunabiliyor. fordlar daha pahalıydı mesela. bi ara arkadaşa araba bakıyoduk ordan biliyorum
  • Dizel olarak alacağınız Corsa - Fiesta hem donanımsız olacak hem de 80-100 bin km'de olacak..

Buyrun bir de bu ilana bakın;

http://www.sahibinden.com/dizel_clio_hb_1_5_80_bg_65_000_km_de-29WQQaXQQ13286816WQQpXQQdisplayitem

Hatta gidin arabaya da bakın, Symbol'le karıştırmayın..

Daha mantıklı bir model bulabileceğinizi zannetmiyorum, eğer o araba satılmışsa bir de buna bakın;

http://www.sahibinden.com/_grand_otomotivden_renault_clio_1_5_dci_hb_-92WQQaXQQ14986441WQQpXQQdisplayitem

• bu cliolar yeni kasasından daha güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

Dizel olarak alacağınız Corsa - Fiesta hem donanımsız olacak hem de 80-100 bin km'de olacak..

Buyrun bir de bu ilana bakın;

http://www.sahibinden.com/dizel_clio_hb_1_5_80_bg_65_000_km_de-29WQQaXQQ13286816WQQpXQQdisplayitem

Hatta gidin arabaya da bakın, Symbol'le karıştırmayın..

Daha mantıklı bir model bulabileceğinizi zannetmiyorum, eğer o araba satılmışsa bir de buna bakın;

http://www.sahibinden.com/_grand_otomotivden_renault_clio_1_5_dci_hb_-92WQQaXQQ14986441WQQpXQQdisplayitem

clio hb'ler kesinlikle daha iyi symbolden. en azından devir saati var

• Hem donanımlı olacak, hem az yakacak, hem modelli olacak, hem düşük km'li olacak, hem 2.elde rahat satılacak, hem parçası ucuz olacak, hem sorun çıkartma riski düşük olacak, hem de 16500 TL olacak.

Bu kriterleri daha iyi karşılayabilecek bir araba var mı, ben mi yanılıyorum arkadaşlar?

Çok çok daha iyi arabalar var ama 16500 TL'ye yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 24 Haziran 2009; 1:08:54 >
  • Tubo sağolasın, bu ilk gösterdiğini galeriye vermişler.
    Bu iki ilandaki araçta aynı araç.
    Fotoğraflara dikkatlice bakınca aslında 2side ayı otomobil.
    Plakalardaki yazılar aynı.
    Aradım cidden galeri çıktı.
    Adresi aldım bir görmeye gitmeyi düşünüyorum.

Bir arkadaş "scooterla bile uzun yola çıkılıyor " demiş ne hoş, bisikletle de çıkılır ki.
    Amacım şartları zorlamak değil. O şartlara göre araba almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenten77 -- 24 Haziran 2009; 11:58:59 >
  • Tahmin ettim

Esp ve VDC o araçta bulunmuyor haberiniz olsun, artık ilan verirken herkes detayları loto oynar gibi doldurur olmuş..
  • Geçen hafta Ankara pazarındaydım yine.
    Artık yavaştan donanımları çözer oldum örneğin, Albea'da ABS kaputu açınca görülebilir bir yerde hatta torpidoda güvenlik paketli olduğu için airbag logosu var.
    Bunlara rağmen Galericinin iddaa ettiği gibi arabasının ABS sinin olmadığını söyledim adam küstah bir şekilde tartışmaya başladı bu da yetmiyor gibi Cruise controlü var hatta bu arabanın diye sallıyor (oysaki hız limit ses uyarısı var).
    En sonunda tartışmanın şiddetini arttırdı ben de aç kaputu göstereyim dedim; olmadığını gözüne sokmama rağmen hala ısrar etti. Sahtekar.
  • Öyle sahtekarlar yüzünden arabalarımızı boyatamaz olduk..

Dün aracımın satılık ilanını koydum, arabada ön sağ çamurluk ve kapıda boya ve çekiç var, kaputu da aldığım galerici çiziklerden dolayı boyatmış.
    Bakalım başıma ne adamlar gelecek 3 parça boyalıymış diyerek...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.