Merhabalar maksimum bu bütçeyle suv olması tercihimdir ya da hatchback ,sürekli şehir içi istanbul trafiğinde yakıt konusunda üzmeyecek ,en düşük 2023 model 2. El olabilir neyi tavsiye edersiniz? Chr hybrid var model yükseltmek istiyorum. Arabadan memnunum ancak (hybrid oluşu çok iy yakıt konusunda ) 1.8 motor olduğu için sıfıra yakın araç alınsa vergisi çok yüksek oluyor. Bir de en dolu paketi 2 miyonu geçiyor bütçemi fazlasıyla aşıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1600000 tlye araç

-
-
Honda jazz crosstar hybridi inceleyin, surekli sehirici ise bicilmis kaftan. 1.5 motor hybrid oldugu icin vergisi de dusuk. Fiyatida 1490
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 18 Şubat 2025; 0:8:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler inceleyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hb versiyonu da var 90 bin daha ucuza, istanbul şehiriçi dur kalk trafikte yazin 3.5-4, kisin 4-5 arasi yakar. Ic hacim olarak chr den büyüktür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 18 Şubat 2025; 0:20:31 >
Opel Grandland 1.2 eat8 2024 model Gs paket 0 km olarak sarı siteden o fiyatlara bulabilirsiniz.Donanım olarak oldukça dolu bir araç ekstra olarak matrix far var.Yakıt konusunda trafikte az yakmaz ama araç konfor,yalıtım,iç hacim ve donanım olarak oldukça memnun eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan9455 -- 18 Şubat 2025; 0:28:22 >
Grandland düşünmedim değil. Ancak dediğiniz gibi istanbulda çok yakar bence.
Makyajlı Citroen C4 alabilirsiniz. Yakıt olarak bir tık geriye gitse de mtv den yırtar.
1.2 Puretech motorda canı yanan çok insan var, bulaşma derim.
Hybrid harici şehir içi dur kalk trafikte 1.3 dizel linea bile 7 litrenin altına düşmüyor.
Ben sana 1.0 TSI 2025 model Kamiq tavsiye ederim. Hem vergi avantajın, hem söylediğin araçlara göre daha kaliteli, hem sıfır araç, hem de TSI motordan dolayı.
-
Az daha ekleyip sıfır fiyatı 1.850.000TL olan BYD Seal-U Dm-i öneririm, şu anda 2 aydır ülkemizde en çok satan SUV modeli. Benzinli motoru jeneratör gibi kullanıp elektrik motoruyla gidiyor çoğunlukla, 18KW bataryasıyla istenirse sadece elektrikli araba gibi de kullanılabiliyor (şehir içi 80-90km). Şarj istasyonundan da şarj edilebiliyor. Üstelik D segment ve donanım olarak yok yok, klasik markalar gibi parayı kepçeyle alıp donanımı çay kaşığıyla vermiyor.
-
Ne kadar acaba
keşke ekleyebilsem ama maalesef ekleyemem😀
İnternette 1.662 görmüştüm, bayide 1.550-1.600 e alınır diye düşünüyorum.
-
Kurbanın olayım yapma yaa.
Forumu takip eden insan için çok antipatik oluyorsun.
-
Begenmiyorsan blokla kardesim bak dugme orada duruyor beni de gereksiz rahatsiz etmemis olursun. hayirli günler
Yakit onceligim hb veya suv diyen adama dur kalk trafikte 8-9 litre yakan araba onerenler antipatik olmuyor , butcem 1600 dedigi halde az biraz daha ekle -250bin- sunu al diyen antipatik olmuyor da ben oluyorum. Antipatiklik olceginizide bir değerlendirin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 18 Şubat 2025; 8:57:20 >
Hocam merhaba. Cidden nereye denk gelsem Jazz dan başka bir şey demiyorsunuz. Veriler gerçekten çok iyi Jazz' da. Tam bizim ekonomimize uyan f/p araç. Bunda yorumunuza sonuna kadar katılıyorum. Fakat araç biraz tipten kaybediyor. Yoğunluk zaten bu düşüncede. Siz 15 yılı aşkın üyesiniz ve engellemek yerine yine de yazılarınızı okumak isterim.
Zaten arkadaş onu söylemiş. Sorun beğenip beğenmemek değil. Umarım beni anlamışsınızdır. Saygılarımı sunarım sizlere.
Konu sahibine gelecek olursak, bende 1,7-1,8 Milyon civarı araç kovalıyorum. Yakıt tüketimi çok umursamıyorum. Senede 10.000 KM bile yapan biri değilim. Siz yakıt tüketimi öncelik olsun demişsiniz. Evden şarj imkanınız var ise elektrikli modellere yönelmenizi tavsiye ederim. Tabi elektrikli araçların şu an 2.eli çok iyi değil haberiniz olsun.
Bende 1.2 TSI Jetta vardı. Yakıt konusunda oldukça iyiydi. Şehirler arası 5 ila 5.5 LT, şehir içi çok yoğun trafikte bile 7 LT görmüyordu. Size önerim az yaksın ve 2. eli güçlü olsun diyorsanız wag grubu araçlara bakın. Skoda, Seat, vw.
-
Tesekkur ederim yaziniz icin, bildigim seyi tavsiye ediyorum yoksa bende bilirim polo al , troc al x al y al demeyi.
Hayirli gunler
Sürekli şehir içi araç kullanan birinin alabileceği iki alternatif var
Hibrit veya elektrikli.
Chr den sonra hibrit arıyorsanız elde yine Chr veya Corolla var
Jazz önerilmiş alt sınıfa düşersiniz o araçla.
Togg önerebilirim,ödeme koşulları da iyiyken hem segment düşmez hemde elektrikli tasarrufu yaparsınız
Elektrikli araç evden şarj imkanı yoksa çok mantıklı gelmiyor. Chrdan çok memnunum ancak hem yeni modelleri çok pahalı hem de vergisi. O yüzden ben de başka markalara bakıııyorum. Skoda kamiq baktım ama ne kadar yakar bilmiyorum. Haftanın 7 günü araç kullanıyorum. Ama chr idan sonra da ne olabilir bilmiyorum. Sorunsuz bi araba
eğer elektrikli arabalar ve 1.8 hibritler seçenek dışıysa kriterlerinize göre jazz hibrit veya yaris hibrit ten başka seçeneğiniz yok.
1.0 tsi dsg istanbul şehir içi sıkışık trafikte 9 civarı yakar.
1.2 pejolarda aynı şekilde.
elektrikli olmayan, çok az yakan ,düşük vergili ve sorunsuz araçsa aradığınız burda bilip bilmeden yazanlara çok bakmayın bu kriterleri taşıyan honda jazz ve toyota yaristen başka 3. bir araç yok.
yaris çok ufak onu seçenek olarak göreceğinizi sanmıyorum. geriye jazz veya crosstar jazz kalıyor.
ya kriterlerinizi değiştirin yada honda bayiine gidin boşa vakit kaybetmeyin.
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 18 Şubat 2025; 12:24:47 > -
Biraz zorlayıp Kuga düşünebilirsiniz:
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ford-dhn-motors-tan-2023-model-ford-kuga-titanium-hatasiz-1204495382/detayMotoru oldukça canlı ve güçlü, oturuş pozisyonu, tokluğu c suv hissini iyi veriyor. Yakıt tüketimi haliyle gücü ile orantılı biraz yüksekce. B suv parasına C suv almış olursunuz.
B suv olarak Hr-v düşünebilirsiniz:
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-honda-pazarliksiz-2022-18.900km-isitma-e.bagaj-hayalet-advance-hatasiz-1208117983/detayİçi oldukça ferah, sessiz, tam hibrit ve ekonomik. Ama bundan sonra kuga sürdüğünüzde sınıf farkını net görürsünüz onu söyleyeyim. Hr-v'nin en büyük artısı tam hibrit olmasıdır.
yukarıda birisi Jazz önerdiği için eleştirilmiş sanırım ama suv olmasa da bir b crossover olarak sıfır jazz crosstar alınabiliyor, mükemmel bir araç bence. İçine binmeyen, sürmeyen önyargıyla konuşmasın boşuna. Çoğu c sınıfı araçtan daha iyi ve daha ferah bir araç, şehir içi için ideal ve memnun edici bir araç. Golf 7 den sonra söylüyorum bunu.
Austral var, çok bildiğim bir araç değil ama şık modern bir araç bu para için:
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-renault-yetkili-bayi-hsc-otomotiv-den-austral-1.3-hybrid-evolution-160hp-1229792208/detayYine QQ alabiliyorsunuz:
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-nissan-2023-model-24-cikisli-hatasiz-6001-km-qashqai-desing-pack-1228172767/detaySon olarak Citroen C4 yenilendi. Motoru mild hibrit zincirli tirigeregeçti, kayış sorunu yok artık. Dolusunun sıfırını alabiliyorsunuz. Bir suv değil crossover ama yüksekce ve ferah bir araç. Donanımı da bol. Cam tavan, ısıtmalı direksiyon, masajlı koltuk gibi opsiyonları mevcut.
talep.citroen.com.tr
Citroën Sıfır C4 Araç Fiyatları 2024 | Citroën Türkiyehttps://talep.citroen.com.tr/fiyat-listesi/arac/c4Yani seçenek bol. Kendini kanıtlamış bu marka, modeller varken ben byd myd çinli marka araç almazdım diye düşünüyorum.
En Beğenilen Yanıtlar

Kurbanın olayım yapma yaa. Forumu takip eden insan için çok antipatik oluyorsun. |
Benzer içerikler
- kontağı çevirince elektrik gelmiyor
- oto yedek parça dükkanı açmak için gerekenler
- toyota corolla 1.5 dream multidrive s yorum
- volvo s60 motor performans düşüklüğü uyarısı
- dörtyol ağzında geçiş üstünlüğü
- jaecoo 8 türkiye"ye ne zaman gelecek
- byd fiyat listesi 2025
- renault megane fiyat listesi
- opel grandland 2025 fiyat listesi
- kia tasman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X