|
İstediklerim; Otomatik vites - düşük km(50 bin veya altı) - iç donanımı iyi( multimedya,kolçak,gösterge vs.) kriterlerim sadece bunlar teşekkurler herkese şimdiden. |
|

|
İstediklerim; Otomatik vites - düşük km(50 bin veya altı) - iç donanımı iyi( multimedya,kolçak,gösterge vs.) kriterlerim sadece bunlar teşekkurler herkese şimdiden. |
|
|
Vallahi hocam anlayamadım ya bu nasıl bir iş, paranın üzerine kredi çekip 0 alayım diyorum ama boş paketlerine yetiyor param markaların, boş paket oluncada hem performansı düşük oluyo hemde ilerde satması zor oluyor:( Yoksa kafamda peugeot 208 yeni kasa 1.2 puretech boş paketi vs. var :/ |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 5 Temmuz 2021; 15:19:36 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
urban paket otomatik egea falan bakın bence. HB bulsanız daha iyi ama hb lerin fiyatları yukarıda bildiğim kadarıyla. lpg ye tam uyumlu olduklarından ekonomikte olur, otomatiğide tam otomatik olduğundan arıza riski düşük. |
|
Urban Egea çok güzel. Benim de hedefimdeki araç. Lakin hem otomatik, hem urban hem de 50.000km altı olsun denirse benim bildiğim 170-180 binin altına bulmak çok zor. Öyle 130 bintl lere aranan özelliklerde araç kaldı mı bilmiyorum. Ancak km düşürme dolandırıcılığı ile, pert kaydı plakada çıkmayıp, şasede çıkan falan bir aracı o fiyata itelemeye çalışabilirler diye düşünüyorum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankura -- 9 Temmuz 2021; 15:52:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 9 Temmuz 2021; 18:20:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|