Şimdi Ara

130 bin tl araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Otomatik vites - düşük km(50 bin veya altı) - iç donanımı iyi( multimedya,kolçak,gösterge vs.)

kriterlerim sadece bunlar teşekkurler herkese şimdiden.

• Araba kalmamış o paraya :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Araba kalmamış o paraya :D

Vallahi hocam anlayamadım ya bu nasıl bir iş, paranın üzerine kredi çekip 0 alayım diyorum ama boş paketlerine yetiyor param markaların, boş paket oluncada hem performansı düşük oluyo hemde ilerde satması zor oluyor:(

Yoksa kafamda peugeot 208 yeni kasa 1.2 puretech boş paketi vs. var :/

• 2013 Cruze sport plus bak (1.4 turbo motoru 140 beygiri olan)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sanruflu-yeni-kasa-i20-1.4-mpi-style-plus-led-li-otomatik-vites-931482382/detay

Olabilir aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 5 Temmuz 2021; 15:19:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • urban paket otomatik egea falan bakın bence.

HB bulsanız daha iyi ama hb lerin fiyatları yukarıda bildiğim kadarıyla.

lpg ye tam uyumlu olduklarından ekonomikte olur, otomatiğide tam otomatik olduğundan arıza riski düşük.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    450 bin tl araç tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ankura kullanıcısına yanıt

Urban Egea çok güzel. Benim de hedefimdeki araç. Lakin hem otomatik, hem urban hem de 50.000km altı olsun denirse benim bildiğim 170-180 binin altına bulmak çok zor. Öyle 130 bintl lere aranan özelliklerde araç kaldı mı bilmiyorum. Ancak km düşürme dolandırıcılığı ile, pert kaydı plakada çıkmayıp, şasede çıkan falan bir aracı o fiyata itelemeye çalışabilirler diye düşünüyorum.

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    130 bandında zor 145 ve üstünde 100 bin km alti bulunabilir

Geçen hafta 2016 model acil olarak bir parça çamurluk değişen bir parça boyalı 149 dan ilana çıkan vardı 80 bin küsür kmde, birkaç gün içinde sanıyorum 145 civarına satıldı. Takip etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankura -- 9 Temmuz 2021; 15:52:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • B segment herhangi bir arabayı al. Zaten çok fazla seçenek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam saticiyi araci tanimam bilmem sadece fikir vermesi acisindan 10 daha koyabilirseniz;

sahibinden.com
    Renault / Clio / 1.2 / Turbo Icon / **HATASIZ RENAULT CLİO İCON OTOMATİK-KIRMIZI 1.2 TURBO 120 HP ** sahibinden.comda - 936959670
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-renault-clio-icon-otomatik-kirmizi-1.2-turbo-120-hp-936959670/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 9 Temmuz 2021; 18:20:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.