Şimdi Ara

60 - 120 Bin Arası HB Otomatik Vites Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk aracımız olacağı için çok araştırıyoruz ama her kafadan bir ses çıkıyor. En azından daha fazla tecrübeden faydalanabileceğimi umarak buraya konu açtım.

Araştırdığım kadarıyla bazı modeller ve özellikle bazı paketler tutuluyor.

Fiesta: 2015 sonrası modellerde Powershift şanzıman iyi sorunsuz deniliyordu. Titanium paketi daha çok tutuluyormuş sanırım. Ama arabanın standartında 2 hava yastığı var güvenlik paketi alınca 6 hava yastığı oluyormuş bunu sorduğum 2 -3 ilanda o ne bilmiyorum gibi cevaplar alınca baya şaşırdım.

Polo: 2017 1.0 TSI sanırım en son büyük değişiklik bu modelde olmuş. Ona da 130 civarı istiyorlar 140 civarı sıfırı zaten.

Jazz: 2012 Cam Tavan CVT şanzımanı bir arkadaş çok övüyordu. Oda araba bakmaya başladığım süre içinde (Ocak ayı) 15 bin lira koydu üzerine.

308: 2015 yılından itibaren EAT6 şanzımanı kullanılıyormuş sanırım. Avrupada yılın otomobili seçilmiş sanırım. Ama anladığım kadarıyla Türkiye'de fransız arabalarına karşı bir önyargı söz konusu. Sebebi nedir önemli midir yorumları size bırakıyorum.

Temelde benim araştırabildiklerim öğrenebildiklerim bu kadar. Citroen, Peugeot, Hyundai, Kia, Toyota, Opel, Skoda, Seat önerileriniz var mıdır? Varsa hangi yıl hangi paket olması önemli? Neye dikkat etmeli ? İkinci eli nasıldır ?

Benim için arabanın kaçması vs. ziyade güvenliği daha önemli. Muhtemelen sadece hafta sonları ve ya nadiren şehir dışına çıkacağım için ilk etapta çok yakmasının da önemli olduğunu düşünmüyorum.

• Eğer EAT li bulursanız kesinlikle 308.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jazz öneririm siddetle cvtli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Peugeot nun en büyük eksikliği iyi ustasının az olması araç çok elektronik ve bizim ustalar hemen tam olarak sorunu anlamadan tamire deneme yanılma ile girişiyorlar ve aracın içine ediyorlar asıl sorun bu peugeot.

Jazz da güzel araç ama 2012 model araç 100k üstü ise daha yenilere yönel.

Poloda güzel araç iç genişliğide fena değil ama sıfır ile pek fark yokmuş bu biraz düşündürebilir. Ama vw her zaman tutulur kolay satılır.

Fiesta iç hacmi en küçük araç bunların arasında ama donanımı iyi duruyor air bag dışında.

Ben olsan 308 alırdım şekli oldukça güzel birazda sportif. Hangisine karar verirsen ver Ekspertiz i markaların yetkili servisinde yaptır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda Jazz üzerinden silindir geçmedikçe sağı solu bozulmayan, sıkıntısız bir arabadır. Hatta bi araştırmada top10 dayanıklı araba listesinde 1 numaraydı.

Ama ben ben olsam yeni EAT6'lı bir 308 alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.