Şimdi Ara

16 yaşındaki bir liseli nasıl giyinmeli ? (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USA-Street -- 12 Nisan 2014; 15:22:40 >

• iyisin iyi
  • Ne blazer ceketi oğlum, git yaşıtların gibi giyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Ne blazer ceketi oğlum, git yaşıtların gibi giyin

Blazer yazmadım diye tahmin ediyorum. Bilmiyorum belki taslaklardan kalmıştır.
  • İlk fotoğraftaki yüzü kapatmayıp ikincide neden kapattın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BostonMavericks

Böyle bir insanım boyum 1,80. 200 tl ayırdım bursumdan. Sadece alt ve üst ayakkabı dahil değil. Dünden beri açıyorum çünkü önceden hep başımda biri olurdu şimdi arkadaşlarımla gideceğim o yüzden fikrim olsun.
     16 yaşındaki bir liseli nasıl giyinmeli ? (SS'li) 16 yaşındaki bir liseli nasıl giyinmeli ? (SS'li)

2. Fotoda suratını sansürlemişsin, birincisinde açık bırakmışsın arkadaşını sansürlemişsin.

Bravo.

• o duruşu değiştir bence kıyafetten önce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

16 yaşındaki bir liseli nasıl giyinmeli ? (SS'li) 16 yaşındaki bir liseli nasıl giyinmeli ? (SS'li)

fail

• yüzsün yok mu?
  • quote:

quote:

Konu başlığı olarak "Bana blazer ceket yakışır mı? (SS'li)" gibi bir şey yazmıştın, sonradan değiştirmişsin..
  • azcık evde kendi kendine spor yap omuz genişlet sonra küpe tak altına siyah pantolon giy üstüne siyah hırka çok şekil olursun
  • quote:

quote:

quote:

Konu başlığı olarak "Bana blazer ceket yakışır mı? (SS'li)" gibi bir şey yazmıştın, sonradan değiştirmişsin..

Evet evet hatırladım dün açmıştım o konuyu taslağın aynısını kopyaladım. Özür dilerim.

Orada arkadaşlarım güldürdü o yüzden onu sansürledim.

• bence siyah bişiler al sana siyah iyi gidiyor yada beyaz bi t-shirt olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

bence siyah bişiler al sana siyah iyi gidiyor yada beyaz bi t-shirt olabilir

Aslında asosyal biriyim pek anlamıyorum işlerden tavsiyelerinizi aklımda tutacağım.

Neden hocam olduğum gibiyim.

O ceket en az 3 yıldır var her yeri çöpe döndü resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USA-Street -- 12 Nisan 2014; 13:43:19 >
  • Once açık mavi kot pantolondan kurtul. Dar siyah pantolon al ama fazla dar olmasın. Uzerindeki siyah ceketide çıkart. Orjinal bi GAP al. Tam liseli giyinişi , yakışırda yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Showtek -- 12 Nisan 2014; 13:41:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  16 yaşındaki bir liseli nasıl giyinmeli ? (SS'li)

ideal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shuizegetsu -- 12 Nisan 2014; 13:45:13 >
  • Saçlarıda uzat bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sansürde fail olmuşsun :d lc waikiki den şaşma olm o yaşta napcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

sansürde fail olmuşsun :d lc waikiki den şaşma olm o yaşta napcan

Belirttim zati görmediniz herhalde. Öyle demeyin hocam millet neler giyiyor zaten görüyorsunuzdur da.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

sansürde fail olmuşsun :d lc waikiki den şaşma olm o yaşta napcan

Belirttim zati görmediniz herhalde. Öyle demeyin hocam millet neler giyiyor zaten görüyorsunuzdur da.

pull and bear,zara,jack jones,bershka,koton
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.