Şimdi Ara

16 yaşındaki bir liseli nasıl giyinmeli ? (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Doğruları konuşmamız gerekir ise pantolonun yakışmamış ve gerçekten 16 değilde 12 gibi giyinmişsin üst alt vs.Vücudun uygunsa turkuaz mavi bir gömlek ve siyah dar pantolon(yapışacak kadar dar değil) yahut kumaşı güzel olan bordo bir gömlek ve renkleri uyumlu bir pantolonla tamamlayabilirsin.Soruların varsa bana özel mesaj atabilirsin arkadaşım
  • Eşşeğe altın semerde vursan eşşek eşşektir
  • Ben kot değilde adını bilmediğim kumaştan pantolonları ( yanlış yazdım herhalde ) giyiyorum. Mavi , hardal rengi , kırmızı falan filan. Üstüme beyaz gömlek veya yeiş , beyaz , kırmızılı gömlek giyiyorum.
  • 17 yaşındayım siyah pantolon yada koyu kot siyah Ramones converse siyah beyaz manowar tişörtü gri hırka yada deri ceket Giyiyorum.Kolye ve bileklikte var tabi.Yani cuma günü böyleydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarisinalpha

Kar maskesiyle başlayabilirsin

Doğruları konuşmamız gerekir ise pantolonun yakışmamış ve gerçekten 16 değilde 12 gibi giyinmişsin üst alt vs.Vücudun uygunsa turkuaz mavi bir gömlek ve siyah dar pantolon(yapışacak kadar dar değil) yahut kumaşı güzel olan bordo bir gömlek ve renkleri uyumlu bir pantolonla tamamlayabilirsin.Soruların varsa bana özel mesaj atabilirsin arkadaşım

Dar olmaz hocam banada doğrudur giyinmeyi pek bilmem.
  • 12 yaşındaki çocuk gibisin saçları uzat biraz kilo ver sonra istediğini giy.
  • Abi ben de 18 yaşındayım da bu senin giyimin hakikaten çok kötü

ben sana şu tarz bir kombin öneririm

üst:
     16 yaşındaki bir liseli nasıl giyinmeli ? (SS'li) 60 tl (pullandbear)
     16 yaşındaki bir liseli nasıl giyinmeli ? (SS'li) 40 tl (pullandbear)

alt:
     16 yaşındaki bir liseli nasıl giyinmeli ? (SS'li) 300 tl (diesel)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.