16 milyar..16 milyar...16 milyar...fiyat düzeyini geçmeyecek. - km 50.000'den az. - az yakan çok kaçan..(idare etsin.) - kolay alınıp-satılabilen. - kendine göre sağlam.( çinli olmasın). - küçük motor olabilir. ( 1.2 16v---- 1.4 8v--- 1.4 16v---1.5 veya 1.6 olabilir.) - kesinlikle kazasız+ BOYASIZ.... -
Önerilerinizi bekliyorum-piyasayı takip eden arkadaşlar var ise yardımlarınızı beklemekteyim.
Aradıgınıza uyan bundan fazla pek bulamazsınız ( Km 50.ooo den düşük falan pek olmaz cunku belkıde arastırmak lazım daha ) Ama ben dırek bunu tavsıye ederdım..
daihatsu siriondan bahsetmişsiniz...o paraya 2007 model temiz bulursunuz
lpg li stilo
quote:
Orijinalden alıntı: attci
16 milyar..16 milyar...16 milyar...fiyat düzeyini geçmeyecek. - km 50.000'den az. - az yakan çok kaçan..(idare etsin.) - kolay alınıp-satılabilen. - kendine göre sağlam.( çinli olmasın). - küçük motor olabilir. ( 1.2 16v---- 1.4 8v--- 1.4 16v---1.5 veya 1.6 olabilir.) - kesinlikle kazasız+ BOYASIZ.... -
Önerilerinizi bekliyorum-piyasayı takip eden arkadaşlar var ise yardımlarınızı beklemekteyim.
hocam türkiyede boyasız araba zor bulunur hele o fiyata olunca işiniz daha zor bence bikaç parça boya olmasının bi mahsuru olmadığını düşünüyorum
öyle bi yazmısın ki üstüne bide 16 mılyar isterim gibi.
boyasız bulmak malesef zor boya takıntısı yapıp arızalı arac almayın
O paraya çok şey istiyorsun bence.Ben olsam temiz megane 1 arardım.Ama şartlarını değiştirmek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: attci
Bu özeliklerde ki araba bu fiyata olmaz. olursada sakatlık vardır. tatalar var onların da piyasası yok. ama sağlam kullanışlı arabalar.
gerçekten çok şey istiyorsun bulsan bulsan logan bulursun...