< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bir kulaç daha atsam tıptayım
Ben hiç böyle bir denize dalmadım Üzerimde sınav giriş kartı ve kimliğim Haa gayret Üç sene fırtına üzerime dolunay Gün yüzü asmış dalgalar boyum asmış Nefesime güç bahşet Mevla Bir kulaç daha atsam olur evelallah.. |
ONCELİKLE SELAMUN ALWYKUM ARKADASLAR. BEN DJ GANDALF. GECENLERDE YKS DENİLEN GEVSEGE DİSS ATTİM. O DA BANA ATMİS. DİSSTE DİYOR Kİ ANA BACİ YAPİYORSUN
|
2018 gibi gelecek göreceksin.
Basit şekilli sorulardan oluşacak. Piyasada çözdüğün zor denemeler gibi değil, beklediğinin kat ve kat üstü yapacaksın. 100den aşağı gelmemesi lazım. Gelirse de canın sağolsun. |
2 senelik mezunluğu verdiği yorgunluğu atacaksın iyi çalıştın hakkını verdin bu sene bu işi bitireceksin sen yakın ben uzak ve sen yakınlarında ben ırak
|
Ben her yıl böyle konulara mesaj atıyorum, umarım son olur :D
|
Sınavın hiçbir aksilik olmadan iyi geçmiştir ve süre sıkıntısı da yaşamamışsındır, zamanı iyi yönetmişsindir umarım. Hayırlı ve istediğin gibi bir sonuç gelir inşallah. Allah muhafaza ama ya olmazsa? Olmazsa dahi o evde o şeytani kişiyle geçirecek bir yılım daha yok. Babamın yanına yerleşirim nasılsa artık beni bağlayan bir okul yok. Bu sene bu evde bu şeytani kişilikle yaşamak zorunda oluşumun sebebi okulun bu kadının evine yakın oluşuydu. Allah'ın izniyle 16 hazirandan sonra bu evden inşallah sonsuza kadar ayrılıyorumdur ve inşallah bir daha böyle bir zulüm yaşamam. Bu zulüm ben şu an bu satırları yazarken bile devam ediyor fakat inşallah 16 haziran günü ne olursa olsun bitmiş olacak. Babamla zaten bunu konuştuk sonuç ne olursa olsun babam beni yargılamaz ve artık okul da bittiğine göre bundan sonra babamın yanında yaşamamın önünde hiçbir engel kalmadı. Ayrıca babama daha evvel de söylemiştim, bu evde yaşadıklarımı atlatabilmek için yazın psikiyatrik destek alma planım da var. Onun haricinde de ailem (o kadın dışında) ve dostlarım bana destek olacaktır. Bu yüzden hiç korkulacak endişelenilecek bir durum yok. İnşallah bu zulüm bitecek ve 3 yıldır ruhumda açılan yaralar kapanacak. Şu vakte kadar Allah'ın yardımıyla buna rağmen çalıştık, çözdüğümüz denemelerde aşağı yukarı istediğimiz gibi netler geldi. Bu durumda umuyorum ki 15 haziran ve 16 haziran günü de her şeye rağmen, tüm bu zorluklara rağmen zalimlere ve zulme rağmen güçlü kalışımızın zaferini kazandığımız gün olacak, inşallah. İnşallah o gün kendi adıma İstanbul'u fethettiğim, prangalarımdan kurtulduğum, ihtilal gerçekleştirdiğim gün olacak.
|
2.mezunluğun mu hocam
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elw1s -- 20 Haziran 2019; 13:16:30 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |