Şimdi Ara

16 HAZIRANA MESAJ BIRAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
4.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://forum.donanimhaber.com/gecen-sene-universiteli-olanlarin-sinavdan-once-kendilerine-yazdiklari-mesajlar--133501295#133501295

BAŞARILAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınavın hiçbir aksilik olmadan iyi geçmiştir ve süre sıkıntısı da yaşamamışsındır, zamanı iyi yönetmişsindir umarım. Hayırlı ve istediğin gibi bir sonuç gelir inşallah. Allah muhafaza ama ya olmazsa? Olmazsa dahi o evde o şeytani kişiyle geçirecek bir yılım daha yok. Babamın yanına yerleşirim nasılsa artık beni bağlayan bir okul yok. Bu sene bu evde bu şeytani kişilikle yaşamak zorunda oluşumun sebebi okulun bu kadının evine yakın oluşuydu. Allah'ın izniyle 16 hazirandan sonra bu evden inşallah sonsuza kadar ayrılıyorumdur ve inşallah bir daha böyle bir zulüm yaşamam. Bu zulüm ben şu an bu satırları yazarken bile devam ediyor fakat inşallah 16 haziran günü ne olursa olsun bitmiş olacak. Babamla zaten bunu konuştuk sonuç ne olursa olsun babam beni yargılamaz ve artık okul da bittiğine göre bundan sonra babamın yanında yaşamamın önünde hiçbir engel kalmadı. Ayrıca babama daha evvel de söylemiştim, bu evde yaşadıklarımı atlatabilmek için yazın psikiyatrik destek alma planım da var. Onun haricinde de ailem (o kadın dışında) ve dostlarım bana destek olacaktır. Bu yüzden hiç korkulacak endişelenilecek bir durum yok. İnşallah bu zulüm bitecek ve 3 yıldır ruhumda açılan yaralar kapanacak. Şu vakte kadar Allah'ın yardımıyla buna rağmen çalıştık, çözdüğümüz denemelerde aşağı yukarı istediğimiz gibi netler geldi. Bu durumda umuyorum ki 15 haziran ve 16 haziran günü de her şeye rağmen, tüm bu zorluklara rağmen zalimlere ve zulme rağmen güçlü kalışımızın zaferini kazandığımız gün olacak, inşallah. İnşallah o gün kendi adıma İstanbul'u fethettiğim, prangalarımdan kurtulduğum, ihtilal gerçekleştirdiğim gün olacak.
  • Fizik tuzaklarına düşme nolurrrrr

• Naptın lan kerata mat kaç geldi

Edit: Mat kötü geldi.. ama sanırım istediğim yere girebileceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elw1s -- 20 Haziran 2019; 13:16:30 >
  • sene başı kendine verdiğin sözleri tutmadın ama planlı olmasa da it gibi çalıştın. bakalım şans yüzüne gülecek mi sende ilk 20k potansiyeli var ama 100kda da kalabilirsin. sıkma tatlı canını, okşa bi yerlerini 🤙🏻🤙🏻🤙🏻

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 ayt yapamadıysan gözüme gözükme lan hırbo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umarım bu sefer sakince çözmüşsündür, umarım alperen ankaraya giderken arkasından el sallamak yerine onunla beraber gidiyorsundur.

• 1440 1 kullanıcısına yanıt
    Bir kulaç daha atsam tıptayım
    Ben hiç böyle bir denize dalmadım
    Üzerimde sınav giriş kartı ve kimliğim
    Haa gayret
    Üç sene fırtına üzerime dolunay
    Gün yüzü asmış dalgalar boyum asmış
    Nefesime güç bahşet Mevla
    Bir kulaç daha atsam olur evelallah..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lütfen beyninin tüm kıvrımlarını çalıştır,o an sadece soruları çözmeye odaklan ve çöz ,çözerken zevk al emeğinin karşılığını aldığını hisset ,şükret .
  • 1)Topraktan sordular mı?

2)Çıkmış çalışarak sınav kazanılıyor muymuş?

İyi senaryoda bunu oku: işletme-iktisat çekiciliğine kapılma adam gibi boun politikanı yaz otur aşağı

Kötü senaryoda bunu oku : Bilkent siyasete sokacak kadar da yapmışsındır be olum sıkma canını vur kendini anadolunun bağrına

• 2018 gibi gelecek göreceksin.
    Basit şekilli sorulardan oluşacak.
    Piyasada çözdüğün zor denemeler gibi değil, beklediğinin kat ve kat üstü yapacaksın.
    100den aşağı gelmemesi lazım. Gelirse de canın sağolsun.
  • hiç çalışmadın ve hala pişman değilsin biliyorum sdfknldsfd
  • umarım daha da üzülmem yeterince üzüldüm zaten
  • Tassani yiyim kazan koçum

• itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    Knk sınavdan çıkmış olcaksın

• 2 senelik mezunluğu verdiği yorgunluğu atacaksın iyi çalıştın hakkını verdin bu sene bu işi bitireceksin sen yakın ben uzak ve sen yakınlarında ben ırak

• Kötü geçtiyse, üzülüp canını sıkma. Daha sağlam çalışırsın 2020deki sınava Ve bu seneki emeklerinin devamı olur Eğlenceli de geçeceğine eminim Tekrardan hayallerin geri gelmiş olur.
    İyi geçtiyse, keyfine bak Fazla sınav üzerinde düşünüp durma daha sıralamaları bilmiyorsun hemen heyecanlanıp hayallere planlara dalma 1 ay huzurlu huzurlu keyfine bak sonra ne olacağını düşünürsün

• Hadi ilk 3k tamam tamam ilk 10k yeter

• Ayt 55 altı yaptıysan kaybol git burdan

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.