Onbaşı
08 Mayıs 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
26 üye
Görüntülenme
Toplam: 58 (Bu ay: 1)
Gönderileri
skyrim se için yama kurmuştum daha önce ama bazı itemlar gözükmemeye başladı sorunu güncel olmadığı içinmiş.

çok aradım ama güncel yamayı bir türlü bulamadım link veya başka bir şekilde atabilecek var mı ?
Sevgili dh ailesi
benim yakın bir arkadaşım var 4 yıl önce babasını 1 -2 yıl önce de annesini kaybetti (allah rahmet eylesin) bu tür sebeplerden ötürü mezuna kaldı ama mezuna kaldığı için bir sıkıntı oluştu devletin verdiği öğrenci bursu (başka bir bursda olabilir) kesildi.(okuyor gözükmediği için). Dershane, kitap vs ihtiyaçları için ek biraz para lazım.

Şimdi bu arkadaşımın burs alabileceği herhangi bir kurum,kuruluş var mı? Veya sizin önerdiğiniz başka şeyler varsa paylaşırsanız çok büyük sevapa girmiş olursunuz.
arkadaşlar internette aradım bulamadım okulu aradım açmadı bunu nereden öğrenebilirim?
BU SENE SONUÇLAR AÇIKLANMAYACAK HERKES KENDİ SIRALAMASINA GÖRE TAKDİR ETTİĞİ ÜNİVERSİTENİN BÖLÜMÜNE YERLEŞCEK.
evet bu yorucu ve düşündürücü 1 haftayı geride bıraktık umarım her şey gönlümüzce olur arkadaşlar.

olmazsa da üzülmeyelim belki hayırlısı olan budur.
internetten okuduğuma göre 4000 civarı ile başlıyorlarmış döner sermaye olmadığı için.

peki normal askerlerdeki gibi rütbe atladıkça artar mı maaş?
mesela 1.ye 16k lık yeri 2.ye 13k lık yeri yazsam bir şey olur mu ?
Merhabalar
Bu ikisinin farkı ne? Buradan mezun olanlar nerede calısıyor?İç işleri bakanlığına bağlı olan jandarma komutanlığında çalışıyor ama sivilden farkı nedir?

Üniversiteyi aradım ama açmıyorlar haftasonu diye sanırım tercihlere 2 gün kala yardım etseniz çok iyi olur
?
Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: fenerbahçe
Forum İmzası:
Mustafa Kemal Atatürk

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 374
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 29.265 (Bu ay: 411)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 116 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.