Şimdi Ara

16 çekirdek destekli İşlemci Test Programı (v09a-1.@EczaNet-Xeon2689-14.971sn.) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.620
Cevap
11
Favori
84.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @F@ruk'a ve @Müşavir'e çok teşekkürler, v0.04 gerçekten 4 çekirdekli işlemcilerde tüm çekirdekleri kullanıyor. Beta test aşamasını geçti yani, artık buradan verebilirim, denemek isteyenler buyursun, ss'lerinize göre de ilk mesajdaki sonuçları değiştireceğim:

Calc Mule v0.04:http://www.mediafire.com/file/zcdz1tmmzgg/Timer_MultiCore_x4.exe
  • şimdi 0.04 üde deniyorum

16 çekirdek destekli İşlemci Test Programı (v09a-1.@EczaNet-Xeon2689-14.971sn.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

şimdi 0.04 üde deniyorum

v0.04 sonucunun da ss'ini ver ilk sayfadaki listeye ekleyeyim.

• ve 0.04
  • Buna güzel bir arayüz yaparsan tadından yenmez.
  • quote:

ve 0.04

tamamdır ekledim. Amd'lerin bariz üstünlükleri devam ediyor!

quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

Buna güzel bir arayüz yaparsan tadından yenmez.

Hiç gerek yok, amacına ulaşıyor bu hali ile, bu arada kimsenin dikkatini çekmedi galiba ama
    Calc Mule "Hesaplama Katırı" demek, aslında direk Türkçe isim verecektim ama
    Free Basic Türkçe karakterleri desteklemiyor "Hesaplama katiri" oluyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 4 Şubat 2010; 13:02:15 >

• quote:

ve 0.04

12 yuh.

rekor bekliyoruz...

@nadir_en

su ilgili hesaplamanin excel'de formulize edilmis formatini deneyebilir misin?
    yapabilirsen ben de sana Access yazarim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Towarscke

@nadir_en

@Towarscke, excel'e formül olarak mı girmemi istiyorsun hesaplamayı, ayreten access de biliyorum orada da yazabilirim... ne için lazımdı o hali?

quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

Bethrezen i v0.04 test etmeye çağırıyorum. v 0.03 rekortmeni o. Ha gayret 10 un altına inecek mi bakalım. Ya da Donanım Haber'in test sisteminde denesinler i7 960 neler yapabilecek.

haklısın @Serhat, @Bethrezen o saat hızındaki Phenom II x4'ü ile büyük bir ihtimalle 10 sn'nin altına iner....

Bu arada sonuçlar 100m koşusu gibi oldu,Ussain Bolt'umuz @Bethrezen!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 4 Şubat 2010; 13:13:08 >

• Bethrezen i v0.04 test etmeye çağırıyorum. v 0.03 rekortmeni o. Ha gayret 10 un altına inecek mi bakalım. Ya da Donanım Haber'in test sisteminde denesinler i7 960 neler yapabilecek.
  • Bu arada bir de x3 sonucu görsek çok iyi olurdu!.. x3 olup da hem v0.03 hem de v0.04 ss'i koyacak arkadaş varsa çok makbule geçer....
  • v0.004 iyiymiş. Eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

Bu arada bir de x3 sonucu görsek çok iyi olurdu!.. x3 olup da hem v0.03 hem de v0.04 ss'i koyacak arkadaş varsa çok makbule geçer....

Muhtemelen yakın sonuçlar verir. 0.04 te daha iyi olacağını düşünüyorum.
  • En fazla bu kadar oldu. 3875Mhz ile...

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

En fazla bu kadar oldu. 3875Mhz ile...

Ekliyorum ilk mesaja....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Orijinalden alıntı: Towarscke

@nadir_en

@Towarscke, excel'e formül olarak mı girmemi istiyorsun hesaplamayı, ayreten access de biliyorum orada da yazabilirim... ne için lazımdı o hali?

AMDye gonderelim... soyle cafcafli bisey yapalim... Excel'de olaylar degisecek cunku Excel'in kendi olayi farkli.. yanin normalden farkli sonuclar cikabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towarscke -- 4 Şubat 2010; 14:04:32 >
  • 16 çekirdek destekli İşlemci Test Programı (v09a-1.@EczaNet-Xeon2689-14.971sn.)
  • T8300 36 Sn
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmH_20

işte Ussain Bolt'umuz da terif etti, tebrikler @SmH_20! ilk mesajı editliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 4 Şubat 2010; 14:22:22 >
  • amd x4 islemcide 200 mhz'nin farki salise mi?tadinin kactigi noktadir.bir yerden sonra yuksek mhz'nin hakkini vermiyor diye daha ilk versiyonunda soylemistim.bu kadar kisa aralikta yarisilmaz bunun icin isi gucu salip eve geldigime inanamiyorum trip.gif

• quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

amd x4 islemcide 200 mhz'nin farki salise mi?tadinin kactigi noktadir.bir yerden sonra yuksek mhz'nin hakkini vermiyor diye daha ilk versiyonunda soylemistim.bu kadar kisa aralikta yarisilmaz bunun icin isi gucu salip eve geldigime inanamiyorum trip.gif

aralık artırmak çok kolay bir iş 1 dk.'mı bile almaz ama birçok insan eski hali ile ss aldığı için aralığı v0.04'de artırmadım, eğer herkes kabul ederse işlemleri kaç kat istiyorsanız o kadar kat arttırırım, prb. değil... bence de artık 10sn'nin altında farklar hissedilemeyecek kadar azalmış oluyor. en az 5 kat artırmak lazım asıl farkları görmek için...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.