Şimdi Ara

15000-20000 tl lik araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, arkadaşlar araba almayı düşünüyorum bütçem 15000-20000 tl aralığında hangi araclari önerirsiniz aile aracı olacak doğan, şahin tarzı arabalar istemiyorum

fabia, punto, palio gibi araclar yada önerebileceğiniz bütçem çerçevesinde hangi araçlar var?

Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• efsane kasa corolla olabilir.
  • twingo :)
    d segment carisma
    maera gelirmi bilmem.
    palio veya albea bakabilirsiniz. taksi çıkmalarına dikkat edin albeada.
  • 3senelik palio sahibi olarak dizel palio veya albea önerebilirim fakat sadece şehiriçi kullanım için, uzun yolda çok yorulursunuz otobüsle gitseydim keşke dersiniz.

Yakıt ve parça konusunda üzmez, 3 senede 12bin küsür liralık yakıt almışım ve 80bin km yol katetmişim. Benzinli bi araba olsa 15 16bin lira olabilirdi yakıt kullanımım, emin değilim tabi bu konuda çünkü benzinli araba kullanmadım uzun soluklu. Bu 3 senelik süreçte de arabanın tekerlek, yağ, filtreler gibi temel bakım ihtiyaçları haricinde en büyük masrafı hava akış ampermetresiydi, 100liralık bir parçaydı sanırım oda çok iyi hatırlamıyorum, onun haricinde de kapı kollarının yayı kopmuştu onlar değişti, ön sağ camın otomatiği bozulmuştu tamir edildi vs. Büyük bir arızayla karşılaşmadım şükür (maşallah).

Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

• Nissan Maxima
    Opel Omega
  • O paraya alabileceğin en iyi araba 1.3 Corolla bence , 1.6 temiz bulamazsın olanlarda 20 üzeri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazda 323 son kasa bakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20 bine ben olsam hyundai accent filan bakardım.
    Hiç olmasa diğerlerinden daha konforlu bi araç
  • Hyundai Accent 1998 1.5 gls alabilirsin. 2 ay önce birinin telefonda ağlaması sonucu 10 yıldır kullandığımız tertemiz aracımı 16250 ye sattım adam galericiymiş bilmiyordum vs vs. Sonuç olarak 17 den fazla verme temizi denk gelirse al. Onun dışında 1.3 Corolla olabilir Accent enjeksiyonlu olduğu için önce onu önerdim.

• Focus mk1'den başka alınmaz. En güvenlisi o olur. Bana kalırsa o fiyat bandında araba alınmaz. 30'civarı bütçe yoksa biraz beklemek lazım. Sonuçta can taşıyacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.