Şimdi Ara

150 bin e yatırımlık Ankara (Şehir Hastaneleri civarından ev almak )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

150 bin tl var. Şehir Hastanelerinin bulunduğu yerden ev almak istiyorum . Hastaneler bitti fakat faaliyete geçmedi. Etlik Aşağıeğlence Mah den bu paraya ev alamıyorum .

200 bin daha çeksem ve aldığım evin kirası ile bunu öedesem . Maalesef para ve emlak işlerinden çok anlamıyorum .

Sizin 150 bin tl niz aolsa ne yapardınız ? Faizler düşmüşken almam gerekiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 23 Haziran 2020; 13:10:22 >

• Emlak işinden anlayan arkadaşlar bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum .

Bir kaç ilandan emlakcıyı aradım . Aşağıeğlence diye fakat yazılanla alakası yok.

Emlakcılar maalesef konumu doğru yazmıyor . İki emlakcıyla görüştüm maalesef hiç beğenmedim.

Aslında 150-160 bin civarı bir ev bulsam hiç borçlanmadan alsam . O zaman herşey çok daha iyi olacak.

Bir kaç ilan koysam bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.

1-154bin . Fakat adresi yanlış vermiş.

2-159 bin adres doğru . Şehir hastanelerine çok yakın.

3-160 bin temmuz 2019 dan beri satılık.

BUNLARDA 350 BİN CİVARI EVLER

4-https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-acil-acil-sahibinden3-plus1-arakat-guney-cephe-asagi-eglence-614450848/detay
    5-https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-sahibinden-asagieglencede-3-plus1-bagimsiz-salon-1.kat-full-yapili-820528721/detay
    6-
    7-
    8-https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-sahibinden-gn.dr.tevfik-saglam-da-kosebasi-daire-salon-bagimsiz-813923358/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 16 Haziran 2020; 15:54:16 >

• Aşağıeğlence ye bende bakıyorum . Şehir hastaneleri hemen hemen bitmiş. Belki yakında faliyete de girer.

Yalnız emlakcılara güvenim kalmadı artık. Sahibinden ilanda çok az.

Linklere baktım . Bir kaçı gayet mantıklı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanerenn

Aşağıeğlence ye bende bakıyorum . Şehir hastaneleri hemen hemen bitmiş. Belki yakında faliyete de girer.

Yalnız emlakcılara güvenim kalmadı artık. Sahibinden ilanda çok az.

Linklere baktım . Bir kaçı gayet mantıklı gibi.
    Merhaba Hasan kardeşim .

Ben de aslında hiç borca girmeden alsam mı diyorum . Arsalara baktım K.KAZAN tarafında 500 - 600 m2 yerlere bile 180- 250 bin civarı istiyorlar. Fiyatlar oturmuş artık .

150 binlik bir ev alıp 600-700 e kiraya versem . Şehir Hastanesi faliyete geçince 200-300bin olur sanırım.

Bakalım hakkımızda hayırlısı.
  • Ne yaptınız EVVELA kardeşim ,

Evi aldınız mı ? En son durum nedir ?
  • Yok alamadım Hasan kardeşim ,

Hala bakıyorum .

Burada yazdım kimse maalsef ilgilenbmedi.

Farklı bir yerde yazdım bayağı güzel cevaplar geldi. Orada ki arkadaşların bilgilernden yararlanmaya çalışıyorum .

Link :
    https://forum.donanimhaber.com/150-bine-e-ankara-dan-ev-alinir-mi-etlik-sehir-hastaneleri-mevkiinden--144188287

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 24 Haziran 2020; 11:23:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evvela

Yok alamadım Hasan kardeşim ,

Hala bakıyorum .

Burada yazdım kimse maalsef ilgilenbmedi.

Farklı bir yerde yazdım bayağı güzel cevaplar geldi. Orada ki arkadaşların bilgilernden yararlanmaya çalışıyorum .

Link :
    https://forum.donanimhaber.com/150-bine-e-ankara-dan-ev-alinir-mi-etlik-sehir-hastaneleri-mevkiinden--144188287
    Konuyu okudum hocam .

Link deki yorumlara baktım . Gayet düzgün akıllıca yorumlar gelmiş.

Bende hala bakıyorum . 300 bin in üstünde evlere .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanerenn -- 27 Haziran 2020; 12:22:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de ev almak
    2 yıl önce açıldı
    Ankara TOKİ' den ev almak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl arkadaş ev fiyatları. Bu konuyu bende çok merak ediyorum . Dün resimlerini çektim. Hastaneler bitmiş.

150 bin e yatırımlık Ankara (Şehir Hastaneleri civarından ev almak )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalyel -- 5 Temmuz 2020; 16:0:3 >
  • ev fiyatları 150 bin tl bandındaysa alınır neden alınmasın
  • Bende ilanlara bakıyorum .

Emlak işiyle uğraşan bir arkadaş. Eğer Şehir Hastanesine yakın alınacaksa. Cadde üzeri bakmamı söyledi. Hatta giriş katlarının bundan 1-2 yıl sonra fiyatlarının uçacağını söylüyor.
    Ama fiyatlara bakıyorum . Giriş katlarının fiyatı kattakilerle aynı . Yada çok az fark var.

Sizler ne yaptınız arkadaşlar
  • erdalyel E kullanıcısına yanıt
    Emlakta bildiğim bir şey varsa o da giriş kat alınmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

Emlakta bildiğim bir şey varsa o da giriş kat alınmaz
    Bende önce nedenini anlamadım. fakat arkadaşın açıklamasına göre, Şehir Hastaneleri faaliyete geçtiğinde .

Giriş katları hep iş yeri olacakmış. Medikal yada eczane gibi. Yani bi nevi Kızılay Ulus giriş katları gibi düşün dedi.

Bende bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalyel

Bende önce nedenini anlamadım. fakat arkadaşın açıklamasına göre, Şehir Hastaneleri faaliyete geçtiğinde .

Giriş katları hep iş yeri olacakmış. Medikal yada eczane gibi. Yani bi nevi Kızılay Ulus giriş katları gibi düşün dedi.

Bende bilemedim.

Alıntıları Göster
    olabilir o zaman mantıklı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalyel

Bende bilemedim.

Alıntıları Göster
    Konu sahibi arkadaş. Sanırım evi aldı. Konuya uğramıyor :) . Hala bende ev bakıyorum .

Giriş katı olayını bende duydum . Mantıklı geldi bana da. 1-2 yıl içinde daha çok değerlenecek diyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.