Şimdi Ara

Daire satın Aldım eski ev sahibi çıkmıyor napcam :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
52.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ayın 5 inde ev aldık adam 3 gün içerisinden çıkarım diyordu evde kardeşi oturuyormuş kendi oturmuyormuş kardeşine 80 bin tl borcu varmış bana evi satan kaçtı kayboldu kardeşi paramı almadan çıkmam diyor ben insanları kış ortası dışarı atmak istemiyorum ama bunu güzel yolla nasıl çıkartabilirim bi akıl verin allah aşkına :S yakında düğünüm var evin bir ton işi var yapılcak adam paramı almadan çıkmam diyip duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tüm abonelikleri iptal ettir. elektrik su ve dogalgaz , ardından bekle içerde oturan o şekilde yaşayamaz mecbur kaçak elektrik ve su kullanacak sende hemen şikayetini yap kaçak su elektrik kullanıyor diye 1 tutanak 2 tutanak adamında canı fena sıkılacaktır. dava açan diyen çok bilmişlere pek uyma 3 seneden aşagı çıkaramazsın Türkiye'de adalet dürüst vatandaşlar içindir unutma bizde çok uğraştık kiracıdan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of nasil bir sansmis sizinkide zaten alim satim isleri cok mesekatli birde hevesiniz kursaginizda kalmis, bence 4-5 iri kiyim adamla kapisina dayanki arkanin saglam oldugunu anlasin, laftan anlamazsa polis zoruyla attirdiginda pislik yapmaya cekinir bir ihtimal

butür olaylarda 2 çeşit hata var

1. hata içerisinde oturan evi satın almak.. ve görmeden veya içindeki ile anlaşmadan almak.. noter devirli ev satın almak.. jey-kent konutları gibi

2. hata genelde dolandırıcılık usulu hatadır.. içerdeki adamı çıkartmak için bu sefer para kaptırma olayı. satan kişi ve satışda sorun yok ama içerde oturanı kanunen çıkartmak da sorun. ev sahibi siz olabilirsiniz. tapunuz da olabilir. ama iskan halindeki eve hiçbir şekilde giriş yapamazsınız. kanuni yollar içerdeki kişi tarafına çalışır. burda dediğim gibi bu tür olayları bilenler bu tür dolandırıcılığa giriyor. yani siz içerdeki adamı çıkartmak için rüşvet vermek durumunda kalabilirsiniz ki... bu işin sonu hiç yoktur

avukatla görüştüğünüzde de içerdeki kişinin hangi şartlar olursa olsun iskan hakkından dolayı, cebri ve mahkeme kararı ile de çıkartmak isteseniz geçecek süre söz konusu...

yani siz bir dolandırıcılık metoduna araç olmuşsunuz.. benim düşüncem

• 1 ay dolmadan noterden evin boşaltılması için ihtarname çek, kira ödemiyorsa şanslısın kira öderse ve sen 1 ay içinde ihtarname çekmezsen yandın...10 yıldan önce zor tahliye edersin (yeni yasaya göre)...
    Yaşamda en önemli şey kazançlarımızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir; akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur. William Bolith
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakukenstain

Of nasil bir sansmis sizinkide zaten alim satim isleri cok mesekatli birde hevesiniz kursaginizda kalmis, bence 4-5 iri kiyim adamla kapisina dayanki arkanin saglam oldugunu anlasin, laftan anlamazsa polis zoruyla attirdiginda pislik yapmaya cekinir bir ihtimal

Aynen hevesim gursagimda kaldi ama cikarttim adami evden tanidik polis vardi rica ettim uniformali eve gonderdim onlarda konusmus aksama.evi bosaltmaya gelicez cikin diye allahtan yedilerde ciktilar hemen aksami bekleseler yalanimiz cikicak ortaya :)

Orijinalden alıntı: @p4p800se

1 ay dolmadan noterden evin boşaltılması için ihtarname çek, kira ödemiyorsa şanslısın kira öderse ve sen 1 ay içinde ihtarname çekmezsen yandın...10 yıldan önce zor tahliye edersin (yeni yasaya göre)...

Hallettim tesekkurler cevap icin bunlara anca kaba kuvvet zorla yoksa adamin cikicagi yoktu valla bide utanmadan yeni ev alicam.bekle sen evi alinca cikarim.diyodu

Orijinalden alıntı: tosuntosun

merhaba

butür olaylarda 2 çeşit hata var

1. hata içerisinde oturan evi satın almak.. ve görmeden veya içindeki ile anlaşmadan almak.. noter devirli ev satın almak.. jey-kent konutları gibi

2. hata genelde dolandırıcılık usulu hatadır.. içerdeki adamı çıkartmak için bu sefer para kaptırma olayı. satan kişi ve satışda sorun yok ama içerde oturanı kanunen çıkartmak da sorun. ev sahibi siz olabilirsiniz. tapunuz da olabilir. ama iskan halindeki eve hiçbir şekilde giriş yapamazsınız. kanuni yollar içerdeki kişi tarafına çalışır. burda dediğim gibi bu tür olayları bilenler bu tür dolandırıcılığa giriyor. yani siz içerdeki adamı çıkartmak için rüşvet vermek durumunda kalabilirsiniz ki... bu işin sonu hiç yoktur

avukatla görüştüğünüzde de içerdeki kişinin hangi şartlar olursa olsun iskan hakkından dolayı, cebri ve mahkeme kararı ile de çıkartmak isteseniz geçecek süre söz konusu...

yani siz bir dolandırıcılık metoduna araç olmuşsunuz.. benim düşüncem

Dusuncenize tamamen katiliyorum tesekkur ederim dediklerinizde tamamen haklisiniz. ev sahibi ben kurnazim dedi ama baska bir kurnazlik oyununa kurban gitti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanDURSUN -- 22 Ocak 2015; 23:57:59 >

• Çok geçmiş olsun.
  • maalesef bişi yapamıyorsun adam art niyetliyse işin iyice suyu çıkıyor kuzenım basına geldi 3 yılda çıkartabıldı anca mahkemelerde surundu bırde uzerıne siteye aidat borcu takmış 3 yıllık onu ödemek zorunda kaldı ve 3 yıl boyunca kirada alamadı kendı evınden
    sonra evi hemen sattı gitti yazlık aldı bi dahada ev alıp kolay kolay kiraya vermez
    maalesef bu tip art niyetli insanlar güzelllikten anlamaz ve maalesef yurdumda adalette bu art nıyetlılerden olduğu için çok fazla şansınız yok herifin insafına kaldınız

abimde ev aldı içindeki kiracı diye bildiğimiz meğerse evin sahibinin eski ortağı imiş ve ev sahibinin ona borcu varmış ve eve çökmüş abim evi aldı ama herif çıkmadı çıkarmak için bide şerefsiz o.ç ye 20.000 TL verdik ayrıca.
    Allah kolaylık versin.
  • MEKU......Tapu aldığın tarihten Bir ayı sakın geçirme..Hemen notere git evi falanca tarihte satın aldım ,boşaltın diye ihtarname çek....Birinci ve kesin adım....Sakın ihmal etmeyin... BİR AYI GEÇİRMEYİN....... Çıkmıyorsa iki ihtarname daha....Toplam 3 ihtarname çekin..Mahkeme yok..Direk icraya başvurun. Yeni kanun açık.....Çilingir ve polisle gidip evi boşaltıp eşyaları yeddi emine teslim ediyorlar...Nakliye, kamyon, hammaliye,icra masrafı dünya kadar para tutuyor...Eşyalarını bile hacizden kurtaramıyor..... Bizim burada 6 ay kira ödemeyen bir çakalı böyle attılar. Noterden 3 ihtar çekip çık dediler.....Kendisi apar topar evi boşalttı....Kiralar içinde faiziyle alacak davası açıldı...TEBLİGAT NASIL YAPILIYOR ?.. Postacı kapıya el kadar bir kağıt yapıştırıp gidiyor..Tebligatınızı muhtarlığa bıraktım...Hepsi bu kadar...Tebligatı aldım, almadım, elime geçmedi, haberim yok... Hikayeleri bitti..Muhtara bırakıp gidiyorlar.Kira ödemeyen için . Noterden.3 ihtar çekiliyor....Çıkmadı hemen icraya müracaat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 28 Mayıs 2015; 11:26:35 >

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....

• Ek.... Sadece kira ödememe değil apartman veya site aidatını kiracının ödememesi, komşuları rahatsız etmesi...Ses, gürültü, balkondan bahçeye poşetle çöp atma, alt kattaki komşuların ,insanların kafasına halı, kilim çırpma gibi ...Durumlarda site yönetimi veya ev sahibi ihtar çekip evi boşaltın diyebiliyor....Yeni kanun .... KAT MÜLKİYETİ KANUNU... Biliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 28 Mayıs 2015; 16:11:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

MEKU......Tapu aldığın tarihten Bir ayı sakın geçirme..Hemen notere git evi falanca tarihte satın aldım ,boşaltın diye ihtarname çek....Birinci ve kesin adım....Sakın ihmal etmeyin... BİR AYI GEÇİRMEYİN....... Çıkmıyorsa iki ihtarname daha....Toplam 3 ihtarname çekin..Mahkeme yok..Direk icraya başvurun. Yeni kanun açık.....Çilingir ve polisle gidip evi boşaltıp eşyaları yeddi emine teslim ediyorlar...Nakliye, kamyon, hammaliye,icra masrafı dünya kadar para tutuyor...Eşyalarını bile hacizden kurtaramıyor..... Bizim burada 6 ay kira ödemeyen bir çakalı böyle attılar. Noterden 3 ihtar çekip çık dediler.....Kendisi apar topar evi boşalttı....Kiralar içinde faiziyle alacak davası açıldı...TEBLİGAT NASIL YAPILIYOR ?.. Postacı kapıya el kadar bir kağıt yapıştırıp gidiyor..Tebligatınızı muhtarlığa bıraktım...Hepsi bu kadar...Tebligatı aldım, almadım, elime geçmedi, haberim yok... Hikayeleri bitti..Muhtara bırakıp gidiyorlar.Kira ödemeyen için . Noterden.3 ihtar çekiliyor....Çıkmadı hemen icraya müracaat..

hangi kanun? borçlar kanununa göre mi icra ekipleri geliyor, yakın zamanda evimi kiralayacagım nasipse bu kanunları bilmem gerek

• Postence TBMM den çıkalı 2 yıl olmadı ...Neeeee biliiimmm ??.. İnternet elinde.....Tıkla...Armut pişşş....Ağzıma düşşşş... Yok....Arayıp bulacaksınız kıymetli forumdaşlarım.....Kat mülkiyeti Kanunu olabilir... Seni yapacağın iş...Kontrat tarihinden bir kaç gün sonraki günde Kiracıdan notere götürüp tahliye taahhütnamesi alacaksın.. Ev sahibim.. xxxxxx.. talebi halinde 3 ay içinde evi boşaltmayı kabul ediyorum... Bu kadar... Tahliye taahhüdü imzalanmadan anahtar yok....KONTRATLA AYNI GÜN OLMAYACAK.. 2 -3-4- 5 GÜN SONRA .. Yapılacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 28 Mayıs 2015; 16:10:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Postence TBMM den çıkalı 2 yıl olmadı ...Neeeee biliiimmm ??.. İnternet elinde.....Tıkla...Armut pişşş....Ağzıma düşşşş... Yok....Arayıp bulacaksınız kıymetli forumdaşlarım.....Kat mülkiyeti Kanunu olabilir... Seni yapacağın iş...Kontrat tarihinden bir kaç gün sonraki günde Kiracıdan notere götürüp tahliye taahhütnamesi alacaksın.. Ev sahibim.. xxxxxx.. talebi halinde 3 ay içinde evi boşaltmayı kabul ediyorum... Bu kadar... Tahliye taahhüdü imzalanmadan anahtar yok....KONTRATLA AYNI GÜN OLMAYACAK.. 2 -3-4- 5 GÜN SONRA .. Yapılacak...

Erdal hocam tahliye taahhütnamesi konusunda biraz daha bilgi verebilirmisiniz. birde tahliye taahhütnamesi kontratın bitişinden 4-5 gün son ra olasının nedeni nedir. birde çıkış tarihi olacak mı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.