Şimdi Ara

144 kiloyum, ne yapmalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yaşım 29, boyum 1.90, kilom 144.

Önceleri metobolizmam yavaş diye düşündüm endokrine gittim tiroid testi yaptırdım normal çıktı.

Yalnız başka bir testte de vücudumda fazla su olduğunu söylemişlerdi.

Bu kilo sadece az yiyerek gitmez, mutlaka spor da yapmalıyım.

Fitness mi, yürüyüşmü, yüzme mi?

Ne yapmam lazım kafam çok karışık.

Önerilerinizi bekliyorum.

• www.beslenmebulteni.com

forumda veya ziyaretçi defterine sorularını sorabilirsin.

diyet ve spor ile zayıflaman gerekiyor.

diyet oalrak taş devri diyetini öneririm.

günde en az 3 litre su

unlu ve şekerli gıdalardan uzak dur .

kala ve asitli şeyler içme.

akşam 19:00 dan sonra meyva dahi yeme . ( bitki çayları içebilirsin )

günde 2 öğün ye.

sabah ve akşam.

arada fındık ceviz yersin.
  • herkes ilaç tedavisi tavsiye eder ama ilaç her zaman iyi sonoç vermez bazen allah korusun ölüme kadar götürüyor ilgini çekermi bilmem...
    AMA sana vereceğim linke bir bak derim kaybedeceğin birşey olamaz buradan incele kararı kendin ver iyi çalışmalar dilerim...
    kilo problemi benim arkadaşımda vardı ama çözümü buldu ve yakın zamanda çalışmalara başladı sonuç kilo problemini çözdü kolay gelsin....
    diyet sonuçları

• akupuntur+yürüyüs 115 dim 94 üm su an
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokbeykarahan

Arkadaşlar, yaşım 29, boyum 1.90, kilom 144.

Önceleri metobolizmam yavaş diye düşündüm endokrine gittim tiroid testi yaptırdım normal çıktı.

Yalnız başka bir testte de vücudumda fazla su olduğunu söylemişlerdi.

Bu kilo sadece az yiyerek gitmez, mutlaka spor da yapmalıyım.

Fitness mi, yürüyüşmü, yüzme mi?

Ne yapmam lazım kafam çok karışık.

Önerilerinizi bekliyorum.

Merhabalar . Ben 1.75 boyundayım ve bundan 6 ay önce 113 kilo idim . Şuan 87 kiloyum . Hala vermem gereken kilolarım var ancak verdiğim kilolar bile benim için çok büyük başarı . Nasıl başardın dersen . Anlatayım kardeşim ...

Öncelikle forumda bir arkadaşımın zayıflama konusunu gördüm . Kendisi bu işe benden 1 ay önce başlamış ve sonuçlarını görmeye başlamıştı . Kendi diyetini ve neler yaptığını konusuna yazmıştı . Karar verdim ve diyeti uygulamaya başladım . Ha tabi tek başına diyet sadece kilo almamı engellerdi . Spor da yapmam gerekiyordu . Kilolu olduğumdan dolayı spor yapmak çok zor geliyordu . Aslında sporu çok severdim ama hakkını veremezdim diyelim . Yürüyüşe başladım . Günde 1.5 saat seri adımlarla yürüdüm . Her akşam , istisnasız. Ter içinde eve geliyor , hemen duş alıyordum . Saat 20.00den sonra hiçbirşey yemiyordum . Uykum günde 8-9 saat olurdu . Uyku çok önemli . Yeterli uyumazsan eğer, uykudan alman gereken enerjiyi besinlere yönelerek besinlerden alıyorsun . Diyetime gelince , protein diyeti uyguladım . Sabahları yumurtanın beyazını yedim sadece ( haşlama ) ve yanında 2 dilim ekmek peynir , zeytin gibi kahvaltılıklar . Şekerli kahvaltılıkları yemedim . Çay içtim bol bol ama ŞEKERSİZ .3 beyazı kesinlikle kesmek gerekiyor . Şeker , tuz , un . Bunları yiyince 3-5 gram bunlardan ne olacak diyebilirsin ama 3 kesme şeker yiyince sana yaklaşık 1 saat yetecek enerji ortaya çıkıyor . Eee az önce birşeylerde yedin . Ne oluyor şeker enerjiye dönüşüyor ve diğer besinler depolanıyor . Kilo alma prensibi böyle gerçekleşiyor . Öğlenleri salatalık ( yeşil olan her sebze ) ve meyve ( abartmadan , mesela 1 elma ) yedim . Akşamları da 3 adet veya çok aç değilsem 2 adet but yedim . Üzerindeki yağ olan deriyi yemeyeceksin . Bunu düzenli olarak uyguladım . Tartıya çıkıp sonuç almaya başladıkça da zaten insanın hevesi artıyor . Şuan yürüyüşü bıraktım , çünkü artık koşabiliyorum . Hatta benim kilomdaki insanlara göre çok iyi koşuyorum . Kick boxa başladım . Antrenmanlar yeterince etkili oluyor , kalori yakmama . Antrenmanlar dışında da koşu bandında ve body aletlerinde kısa süreli takılıyorum . Hedefim 75 . Umarım sende hedefine ulaşırsın . Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .

Unutma , önce beyinde biter .

Edit : Kendine ara küçük hediyeler ver . Sütlü tatlılar vs .Haftada bir başvurabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bu©kethead -- 17 Aralık 2011; 3:35:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.