Şimdi Ara

Pruzon Tüp Pomad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce homoroid için doktora gitmiştim iç kısımda meme olduğunu söyledi ve fitil ve hap verdi kullandım ama bu seferde sürekli kaşıntı olmaya başladı doktora kontrol amaçlı gittiğimde memenin söndüğünü ve kaşıntı içinde krem vereceğini söyledi ama verdiği krem işe de yaramadı yolda yürürken feci bir şekilde kaşıntı oluyor internet araştirmalarda Pruzon Tüp Pomad adlı merhem sadece kaşıntı için üretilmiş olduğu yazıyır 3-5 eczaneye sordum bu merhem yok kalmadı falan diyorlar kullanan var mı acaba?



  • Evet ürün kaşıntı kremi olarak üretilmiştir. İçeriklerine baktığımızda TTO (Tea Tree Oil) yani çay ağacı yağı olduğu görülmektedir. Bu madde genelde mantar öldürücü etki için kullanılır. Bunun dışında meyan kökü ekstresi üreticinin sitesine baktığımda bunu klasik kortizonlar yerine bitkisel kortizon olarak kullanıldığı belirtilmektedir. Evet mantıklı kortizon yan etkisi yaşatmamak için önemlidir.

    Bir diğeri ile kalamin ve çinko oksit olup, bu maddeler ise ciltte koruyucu tabaka oluşturarak kaşıntıya neden olan sorunlara karşı koyar. Kaşıntı kremi dışında bebeklerde pişik kremi olarak da kullanılabilir.

    Eczaneler yanı sıra üreticinin resmi İnternet sitesinden temin edilebilir.

    Satış sitesi:http://www.kasintikremi.com/pruzon/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.