Şimdi Ara

1408 izledınızmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar bu fılm cok sacma ne oldu anlamadım sımdı adam uyandı otelde kafasına sorf tahtası carpmıs bıdaha uyandı sonra hastanede bu sefer otelde yangın olmus ne anladım ondan sonuda sacma bıttı adıgıma pısman oldum

• bende unearthed dıye ındırdım dun hayatımda bu kadar berbat fılm gormedım.

Indırdıgıme bın pısman oldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerbahce.1907

ya arkadaslar bu fılm cok sacma ne oldu anlamadım sımdı adam uyandı otelde kafasına sorf tahtası carpmıs bıdaha uyandı sonra hastanede bu sefer otelde yangın olmus ne anladım ondan sonuda sacma bıttı adıgıma pısman oldum

bence çok güzeldi ayrıca anlaşılmıyacak birşey görmüyorum.filmde o kadar olağan üstü olay oluyor onlara takmamışsın gelmiş uyanmalara falan takılıyorsun.
    yangını adam kendi çıkarıyor kurtulayım diye.yoksa başka türlü çıkamıyacak zihninin ona oynadığı oyunlar sayesinde.(ben böyle anladım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: özzer

quote:

ya arkadaslar bu fılm cok sacma ne oldu anlamadım sımdı adam uyandı otelde kafasına sorf tahtası carpmıs bıdaha uyandı sonra hastanede bu sefer otelde yangın olmus ne anladım ondan sonuda sacma bıttı adıgıma pısman oldum

bence çok güzeldi ayrıca anlaşılmıyacak birşey görmüyorum.filmde o kadar olağan üstü olay oluyor onlara takmamışsın gelmiş uyanmalara falan takılıyorsun.
    yangını adam kendi çıkarıyor kurtulayım diye.yoksa başka türlü çıkamıyacak zihninin ona oynadığı oyunlar sayesinde.(ben böyle anladım.)
    bence güzel filmdi

• quote:

Orijinalden alıntı: özzer

quote:

Bende izledim 1408 i o kadar da kötü bir film değil.Evet yangını kendisi çıkardı çıkmak için ve çıktı da.O oda yaşananlar gerçekti kızıyla konuşması falan sesini kaydettiği cihazda anlaşıldı herşey.

• quote:

1408 izledınızmı

İzledik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

1408 izledınızmı

İzledik.
    ilker naber ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GORA 4 GORA
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

ilker naber ?

Alıntıları Göster
    her filmin bir mesajı vardır.ama biraz da ötelemeli izleyiciyi.çok sıkıcı bi film
  • quote:

Orijinalden alıntı: weltevr

her filmin bir mesajı vardır.ama biraz da ötelemeli izleyiciyi.çok sıkıcı bi film

Alıntıları Göster
    İzlemiştim enteresan bir filmdi.Ama güzelimsiydi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:ER_JaNN:.

İzlemiştim enteresan bir filmdi.Ama güzelimsiydi sanki.

Alıntıları Göster
    bu filmin alternatif bi finali olduğunu söylüyorlar. izleyeniniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier.

Alıntıları Göster
    Güzel bir filmdi anlamadığınız filmleri berbat diye eleştiriceğinize ikinci defa izlemeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

ilker naber ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

ilker naber ?

• quote:

filmin yönetmeni bu yorumu okusa filmi çektiğine pişam olurdu herhalde
    belki film çekmeyi bırakır
  • quote:

Orijinalden alıntı: telsim81

quote:

filmin yönetmeni bu yorumu okusa filmi çektiğine pişam olurdu herhalde
    belki film çekmeyi bırakır
    BU filme nasil kotu diyebiliyorsunuz anlayamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiger35

quote:

ilker naber ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AyKuT^

quote:

ilker naber ?

• Film beni hiç tatmin etmedi, uyutucu özelliği had safhada .En yetersiz filmlerden birisi gibi geldi bana oysaki film hakkındaki yorumlar çok cezbediciydi ancak filmin kendisi yorumlarının gölgesinde kaldı (evet okadar kötü) .Artık bendemi bir sorun var anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ice Cube

Film beni hiç tatmin etmedi, uyutucu özelliği had safhada .En yetersiz filmlerden birisi gibi geldi bana oysaki film hakkındaki yorumlar çok cezbediciydi ancak filmin kendisi yorumlarının gölgesinde kaldı (evet okadar kötü) .Artık bendemi bir sorun var anlamadım.
    Bence iyi bir filmdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Bence iyi bir filmdi.

Alıntıları Göster
    Bencede guzeldi begenmistim efektlerde etki etmis olabilir sinemada izlemistim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

Ben izledim.Önce torrentten indirdim izledim.Sonra sinemada gittim ama sonu farklıydı.Hatta şok olup sinema çıkışı eve gelip filmi kontrol ettim.İnternetten indirdiğim alternatif sonu olanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: KaDaVRa_

quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

Ben izledim.Önce torrentten indirdim izledim.Sonra sinemada gittim ama sonu farklıydı.Hatta şok olup sinema çıkışı eve gelip filmi kontrol ettim.İnternetten indirdiğim alternatif sonu olanmış

Alıntıları Göster
    filim çok güzeldi bence ama en son 1 dakikası bozuktu sonunu bu nedenle öğrenemedim en sonunda ne olduğunu biri anlatırsa sevinirim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.