Şimdi Ara

1408 izledınızmı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bazı fılımler vardır ızlersın ızlersın sıkılmazsın bu fılmlerden degıl tek seyırlık benım ıcın
  • Süperdi hocam ya
  • fena değildi ama 2. kez izlenecek kadarda iyi değildi
  • süper bir film!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: .iLK.

ilker naber ?

• bende izledim güzeldi film ama cok depresif bi filmdi ya bunalıma sokuyor adamı be stephen king'ın beyin hücreleri nasıl calısıyor anlamıyorumkitapları flnda süper adamın helal olsun
  • ya biride bana Kod adi kilicbaligi nin sonunu anlatsin ben cozemedim o son kisimlarini,o adam nasil yasiyor ya,9canlimiymis
  • Ben ses efektlerini çok beğendim, Rose Red Konağı gibi illet ettirici sesler geliyor arkadan, sahne gelmeden tırsmaya başlıyon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist cebeci

bende izledim güzeldi film ama cok depresif bi filmdi ya bunalıma sokuyor adamı be stephen king'ın beyin hücreleri nasıl calısıyor anlamıyorumkitapları flnda süper adamın helal olsun

1408 stephen king tarafından mı kaleme alındı???

• quote:

Orjinalden alıntı: farabiahmed

Güzel filmdi, fakat ben hala filmin kilit noktasını tam olarak kavrayamadım.

Şöyle ki;

Odadaki saat geri sayıma başladığından itibaren yaşanlar ve bitiminde tekrar saatin baştan sarması, Mike'a 'sonsuza dek buradasın, sıkıysa kurtul!!!' mesajını veriyor, tamam burayı anladık. Mike pes etmez ve çıkmak için tek çarenin odayı yakmak olduğunu anlar. Bunu yapar ve Mike'ın odadan ancak cesedi çıkar. Sonra otel müdürü cenazeye uğradıktan sonra Mike'ın kişisel eşyalarının olduğu kutuyu açar ve içindeki ses kayıt cihazını çalıştırır. Mike'ın 'hayal' sandığı kızının sesi teybe yansımıştır. O da ne??? Bu yaşananlar gerçektir. Mike, gerçekten kızıyla konuşmuş ve ona sarılmıştır... E tamam, burayı da anladık da sonuç nedir? Yani odayla ahir zaman arasında bir köprü var da, orada kalanlar ulaşamadıkları kişilere mi ulaşıyorlar?

ohoo arkadaşım sende öküz altında buzağı arıyosun

sonu dediğin gibi oda orada kalanlar uraşıyo.odanın amacı kötü diyim sana spoilerle uraşmak istemiyorum onu kötü amaçla yapıyo oda

• quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

quote:

Orjinalden alıntı: farabiahmed

Güzel filmdi, fakat ben hala filmin kilit noktasını tam olarak kavrayamadım.

Şöyle ki;

Odadaki saat geri sayıma başladığından itibaren yaşanlar ve bitiminde tekrar saatin baştan sarması, Mike'a 'sonsuza dek buradasın, sıkıysa kurtul!!!' mesajını veriyor, tamam burayı anladık. Mike pes etmez ve çıkmak için tek çarenin odayı yakmak olduğunu anlar. Bunu yapar ve Mike'ın odadan ancak cesedi çıkar. Sonra otel müdürü cenazeye uğradıktan sonra Mike'ın kişisel eşyalarının olduğu kutuyu açar ve içindeki ses kayıt cihazını çalıştırır. Mike'ın 'hayal' sandığı kızının sesi teybe yansımıştır. O da ne??? Bu yaşananlar gerçektir. Mike, gerçekten kızıyla konuşmuş ve ona sarılmıştır... E tamam, burayı da anladık da sonuç nedir? Yani odayla ahir zaman arasında bir köprü var da, orada kalanlar ulaşamadıkları kişilere mi ulaşıyorlar?

ohoo arkadaşım sende öküz altında buzağı arıyosun

sonu dediğin gibi oda orada kalanlar uraşıyo.odanın amacı kötü diyim sana spoilerle uraşmak istemiyorum onu kötü amaçla yapıyo oda

Ararım ben

Ya hocam, Stephen King'in filmleri hep böyle adamı muallakta bırakıyor zaten. Üstüne bir de Requiem for a Dream'i izledim, asalak gibi dolaşıyorum 2 gündür...

• sarmadı basit bir filmdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneraslan7

quote:

Orjinalden alıntı: guitarist cebeci

bende izledim güzeldi film ama cok depresif bi filmdi ya bunalıma sokuyor adamı be stephen king'ın beyin hücreleri nasıl calısıyor anlamıyorumkitapları flnda süper adamın helal olsun

1408 stephen king tarafından mı kaleme alındı???

evet

• Bu filmi yeni izledim.
    Türü sevenler kesinlikle kaçırmasın. Süper bir film.
    Alternatif bir son varmış. Onu bulursam buraya yazarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

Filmi biraz önce izledim. Güzel etkileyici bir film. Hayatımda hiç stephen king in romanlarını okumadım bu arada.

İzlerken biraz gerdi, güzel bir gerilim filmi olmuş bence

Sonu ve kızıa sarılma sahnesi çok duyguluydu.

Sinemadaki son neydi?

Sinemadaki son senin izlediğin sondu zaten.
    Diğer son'u ise

• Sağol PHI,
    topiğin hepsini okumamıştım
  • Ama ben alternatif sonu okumak değil izlemek istiyorum, youtube dan araştıracağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Ama ben alternatif sonu okumak değil izlemek istiyorum, youtube dan araştıracağım.

O da var.

Sen hangi sonu izledin bilemiyorum ama.
    http://www.youtube.com/watch?v=gxHLZov9RpQ
    http://www.youtube.com/results?search_query=1408+end&search_type=&aq=1&oq=1408+en

• Sağolasın.
    Ben ses kaydını otel müdürünün dinlediği sonu izlemiştim. Şimdi kendisi ve eşinin dinlediğini izledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 25 Kasım 2008; 11:04:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Sağolasın.
    Ben ses kaydını otel müdürünün dinlediği sonu izlemiştim. Şimdi kendisi ve eşinin dinlediğini izledim.

Birisi mutlu son. Birisi acıklı son.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.