Şimdi Ara

James Gunn'ın Superman filminden yeni fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • James Gunn'ın Superman filminden yeni fragman yayınlandı
    James Gunn ve Peter Safran öncülüğünde kurulan yeni DC Sinematik Evreni'nin ilk filmi olan Superman, 11 Temmuz'da gösterime girecek. Guardians of the Galaxy serisinden tanıdığımız James Gunn'ın yazıp yönettiği film için meraklı bekleyiş sürerken, filmden yeni bir fragman daha yayınlandı. Bu son fragmanla birlikte filmin konusu da daha net bir şekilde ortaya serilmiş oldu.

Superman Filminde Farklı DC Kahramanları da Yer Alıyor

Yayınlanan bu yeni fragman, James Gunn'ın Superman filminin sevilen kahramanın sınırlarına ve yetkilerine de değineceğini gösteriyor. Küresel toplumun izni olmadan bir savaşa müdahale etmesinin Superman'in başını ağrıttığını görüyoruz. Diğer yandan Green Lantern ve Hawkgirl gibi farklı DC kahramanlarını da bu fragmanda daha net bir şekilde görme şansı yakalıyoruz.

Ayrıca Bkz.Mission: Impossible - The Final Reckoning'e dair ilk yorumlar paylaşıldı

DC, artık bir önceki sinematik evreni tamamen geride bıraktığı için, bu yeni filmde Superman'i Henry Cavill değil, genç oyuncu David Corenswet canlandırıyor. Corenswet'e Lois Lane rolündeki Rachel Brosnahan ile Lex Luthor rolündeki Nicholas Hoult eşlik ediyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Nathan Fillion, Isabela Merced, Edi Gathegi, Anthony Carrigan, Wendell Pierce gibi isimler de yer alıyor.

Kaynak:https://theplaylist.net/superman-trailer-james-gunn-david-corenswet-2-20250514/

• Sinemaya gitmeye değer mi ?

• 2025 de Superman 🫣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umarım güzel bir film olur da tek eleştirdiğimiz nokta kıyafet ile sınırlı kalır.

• Tüm tuşlara basmış Gunn ama umarım elinde patlar.

• Ben hiç beğenmedim.

• khaos kullanıcısına yanıt
    Ummana gerek yok hocam zaten başlı başına tam bir fiyasko...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cengiz55 C kullanıcısına yanıt
    Bırak para verip gitmeyi TV de bile yayınlansa zaman kaybı olur bana göre :)

• Fragmanlarda o kadar çok fazla karakter ve savaş sahnesi varki sanki çok karmakarışık bir yapım olacakmış hissiyatı veriyor, Bu kadar çok detay ve karakteri birbirine bağlamak kolay değil tek bir filmde, Eğer düzgün bir hikaye sunumu yapılırsa kıyafet ve görsel efekt konusunda gelen eleştiriler azalır.

• Yok abi ya

Adam gibi bir sup filmi izlemek bize haram anlaşılan

Man of Steel gibi mükemmel bir işin ardından dönüp dolaşıp geldiğimiz yere bak

Yaa sabıırr :)

• Rezalet

• Aegean-Man kullanıcısına yanıt
    Yokş daha neler. O kadar da abartmayın yahu.

• Kabakdolması kullanıcısına yanıt
    Bu tamamıyla benim fikrim hocam ve bana göre abartı değil. Ama siz seversiniz yada sinemaya gidersiniz o sizin bileceğiniz iş. Man of Steel den sonra bunlar bana tırıvırı geliyor maalesef. James Gunn dan da
    Galaksinin Koruyucuları gibi bir seri nasıl çıkmış anlamış değilim. Zira diğer projeler çöpten hallice...

• hangi yıldayız adam hala kırmızı don giyiyor en azından tanga giyebilirdi korsan olarak bile izleyemem zamanıma yazık 🫣

• David Corenswet ile olmaz. Bula bula ortadoğulu süpermen bulmuşlar. Olmaz...

• Çizgi romandan bir arc seçip film yapmışlar, youtube yorumlarında çizgi roman takipçileri bayılmış. Ben ise maalesef beğenmedim.

• Fragmanı bile b*k gibi.

Zerre heyecan uyandırmadı.

Gişede feci çakılacak gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.