Şimdi Ara

1408 izledınızmı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: B.S.S.

Filmi biraz önce izledim. Güzel etkileyici bir film. Hayatımda hiç stephen king in romanlarını okumadım bu arada.

İzlerken biraz gerdi, güzel bir gerilim filmi olmuş bence

Sonu ve kızıa sarılma sahnesi çok duyguluydu.

Sinemadaki son neydi?

Sinemadaki son senin izlediğin sondu zaten.
    Diğer son'u ise

• Evet bende beğendim filmi hele Filmin sonunda kızının ses kaydını açınca kadın nasılda baktı elinden düştü hersey bende orda cok etkilendim

Bu filmden bişey anlamadım diyen arkadaşları anlamıyorum...
  • Ben de beğendim. Sıradışı bir konusu vardı. Sonu da ilginçti.
  • Filmin 2 sonu var. Bitanesinde michael ölüyor. Diğerinde kurtuluyor.
  • Agir spoiler izlemeyen okumasin

O saatin geri sayimini beklemesi , ki sure doldugunda oluceginden emin konuma gelmisti nerdeyse sonra bi anda saat sifirlaniyor , bundan ote bisey warmi sonsuza kadar cehennemdesin gibi bi sey , super bi kurgu bence
  • İzledim.
    Gayet güzel filmdi, senaryo olsun, oyunculuk olsun çok iyiydi.
  • Çok iyi bir film değildi. sıradan bir konu ile başlayıp iyi yada anlaşılmaz bir sonla biten Günümüz sinemasının en iyi örneklerinden biri. Kısaca oh be iyi ki izlemişim dedirtecek bir film değil.
  • İsmini beğenmedim zaten...
  • geçen hafta izledim çok iyi değildi ama yinede ilgimi çekti
  • John Cusack'ın 1408 nolu odada küçük kızının hayaliyle yaşadıkları ilk kez bir korku filminde göz yaşlarımın pınarlarına hücüm etmesine yol açmış ve tam olaylar duruldu derken birdenbire beklenmeyen şeylerin olmasıyla benden geçer not alan dramla korkuyu birleştirmeyi başarmış iyi bir yapıt.
  • bir de kitabını okuyun derim size:)

quote:

Orjinalden alıntı: Lèon

bu filmeri anlamıyorsanız sakın tarantinoya bulaşmayın.adamın ne kadar geniş bi hayal gücü var.filmi izliyorum iyi mi kötü mü anladım mı anlamadım mı arasında kalıyorum

kesinlikle katılıyorum.tarantinoda filmin tarantino olup olmadıgıyla ilgileniriz.bundada stephen kingle ilgilenmeliyiz bence:)
  • izLedim...hosumada giden bi fiLmdi..
  • İlk baştaki yazıyı okudum sanki güzel bi filme beziyo 1408 oda numarası felan mı o tarihte gecmiyo dimi kısaca konuyu bırısı anlatabılırmı¿
  • 1408 oda numarası.tarih felan değil.

filmi izledim.film çok güzeldi.

konusunu tam olarak anlamak kolay değil.odadaki gerçekleşen bazı olaylar gerçek bazıları zihinde gerçekleşiyor.
  • Bence güzel bir filmdi.

Adam yangını kendi çıkarıyor odadan kurtulmak için ve yaşadığı olayların gerçek olup olmadığını eve gelince ses cihazından dinleyince anlıyor kızının sesini duyuyor.

Demek filmin 2 sonu var. İlginç...
  • Mutlaka izleyin. Hoşuma giden bir filmdi ve konusu da enteresan
  • bu güne kadar izlediğim ve en çok gerildiğim film bu film. kişiden kişiye değişir tabii bilemem. en güzel yeri, postanedeki odaya geri dönüş sahnesiydi. böyle bi kurgu yok ya
  • Güzel filmdi biraz Jumanji'yi andırdı bana...
  • Güzel filmdi, fakat ben hala filmin kilit noktasını tam olarak kavrayamadım.

Şöyle ki;

Odadaki saat geri sayıma başladığından itibaren yaşanlar ve bitiminde tekrar saatin baştan sarması, Mike'a 'sonsuza dek buradasın, sıkıysa kurtul!!!' mesajını veriyor, tamam burayı anladık. Mike pes etmez ve çıkmak için tek çarenin odayı yakmak olduğunu anlar. Bunu yapar ve Mike'ın odadan ancak cesedi çıkar. Sonra otel müdürü cenazeye uğradıktan sonra Mike'ın kişisel eşyalarının olduğu kutuyu açar ve içindeki ses kayıt cihazını çalıştırır. Mike'ın 'hayal' sandığı kızının sesi teybe yansımıştır. O da ne??? Bu yaşananlar gerçektir. Mike, gerçekten kızıyla konuşmuş ve ona sarılmıştır... E tamam, burayı da anladık da sonuç nedir? Yani odayla ahir zaman arasında bir köprü var da, orada kalanlar ulaşamadıkları kişilere mi ulaşıyorlar?

• Stephin King Filmlerini izlememeyi tercih ediyorum İT,Rose Red,1408, Örnekleri hele ki varken.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.