Şimdi Ara

1408 izledınızmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce dvd' sini izledim çok güzel bi filmdi bence yanlız alternatif son nasıl oluyor? dvd' de yoktu alternatif son
    benim izlediğimde spoilerde verdiklerim oldu
    odayı yaktı daha sonra evde kaseti dinlerken karısıyla birlikte kızının sesini duydu

alternatif son nasıl acaba?
  • İğrenç bi film tavsiye etmiyorum...
  • Kitabını okuyun o daha güzel.
  • Gayet başarılı bir film. Sonu insanı çok duygulandırıyor ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

Gayet başarılı bir film. Sonu insanı çok duygulandırıyor ;)

Hangi sonu?
  • Su olaya bitiyorum ''filmi anlamadım berbattı'' o zaman filmi bir daha izlersiniz yada daha rahat anlıyabileceğiniz filmleri izlerseniz olur biter.Film genelde kurgusuyla ve oyunculuk acısından oldukca kaliteli bir filmdi.
  • Bence film çok iyiydi.Stephen King yine klişeler dedim daha izlemeden.Ama itiraf etmeliyim ki beni etkiledi.Evet bazıları bildik Stephen King vakalarıydı ama yine de etkilendim.Etkilendiğim yerler elbet birden çıkan ruhlar değil.Mesela saatin geri sayması ve bir saat dolunca dalga geçer gibi "Doya doya saatler yaşamanız otelimizin arzusu " demesi.Post Office girdiğinde işcilerin odayı yıkarak 1408 numaralı odaya çevirmeside ayrı bir büyüleyici.Ama bir odanın ruhu olması klişe elbet.Bunu da ilk çıkaran king değil mi zaten? Az oyuncu ve başarılı efekt.Ayrıca Cusack'in ses kayıt aletine söylendiği metinler çok doyurucu idi.İnsanı etkilemekte başarılı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Hangi sonu?

Tüm olan bitenden sonra ses kaydında ölen kızının sesini duyması tabii ki. Ondan önce de kızına sarılma sahnesi vardı o da güzeldi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Su olaya bitiyorum ''filmi anlamadım berbattı'' o zaman filmi bir daha izlersiniz yada daha rahat anlıyabileceğiniz filmleri izlerseniz olur biter.Film genelde kurgusuyla ve oyunculuk acısından oldukca kaliteli bir filmdi.

Aynen katılıyorum berbat sözcüğü çok ağır bir ifade bu filme hiç yakışmıyor. Aksini düşünenlere tekrar izlemelerini tavsiye ederim.
  • Filmin bazı sahneleri baya bir gerilim doluydu yüksek sesle gerilmekten estetik olmuşum gibi hissettirdi

• Film orta kallitede bir filmdi , ama inaanın cogu bölümünü unuttum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Hangi sonu?

Tüm olan bitenden sonra ses kaydında ölen kızının sesini duyması tabii ki. Ondan önce de kızına sarılma sahnesi vardı o da güzeldi.

katılıyorum

ama alt tarafı korku filmi. korku filmlerinde çok kaliteli işler beklemeyin. ama bu filmi korku filmi olarak ele alırsak izlenecek türden

• Bence çok süper bir filmdi. Hakkını vermek lazım.
  • bence bu filmin yapımcısı bir tane adamı bir otel odasına koyar üstüne birde film çekerim diye iddaaya girmiş ve yapmışta
    hikaye film için zor bir hikaye olmasına rağmen iyi çekilmiş bir film bence
  • İzLedik.GüzeL FiLmdi.
  • Filmi biraz önce izledim. Güzel etkileyici bir film. Hayatımda hiç stephen king in romanlarını okumadım bu arada.

İzlerken biraz gerdi, güzel bir gerilim filmi olmuş bence

Sonu ve kızıa sarılma sahnesi çok duyguluydu.

Bendeki son,
    ses kaydedicisini dinlerken kızıyla olan konuşmasını dinlemesi karısıyla beraber.

Sinemadaki son neydi?
  • bu filmeri anlamıyorsanız sakın tarantinoya bulaşmayın.adamın ne kadar geniş bi hayal gücü var.filmi izliyorum iyi mi kötü mü anladım mı anlamadım mı arasında kalıyorum
  • İzlemedim çok defa izlemenin kıyısına gelip başka filme yöneldim..Bugün izleyeyim olmazsa..
  • bana göre başrolde oynayan eleman döktürmüş.tek başına filmi idare ediyo boru degil.ayrıca o oda efektleri süperdi bence.
    filmin sonuda güzeldi.ama sonunu unuttum
  • Mutlaka izlenilmesi gereken bir film.Hosuma gitmişti benim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.