Bildirim
14000-16000 ytl arası sizce hangisini aliim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Megane 1.6 dan aşağısı yalan olur.
Corsa 1.4 alabilirsin...
206 1.4 alabilirsin ama bu eskidi çok modası geçti.
Corsa iyidir..._____________________________ Opel Astra G
Renault Clio 1.6 RXT -
206 ya binmem yakınım kimseyi de bindirmem ne öle kağıt gibi araba bi kazada dümdüz oluo _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: BatuhanK
206 ya binmem yakınım kimseyi de bindirmem ne öle kağıt gibi araba bi kazada dümdüz oluo
yanlışın var Ncap ten 4 yıldız almış, B segmentindeki bildiğin çoğu araç kadar güvenli en güvenlilerinden....
B segmentinde 3 araç 5 yıldızlı: YEni Punto,YEni Clio, bir de Modus...
Polo-Yaris-206 vs. bunlar 4 yıldız en güvenlisi bunlardı yeniler çıkana kadar..._____________________________ Opel Astra G
Renault Clio 1.6 RXT -
http://arabam.milliyet.com.tr/ikinci_el/arai.asp?marka=9&shf=1&model_grup=90&yil1=&kur=6&yil2=&sehir=0&fiyat1=&fiyat2=&art=2&y=2&g=1&satici=1&x=25&ord=6&orddir=1&sil=536141&knd=0
buna bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 9 Ekim 2005, 0:16:21 >_____________________________ -
açıkçası o ncap mıdır nedir beni pek ırgalamıo, ben gördüümü bilirim, en ufak bi kazada pestil olan kaç tane 206 gördüm, ayrıca top çarpmakla kasası yamuluo ve elini içeri sokup düzeltebiliosun bu açıdan 206 nın yanından bile geçmem, arkadaşın da bak dedii araba 1,6 focus sedan, ben az yaksın die 1,2 corsa dan bahsediorm adam bana 100 beygirlik yaklaşık tahminen 1200 kilo olan arabayı sölüo _____________________________ -
Açık açık sölim krediler bu kadar düşmüşken 4 milyar daha koy 2. el 307 al hemde
50.000 de bile arabalar war hemde nispeten temiz wede kullanışlılar
Bu arada 1.4 200 yaksın 1.6 da yaksın yaksın 225 yaksın okadar fark olurmukine
Hem keyfince kullanırsın bu arada sen bilirsinde diyeyimde kızma
_____________________________ [drahte1905 | Cennetlik Zebani] love me or hate me, i promise it won't make me or break me.[/right] -
arkadaşlar pevgeot hariç araba tavsiye edin, geçen kış bi arkadaşın 307 si kara saplandı, itelim dedik arabayı itemedik, neresini tutsak içine göçüo, en sonunda çamurluğundan tuttuk da öle ittik, bu açıdan ne 206 ne 307 sölemeyin bana, bi de en fazla 1,4 araç 90 beygiri geçmesin _____________________________ -
madem küçük motor diyorsun o zaman küöük arabalar bakçen.en iyisi de opel corsa... _____________________________ [link]www.teknonim.com[/link] -
quote:
arkadaşlar pevgeot hariç araba tavsiye edin, geçen kış bi arkadaşın 307 si kara saplandı, itelim dedik arabayı itemedik, neresini tutsak içine göçüo, en sonunda çamurluğundan tuttuk da öle ittik, bu açıdan ne 206 ne 307 sölemeyin bana, bi de en fazla 1,4 araç 90 beygiri geçmesin
çok kurcuklama o zaman Corsa al gitsin hem güvenli hem konforlu..._____________________________ Opel Astra G
Renault Clio 1.6 RXT -
Megane 1.6 dan aşağısı yalan olur. +1000
Birde Peugeot 307 o kadar düştü mü ya?_____________________________ -
+1 megane 1.4 cok zayıf o kasa icin! fabia fena diil bence
_____________________________ livatya sunullah külefli -
2001 fabia 1.4 comfort beyaz 5.000 km de 15,250 ye aldık _____________________________ -
quote:
2001 fabia 1.4 comfort beyaz 5.000 km de 15,250 ye aldık
hayirli olsun
DA 5.000km nasi buldunuz????????
ne zmndır bakıoduk fabia şansa oto pazarında bulduk, gerçi 2001 model olup 5000 km olması hala şüphelendirio bizi ama neyse _____________________________ -
bizim evin önünde(ankara) hep görüyorum 2000 model polo 1.4 comfortline full var rengi güzel bi yeşil kaç der fiyatına bilmiyorum istersen tel. numarasını alabilirim _____________________________ -
Almadan önce serviste baktırmak lazım bilgisayardan, sıfırlanmış olabilir mi diye...
quote:
ne zmndır bakıoduk fabia şansa oto pazarında bulduk, gerçi 2001 model olup 5000 km olması hala şüphelendirio bizi ama neyse
_____________________________ Everything that has a beginning has an end -
palio multijet al
ekonomi ötesi bir araç_____________________________
Benzer içerikler
- dsg şanzıman
- lpg'li araç beyaz duman atıyor
- araba camı nasıl temizlenir
- mobese kırmızı ışık cezası
- e250 cgi kronik sorun
- 2022 ford mondeo
- katı hal batarya
- xiaomi su7 sahibinden
- elektrikli araç mtv 2025
- renault fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler