Şimdi Ara

14 Yaşında Aşk İntaharı (Adana)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşkına karşılık bulamayan ortaokul öğrencisi intihar etti

Adana'nın Kozan ilçesinde Ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki bir çocuk, aşkına karşılık bulamayınca elektrik kablosu ile kendini asarak intihar etti.

8 Sınıf öğrencisi çocuk, ölmeden önce kendi fotoğrafını çekerek, "Senin için ölüyorum" notuyla sevdiği kıza mesaj gönderdiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, Taş Mahallesi Jandarma sokakta dün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşları ile evin önünde bir süre sohbet eden K.A, sohbet sırasında arkadaşlarının "Biz gidiyoruz" demesi üzerine "Siz gidin ben de intihar edeceğim" dedi.

Ayhan, evin ikinci katında bulunan ve
    inşaat halindeki eve çıkarak önce pencerelere perde asarak kimsenin görmemesini sağladı. Elektrik kablosunu tavana bağlayan K.A, kablonun diğer ucunu da boynuna geçirdi. O vaziyette iddiaya göre kendi cep telefonu ile fotoğrafını çekip sevdiği kıza göndererek "Aşkıma karşılık vermedin seni çok seviyorum. Senin için ölüyorum" diyerek kendini astı. Bu durumdan rahatsız olan kız arkadaşı, K.A'nın ablasını aradı. Ablası da evde olmadığı için komşularını arayarak "Acele bizim eve gidin. Kardeşimi bir kontrol edin" dedi. Eve koşan komşuları, çocuğun asılı vaziyette cansız bedenini buldular. Komşularının polisi aramaları üzerine olay yerine polis gelerek çevre güvenliği aldı. Olay yerine gelen savcı, cesedi inceledikten sonra Adana Adli Tıp Kurumuna gönderdi.

K.A'nın naaşı, bugün Adana Adli tıp kurumundan alınarak Kozan mezarlığında defnedildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak:http://www.mynet.com/haber/yasam/askina-karsilik-bulamayan-ortaokul-ogrencisi-intihar-etti-1260780-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bison -- 25 Mayıs 2014; 16:44:09 >

• Bu kızlar var ya
  • Vay Amd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • insaatti asmis ama evde bulmuslar cesedi. ibretlik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Adana'ya bir çözüm bulmaları lazım böyle olmaz.
  • Yine mi adana

• Hemen gözümden ışın saçıp etraftaki ağaçları kesiyorum.Neden yapıyorum bilmiyorum.

Message gönderildi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    35 yaşında sünnet oldu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çocukla dalga geçmeyin saf duygularla sevmiştir.Kızda direk ''sevmiyorum,tipim değilsin felan dediyse'' durum böyle olmuş olabilir.
  • Kıyamet alametleri

• Çocukta da hiç akıl yok,ulan daha 14 yaşındasın o yaşta sevgilin olsa ne olur olmasa ne olur. Biz kac yaşına geldik halen boştayız. Intihar mı edelim yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Bu kızlar var ya

kızın ne suçu var la sevmek zorunda mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddaway-

Çocukta da hiç akıl yok,ulan daha 14 yaşındasın o yaşta sevgilin olsa ne olur olmasa ne olur. Biz kac yaşına geldik halen boştayız. Intihar mı edelim yani?

Edelim mi yani??

• quote:

Orijinalden alıntı: lithiium

quote:

Çocukta da hiç akıl yok,ulan daha 14 yaşındasın o yaşta sevgilin olsa ne olur olmasa ne olur. Biz kac yaşına geldik halen boştayız. Intihar mı edelim yani?

Edelim mi yani??

Edelim mi usta?

• yinemi adana
  • vay ...

• Ölen çocuğa değil kıza üzüldüm. Hiç bir suçu yokken bazı dengesizler ona suçlu gibi bakıcaklar.
  • Ailenin yetiştirme hatası, çocuğun suçu yok. İlgisiz bi ailede doğması şanssızlığı olmuş

• adana

• quote:

Orijinalden alıntı: Bison

Bu Adana'ya bir çözüm bulmaları lazım böyle olmaz.

bu adana'ya değil de şu adana'ya çözüm bulsalar olmaz mı? ayrımcılığa gerek var mı? ayıp ayıp.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lithiium

quote:

Edelim mi yani??

Edelim mi usta?

Edelim mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.