Arkadaslar 14 ay önce bi pc aldım. Aldıgımdan beri knightonline oynarken 15, 20 dk'kada, max yarım saatte dc yiyorum bu sene öss'yi de atlattık. Artık rahat rahat oynamak istiyorum. Modem veya baglantı sorunu oldugunu düşünmüyorum çünkü bu 14 aylık süre zarfında silkroad, warrock gibi onlineoyunlar oynadım ve bu oyunlarda böyle bi sorunum yoktu
PC özellikleri: (umarım bu şekilde yeterli olur)
Valla bunun yarısı özellikte bilgisayarım vardı önceden cok rahat kaldırıyodu oyunu hadi diyelim pc kaldırmadı veya donanımsal bir uyuşmazlık var eğer böle olsa idi oyunu kaldırmaz oyun esnasında pc donar veya reset cekerdi dc gelmezdi ekrana kullandıgın antivirüs programı neden oluyo olabilir veya bilgisayarı aldıgından beri format atmadıysan bi format diyebileceğim bu kadar.....
Diğer oyunlarda sorun yoksa belliki sorun bilgisayarında değil. 2 şey tavsiye edebilirim;
1. Kullandığın antivirüs, firewall ve antispy ı kapat, öyle gir oyuna bakalım dc veriyor mu?
2. Oyunu tekrar kur(Bunun fayda edeceğini hiç mi hiç sanmam ama dene yinede sen)
Olmazsa düşünürüz gene bişeyler.
Benim pc nin tıpkısının aynısı DEĞİL sadece benim işlemci DC 2.8 ghz neyse işte bende hiç öyle budur yok acaba yüklediğin birşey den veya kaptığın bir virüsten olmasın?
internetin anlık gidip gelmesinden dolayı olabilir bu dc'lerin..eğer modeminin baglandıgı bir PARALEL telefon varsa iptal et sorun düzelecektir,eğer yok diyorsan kullandığın antivirüs programlarıyla ilgili sorun vardır muhakkak...Bu virüsleri ve virüs PROGRAMINI halledebilirsen düzelecektir
bence format at olmazsa açık olan tüm programları kapatıp gir
warrock'ta lvl 59 acc.im var eheh
Modemine Res At Bence Ya Da cok Lag Oluyorsa Pc nizde o zamanda modeme res atarak düzeltebilirsiniz
Modemin markası pikatelmi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme