Bildirim
13-14 bine bunlardan hangisi alınır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güzel bir Accent Admire bulunabilir.Başka bir seçenek ise Marea.Marea sizin isteklerinizi birleştirmiş gibi duruyor.Bahsettiğiniz fiyata 2003 ve üstü Marea bakabilirsiniz.Hem model yüksek olur hem de km fazlaca yüksek olmaz.Clio ve Accent'ten de üstündür. -
Astra G kasa alırım ben olsam çok güzel bir araba parçası çok pahalı değildir -
1.6 Marea Exclusive o fiyata en iyi seçenektir. Donanımı olsun konforu olsun model yılı olsun. -
o paraya astra g kasa pek vermezler temizini.. -
quote:
Orijinalden alıntı: dangerousman
1.6 Marea Exclusive o fiyata en iyi seçenektir. Donanımı olsun konforu olsun model yılı olsun.
düşünmeye gerek yok elx de alabilirsin tertemizinden
-
benim tavsiyem corolladan yana olur.
97-98 model, namı bilinen bi araçtır -
skoda fabia -
93 Vectra satıp 2005 Multijet Albea alan birini tanıyorum kafasını taşlara vuruyor. Bence 13-14'e dediğiniz gibi 10 yaşında Astra Civic gibi araçlar bulabiliyorsanız(!) alın. Tabii bu uçuk piyasada epey zor. -
bu paraya accent admir YADA CORROLLA -
quote:
Orijinalden alıntı: Sye88
93 Vectra satıp 2005 Multijet Albea alan birini tanıyorum kafasını taşlara vuruyor. Bence 13-14'e dediğiniz gibi 10 yaşında Astra Civic gibi araçlar bulabiliyorsanız(!) alın. Tabii bu uçuk piyasada epey zor.
doğru tespit diye buna denir accent e vs ye verilen paraya bende çok acıyorum ancak zaten verenler şahin ruhlu insanlar :)) akıl var mantık var hocam temizini bulursan adam gibi araba almak lazımbi kere 93 vectra ile accent in kapı kapanış sesini dinleyin o ses herşeyi anlatıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: laax
quote:
93 Vectra satıp 2005 Multijet Albea alan birini tanıyorum kafasını taşlara vuruyor. Bence 13-14'e dediğiniz gibi 10 yaşında Astra Civic gibi araçlar bulabiliyorsanız(!) alın. Tabii bu uçuk piyasada epey zor.
doğru tespit diye buna denir accent e vs ye verilen paraya bende çok acıyorum ancak zaten verenler şahin ruhlu insanlar :)) akıl var mantık var hocam temizini bulursan adam gibi araba almak lazımbi kere 93 vectra ile accent in kapı kapanış sesini dinleyin o ses herşeyi anlatıyor
Diyosun...
Arabadan anlıyosun yani.Daha birkaç konu altında araç önerisi soran (Konu tanus) gelmiş bu konuda (accent v.s öneren şahin ruhlu insan) diyor.Senin gibiler yüzünden otomobil konusunda fikir almak isteyen insanlar hüsrana uğruyor.Yarım hoca dinden yarım doktor candan eder misali sizin gibilerde insanları parasından ediyor...
-
laguna bora vectra marea bu böyle gider içlerinde en konforlusu lagunadır en genci marea dır. kararı sen ver. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ototube
quote:
quote:
Diyosun...
Arabadan anlıyosun yani.Daha birkaç konu altında araç önerisi soran (Konu tanus) gelmiş bu konuda (accent v.s öneren şahin ruhlu insan) diyor.Senin gibiler yüzünden otomobil konusunda fikir almak isteyen insanlar hüsrana uğruyor.Yarım hoca dinden yarım doktor candan eder misali sizin gibilerde insanları parasından ediyor...
güzel konuşmuşsunuzda hyundai in hiçbir arabasını arabadan saymıyorum fiat ta aynı şekilde benimde bu sinirim şahine 10 milyar veren öküzlere karşı büyüyor yoksa kimseyle derdim yok ayrıyeten konuyu adam gibi okumadığınız belli şu an kendim calibra kullanıyorum taunusuda 6 ay 1 yıl için kuzenime alıcaktık yeni ehliyet alıcak rahat rahat çarpması adına bunun yanında ailemin focus fiesta ve insignia sı var arabadanda anlarım 2 hafta önce fiesta nın sol ön çamurluğuna vurmuşlar 1 hafta kadar sanayiye brakmıştım sigortadan accent 2010 verdiler ben böyle boş böyle kof bir araç görmedim motor iç aksam berbat ötesi 80 model alman arabalarında daha iyi malzeme vardır yazık yapmayın etmeyin paranızı iyi harcayın
+eğri oturalım doğru konuşalım
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: eggys
hocam nedir bu marea hayranlığı :)) o bir sedan
böyle bir projeniz varsa beraber kalkalım -
http://videolog.uol.com.br/video.php?id=64176
http://www.streetfire.net/video/fiat-marea-turbo-657whp_183328.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 24 Temmuz 2010; 16:19:06 > -
quote:
quote:
böyle bir projeniz varsa beraber kalkalım
yok aslında öyle aman aman marea hayranlığım yokturama yiğidi öldür hakkını ver. konforlu ve performanslı bir araç
benim asıl hayranlığım buna
canım benim
-
quote:
quote:
quote:
böyle bir projeniz varsa beraber kalkalım
yok aslında öyle aman aman marea hayranlığım yokturama yiğidi öldür hakkını ver. konforlu ve performanslı bir araç
benim asıl hayranlığım buna
canım benim
tabi zevkler ve renkler bende size opel omega öneririm her anlamda aşık olunur bence
-
omegalarıda severim.
Benzer içerikler
- tam otomatik arabalar
- toyota yaris yorumları
- dijital klima nedir
- tramersiz ne demek
- honda hrv mi toyota corolla cross mu
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X