Şimdi Ara

12 saat çalışıyorum mutlu değilim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kapitalizmin lale devrini yaşadık ve şimdi hard kapitalizm dönemi. Sonra da herhalde çöküş.

Sıkıştıkça karşılıksız para basarsan ve insanların cebindeki parayı dolaylı yoldan çalarsan, çöküş böyle hızlı gelir.

Yine de şu başlıktaki bakış açısına odaklanalım: https://forum.donanimhaber.com/bu-kadar-zorluk-neden-var--152223893

• hafta 5 gün/ 42 saat çalışıyorum , mutlu olacağın işi yap, o zaman çalışmış sayıdaskdljalsdkja bla bla blaa..

geç bu işleri şu an en sevdiği şeyi bile iş diye önüme koysalar ondan bile nefret ederim, birşeyi sevmen onu 12 saat zorla başkalarının ağız kokusunu çekerek yapabileceğin anlamına gelmiyor.

Bırakın şu basmakalıp sözleri.Mutlu olduğun şeyi yapman onu istediğin zaman yapmanlada çok alakalı birşeydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatistan -- 10 Mart 2022; 10:30:32 >
  • 12 saat çok ülke şartlarında 10 saati geçmemeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sedatistan kullanıcısına yanıt

Mutlu olduğun şeyi yapman onu istediğin zaman yapmanlada çok alakalı birşeydir.

nasıl?

• 12 saat çalışan birinin mutlu olması imkansız istersen işini çok sev öl bit yine imkansız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç calismiyorum bende mutlu degilim

• sedatistan kullanıcısına yanıt

5 gün 42 saat benim için mükemmel bir çalışma saati. Evet iş sevilmez fakat işinden dolayı kendine ayıracağın vakit güzel. Benim kendime ayırabildiğim tek vakit uyumak.

• Dünyanın en zor işi

• Kendini yıpratma derhal çık işten, bir şekilde iş bulunuyor, ben de 1 yıl boyunca 12 saat çalışmıştım bir işte, çok pişmanım o işte harcadığım zamana.

• Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

Tam 1.5 ay sonun da ayrılacağım. Para biriktirdim şimdi. 1 ay şehir dışın da olacağı.

En kötüsü de çalıştığım yer kalitesiz ve çalıştığım insanlar da kalitesiz ağırlıklı.

Gece çalıştığım için vücut bütünlüğüm bozuldu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.