Şimdi Ara

12 Monkeys (2015 - 2018) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
23
Favori
18.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Patlamadan nasıl kurtulduğunu anlamadım o türde bir füze saldırısından nasıl hayatta kaldı Cole. Madem virüs yok olmadı demek ki başka bir yerden yayıldı. Benim aklıma şöyle bir şey geldi elemanlar virüs mutasyon geçirmeden ilk halinin tedavisini bulmuşlar, onunla 2015'e gidip yayılmadan herkesi kurtarabilirler Katrina çekirdeği alabilmek için West7'la işbirliği yapabilir Ramse de buna karşı çıkar Cole'u geri getiremezler bir kaç bölüm daha bakalım ne olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Virüsü bulan adam doğmadan önce onun annesini hamile bırak, başka bir çocuk doğursun ve herkes emniyette kalsın.

not: Öldürmeye karşıyım.

Virüsü bulan kişi belli değil ama

O zaman beline kuvvet..

Orijinalden alıntı: Melladin

Maymunlu dizi die izledim maymun yoktu kapattım bende

Hocam siz belgesel izleyin bence

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

Maymunlu dizi die izledim maymun yoktu kapattım bende

Hocam siz belgesel izleyin bence

Belgesel değilde planet of ape tarzı birşey bekliyordum seçilmiş insanlardan daha zeki 12 tane maymun diye ama ne çıktı zaman yolculuğu cıktıBari maymunlar zamanda yolculuk edipte geleceğe şekil verselerdiSenaryo zayıf geldi bana başroldeki elemanda acaip jesse pinkmana benziyor işin içinde uyuşturucuda yok bu ne biçim dizi yaw

• 1x9

Kafam iyice karıştı, Cassie'nin ölümünden sonra saatinin düzelmesi paradoksun bittiği anlamına geliyor herhalde. Geçmişi değiştirme olanağı varken Cassie'nin ölmesi de bir şey ifade etmiyor, Cole'a verdiği kağıtta ne yazdığını göstermediler ama geleceği tekrar yazacağı belli. Çok kafa karıştırıyor artık dizi valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 16 Mart 2015; 0:32:47 >

Orijinalden alıntı: Ciclista

İlk bölümü izledim sadece tek şey diyeceğim şu Leland denen adamın gerçek adı neyse işte onu her dizide görmekten bıktım yahu :D
    Birkaç bölüm daha bakayım belli olur olay

Hocam o adam Zeljko Ivanek konuk oyuncu, yardımcı rollerde oynamak için doğmuş benik de dikkatimi çekti daha önce

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

İlk bölümü izledim sadece tek şey diyeceğim şu Leland denen adamın gerçek adı neyse işte onu her dizide görmekten bıktım yahu :D
    Birkaç bölüm daha bakayım belli olur olay

Hocam o adam Zeljko Ivanek konuk oyuncu, yardımcı rollerde oynamak için doğmuş benik de dikkatimi çekti daha önce

İzlediğim dizilerin yarısında var mübarek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• diziye ben de yeni basladim. iki gunde dokuz bolumu bitirdim. suana kadar cok begendimi soyleyebilirim.

• Dizide çok büyük saçmalıklar var birincisi ; bugün kü bölümde ki virüs yapan adamı doğumunda öldürsünler sorun bitsin. Diğerler saçmalıklar bu CIA deki adamlar demiyor mu bu adam nasıl zamanda yolculuk yapıyor? Ya da bu Cole niye gidip ezik bir doktordan yardım istiyor ? Gidip bu zaman makinesini yapan adamlardan yardım istese az kick ass adamlar değillerdir herhalde. Ya da ilk bulduklar ilacı çoğaltıp geçmişte kullansalar her şeyi benmi soyleyim.

Eşit: gidecen ABD başkanının ,başkan olmadan önceki haline vericen gazı adama başkan olunca tüm yardımı yapicak sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyourakuShunsui -- 21 Mart 2015; 21:23:04 >

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Dizide çok büyük saçmalıklar var birincisi ; bugün kü bölümde ki virüs yapan adamı doğumunda öldürsünler sorun bitsin. Diğerler saçmalıklar bu CIA deki adamlar demiyor mu bu adam nasıl zamanda yolculuk yapıyor? Ya da bu Cole niye gidip ezik bir doktordan yardım istiyor ? Gidip bu zaman makinesini yapan adamlardan yardım istese az kick ass adamlar değillerdir herhalde. Ya da ilk bulduklar ilacı çoğaltıp geçmişte kullansalar her şeyi benmi soyleyim.

Eşit: gidecen ABD başkanının ,başkan olmadan önceki haline vericen gazı adama başkan olunca tüm yardımı yapicak sana.

Çok mantıklı da işte alt üstü bir dizi :'( Her dizi gibi bunda da saçmalıklar var, o saçmalıklar olmasa bu tarz dizilerde zaten dizi 1 sezon sürer bilemedin birşeyler olur 2 sezon sürer en fazla.

• Harika dizi.Hakikaten insanlığın sonunu yine insanlık bitirecek.

Ramsey bu adamsa bu adam da witness galiba oğlu için virüsü yaymaya çalışacak

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.