Şimdi Ara

12 ler YIL SONU NOTLARI NE ..İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocalarınız sınavda zorladılarmı ? benim ortalama 99.54

• helal hocam size nasıl yaptınız? Sınava geçirdiler mi sizi?Bence itiraz edin haksızlık olabilir 0.46 puanınız nerde? Hay ben böyle adalete!
  • Geçen sene bize 10 sayfa edb notu verip burdan çıkacak demişlerdi aklıma geldi şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider_33

Hll özel lisede misin sen değilsen eyvallah ama bende 12 yimde bu kadarı da olmaz be kardeşim..Değil not vermek nerden çakariz diye bakiyor hocalar .Notları yüksek veren özel okul yöneticileri ile ahirette görüşeceğiz xd

Bence hocam yüksek verenlerle değil düşük verenlerle görüş öncelikle. Dışarıdan objektif bir biçimde bakıyorumda mf öğrencisine 10sayfa edb verip zor sınav yaparak öğrenciye çakan, almancadan gerçek sınav yapan, çocuğun geleceği oynayan adam özel okulda yüksek not verenden daha şerefsizdir. Net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 20 Ocak 2017; 13:7:13 >
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam.Ama normal lisedeki adam seni dinlemiyor .Gidip diyorsun sözlüye neden 80 80 verdin diye yazililar kötü diyor yazililarda 90-85.Simdi ben kavga mı edeyim bu hocayla ne yapayım?Fen lisesinde durum böyleyse diğerlerini siz düşünün ..

• Aklima gelenlei soylememek icin zor tutuyorum kendimi

• temel liselerde 99 dan aşağı ortalaması olan yok obpde para konuşur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi aynı durum benim başıma geldi.Edebiyattan notlarım kötüydü kabul(eşit ağırlıkçıyla aynı sınava giriyorum olsun o kadar) baktım bütün sınıfın performan notuna 90 85 girmiş bana 70 80.Gittim tehtit ettim .Dedim hocam ben telafiye girecem edebiyat ortalamayı düşürüyor.Hoca dedi git gir telafiye. E okula bi baktım benim not 90 90
  • Anadolu lisesindeyim ama burada 3 sene zorluyorlar son sene rahat bırakıyorlar Allahtan ilk sene başka yerdeydim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OBP ODOLOTSOZLOK DOGOLDOR OBPDO OMOK VOR

• 99.28

• 99999999 düştü,ben de anlamadim nerden kırdılar

• 103.69

• beyler ben troll attım ne hırs yaptınnız len
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider_33

Haklısın hocam.Ama normal lisedeki adam seni dinlemiyor .Gidip diyorsun sözlüye neden 80 80 verdin diye yazililar kötü diyor yazililarda 90-85.Simdi ben kavga mı edeyim bu hocayla ne yapayım?Fen lisesinde durum böyleyse diğerlerini siz düşünün ..

Fen liselerinin hepsi aynı hocam
  • İnsan gerçekten hayret ediyor!

• Biz hocalarla mücadele verelim, adamlar ortalaması 100 olmadı diye ağlasın eyvallah ne diyeyim

• ort 99 küsür bir şey ama helal etmeyin abi hakkınızı bu sene yazıldım koleje ha kötümü yaptım hayır eğitim olarak gayet iyi ama ben 3 sene devlet lisesinde okudum ortalamam 85 civarı bende özelde okuyanlara kızardım sizde kızın.

Obp kadar saçma bir şey yoktur resmen para geçerli bu sistem acilen kalkmalı yada sayısalcı çocuga edebiyat almanca ezberlettirme abi!

• Aynı şekilde temel lisedeyim ortalama 99.40 Ben sene başından beri söylüyorum devlette olanlara haksızlık diye ki zaten öyle. Soruşturma başlatacaklarmış hormonlu notlarla ilgili olması gereken de bu. Zira ortalamamı 99 yapmak için, devlette ortalaması 90 olan bir öğrencinin verdiği çabanın 100 de 1 ini vermedim. Umarım bu konuya müdahale edilir
  • trafikden 65 aldım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.