Dolar almayı düşünüyorum ama bir düşüyor bir yükseliyor sizce neye yatırmalıyım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
12 Bin TL İle Ne Yapılmalı?
-
-
ferrari hissesine yatır.
-
hemde Divident alir ama arkadas TL elde tutmakla zaten hatali, simdi nasil hisse aliniri soracak, bence sen atesin bulunusundan basla
-
Altın aldım. 12 bin lira 1 milyon lira olmayacağına göre sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaçtsn aldın gram altınmı hocam
yanlış yapmışsın. halbuki ben sana tüyo da vermiştim.
bak ferrali hissesi 5 yılda %344 artmış. hem de eruro olaak.
yani bundan 5 yıl önce 12000tl yi ferrali hissesi almış olsaymışsın 12000tl şuan 168 000 tl olurmuş.
12000tl yi 1 milyon tl yapacak hisselerde mevcutmuş.
örnek tesla
5 yılda %2.823 artmış .
5 yıl önce 12000tl ye tesla almış olsaydın bugün tam 1 milyon 37bin tl olurmuş.
-
Hocam kısa süreli olarak aldım yazın bozduracağım aldıklarımı. Yoksa 5 yıl falan bekleyecek olsam tabiki hisse alırım altın hisseler kadar hiç kazandıramadı.
Tesla gibi bir şey arıyorum
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zengin oldu kar şu an ne kadar
Ohoo çoktan bozdurup motor aldım o altınlarla. Ama motordan kazandım bu sefer. Tabi kazanmak denmez buna.
Bizde neden risk almadık diye kafayı sıyırıyoruz
merheba hocam yabanci hissleri nereden nasıl alabiliriz peki bide ytd olmak şartı ile şuan orta ve uzun vadeli ne önerebilirsiniz. ?
-
yabancı hisse senetlerini midas uygulaması üzerinden alıyorum. 1,5usd komisyon alıyorlar.
dünyada çipe ve elektrikli araçlara,pil ve lityum a talep çok.
bu yüzden yarı iletken şirketleri,elektrikli araçlar hisseleri, lityum etf i aldım.
yani AMD,NVİDİA,TSMC,TESLA,APLLE,RİVİAN,uber,esy,LIT ETF etf i, xsd etf i
-
az manat ytd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 24 Aralık 2021; 13:27:15 > -
teşekkürler
-
dolar alınır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba 1 yıl sonra hortlatmış olacağım konuyu ama bir sorum var. Midas'ta vergi olayı nasıl oluyor? Mesela ben 100 dolar yatırdım hisse değeri 150 dolar oldu ben o parayı banka hesabıma aldığımda vergiyi kendim hesaplayıp mı yatırmam gerekiyor? Yoksa midas hesabında iken mi vergi vermem gerekiyor ve en önemli sorum bu vergiyi nereye yatırıcam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- borsa için en iyi banka
- kira sertifikası yorumları
- 1 milyon sermaye ile yapılacak işler
- iş bankası yatırım hesabından para çekme
- hisse senedi emir iptali para iadesi
- yapay zeka ile borsa tahmini
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X