2-3 milyon ile yapılacak en mantıklı iş
-
-
Yurtdışından evin kralını alırım o paraya.Şu ülkeye toplu iğne bırakmam.O saydıklarının hangisini yaparsan yap paran hiç olup iflas edeceksin eninde sonunda
-
Hangi ülke ? -
Hocam yurt dışından ev alınca orada yaşayabiliyor muyuz ki ? Hiç sanmıyorum böyle bir şey olduğunu
-
yunanistan oturum veriyor
-
Gayrimenkulden anlıyor iseniz arsa toplayın ufak ufak -
Muhtemelen Lübnan, Etiyopya, Madagaskar, Burkina Faso vb. Bilimum Afrika ülkelerinde filan denize Sıfır güzel birşey bulursun bu paraya
-
hollanda,almanyada,belcika,fransa vs vs 3 milyona sadece virane ev alirsin,orda en ucuz ev 200 bin eurodan basliyor yani 6 milyondan :)))
-
hollandada 50 bin euro degerinde isyeri kur sana 5 yilligina gecici oturum veriyor,sirketi sürdürdügün sürece oturum var ama sirket faliyeti durursa sinir disi ediyor veya isyeri kurdugunda ordan biriyle evlenme imkanin olursa o zaman oturum aliyorsun sinir disi edilmeden ama evlenecegin kiside calisiyor olacak sosyal yardim alanla olmuyor.. :)))..
-
kisin sobada yakar isinirdim :)))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X