Şimdi Ara

Dolar altın gümüş için makas aralığı en mantıklı kurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öyle kaldıraçlı işlem falan bilen birisi değilim sadece dolar altın belki ileride bir şeyler öğrenebilirsem borsa, al sat yapmayı düşünüyorum. İstediğim yere stop koyabileceğim veya al komutu verebileceğim bir kurum var mı ? şu an da vakıf katılımdayım, makas biraz fazla internet sitelerine göre bir de stop, al komutu veremiyorum tavsiyelerinize açığım.

• Borsaları pek kullanmadım bilmem. Ama bildiğim kadarıyla hemen hemen her forex şirketinde istediğiniz yerde sl, tp koyabilirsiniz. hiçbir şekilde engel olmaz. kendim bir yurtdışı firma olan AMarkets ile çalışıyorum.

• Altın ve gümüşte en mantıklı banka Kuveytturk.Makas aralığı çok düşük.

• Döviz altın gümüş vs için Kuveyt Türk, Trade Plus uygulaması ile gece 12'ye kadar gündüz ile aynı makastan alıp satabilirsin. Dolar makas 4.6 TL, euro makas 5.55 TL, gram altın 2.6 TL civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 25 Kasım 2020; 0:17:28 >
  • Enpara'nın da makası fena değil gibi

• Kara Gül kullanıcısına yanıt

Makas aralıkları aracı kurumlarda daha düşüktür. Ama dolar almanızı tavsiye etmem. belli bir siyahi haberlerinden dolayı ileride yükseliş bekleniyor. durum belli değil. altın almak isterseniz AMarkets te altın spreadleri uygundur.

• derebeyi01 kullanıcısına yanıt

kuvetten bile iyi altın kısmı ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.