Şimdi Ara

12-24-36 ay live pass üyeliği alma + ultimate çevirme yöntemi (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
37
Favori
47.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar xbox'a yeni geçmiş biri olarak bir heyecanla aylık 45tl'lik olan üyelikten satın aldım.Şimdi 1 yıllık indirimli üyeliğe geçmek istiyorum.Mevcut üyeliğimi iptal edip öyle mi müşteri hizmetlerini aramalıyım ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.nako

    Arkadaşlar xbox'a yeni geçmiş biri olarak bir heyecanla aylık 45tl'lik olan üyelikten satın aldım.Şimdi 1 yıllık indirimli üyeliğe geçmek istiyorum.Mevcut üyeliğimi iptal edip öyle mi müşteri hizmetlerini aramalıyım ?

    Çok eskiden beri kullanmıyorsan hesabını, başka bir mail adresi ile alabilirsin.

  • mr.nako kullanıcısına yanıt
    Almasaydınız hocam keşke, ya 1 ay bekleyin ya da yeni hesap açıp oradan alım yapın. 3 senelik Gold üyelik alımı yapılıyor önce sonra Ultimate çekiliyor, önce alırsanız beklemeniz gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgakutukcu

    daha sonra aylık 45 lira vermemek için aylık 16 liraya 3 yıllık almanızı tavsiye ederim. yıllık 225, iki yıllık 405 veya üç yıllık 585 tl'ye alabiliyorsunuz. ben de kendi yaptığım adımları ileteyim:


    önce microsoft hesabınıza iki tane kredi kartı tanımlayın. 2 tane olmasının sebebi microsoft'un satın almak istediğiniz her yıl için ayrı ayrı çekim yapması, tek kart olunca banka üst üste işlemleri engelleyebiliyor:

    https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=13&ct=1611912684&rver=7.0.6738.0&wp=SAPI&wreply=https%3A%2F%2Faccount.microsoft.com%2Fauth%2Fcomplete-signin%3Fru%3Dhttps%253A%252F%252Faccount.microsoft.com%252Fbilling%252Fpayments&lc=1033&id=292666&lw=1&fl=easi2/


    Sonra xbox destek sitesine gidin: https://support.xbox.com/tr-tr/contact-us bize ulaşın'a tıklayın ve destek almak istediğiniz konuyu ilk satır abonelik ve faturalandırma, ikinci satır abonelik satın almak istiyorum olarak seçin. cyberpunk iadesiyle ilgili bilgilendirme çıkacak atlayın. bir arama isteyin'e tıklayın. açılan pencerede üst kısım tabii ki türkiye olacak ve telefon numarası kısmına başında sıfır olmadan numaranızı yazın (bilgisayarınız dark modda ise yazdığınız numara görünmüyor saçma bir şekilde. doğru yazdığınızı kontrol etmek için mouse ile yazdığınız numarayı seçebilirsiniz) ve onaylayın.


    bir kaç dakika içinde microsoft'tan aranacaksınız. müşteri temsilcisine indirimli xbox aboneliği almak istediğinizi söyleyin, sizi satın alma birimine yönlendirecek. satın alma birimindeki müşteri temsilcisine de indirimli gamepass ultimate alacağınızı söyleyin, zaten kendisi konuya vakıf olduğu için size yardımcı oluyor.


    ben 3 yıllık aboneliği tavsiye ederim, 1 ya da 2 yıl sonra aylık 45 lira (zam gelirse daha fazla) ödememek için şahsen 3 yıllık satın aldım.


    düzeltme: bugün müşteri hizmetleri bana bugün son gün demişti ama arayan diğer arkadaşların aldığı bilgiye göre son gün değilmiş arkadaşlar. bilginize.

    Baskan sağolasın sayende 3 senelik ultimate aldım ben de.





  • beyler ben ileride s series almak istiyorum. eğer ultimate game pass alırsam hem pc hem de series s de oyunları oynayabilirim değil mi?

  • ReiSeM kullanıcısına yanıt

    Evet hocam rahatlıkla oynayabilirsiniz.  

  • Alper kullanıcısına yanıt

    Ne demek hocam güle güle oynayın

  • Selamlar,


    Ben eski kullanıcıyım. Yani 4.99'luk olandan yararlanamıyorum. Ve daha önceden 1 yıllık alıp aynı yöntem ile ultimate yapmıştım. Şu anda müşteri temsilcisini arayıp anlattığınız yöntem ile alabiliyormuyum ? 1 Yıl + 1 Yıl + 1 Yıl + 49 TL gibi

  • PariaH P kullanıcısına yanıt
    Evet hocam alabilirsiniz problem yok.
  • Arkadaşlar ben şimdi yan bi mail açıp alsam p1 konsolda diyelim kendi asıl hesabımda girebiliyorum demi oyunlara merak ettiğim iki konu p2 nasıl oluyor tam olarak oda konsolunda istediği hesapta oynayabiliyor mu sadece bu yan açtığım maille mi oynayabiliyor oyunları veya internete bağlı olma zorunluluğu var mı? Birde p2 satmak yerine bilgisayar kullanan bir arkadaşımla paylaşsam bu hesabı yine aynı şekil kendi hesabıyla oyunlara girebiliyor mu yoksa yine açtığım yan maille mi girmek zorunda pcde nasıl oluyor sistem tam olarak ? Forza ekibimiz vardı ordan birine versem şimdi bir sürü ilerlememiz var pcde ondan merak ediyorum


    Edit: Konsolu yarın almayı düşünüyorum almadan sormak istedim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 14 Mart 2021; 10:49:19 >
  • neczer kullanıcısına yanıt

    Hocam 3 yıl için ortak olabiliriz p1 düşünüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarda arkadaşların verdiği numaradan aradım bu gün itibari ile kalkmış dedi satamıyorum dedi kadın. Benim şansıma heralde :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 16 Mart 2021; 11:31:45 >
  • Bende bugün aradığımda banada aynısı söylendi. Bugün itibariyle sadece aylık abonelik satın alma varmış, senelik olayı bitmiş.
  • Yeni almak isteyen arkadaşlar biraz geç kaldılar sanırım. Microsoft müşteri hizmetleri üzerinden yıllık xbox live gold satışı kalkmış. 3 aylık üyelikle aldığınızda aylık 16 yerine 26-27 lira civarına geliyor 3 yıllık ultimate aboneliği. Onun yerine internet sitelerinden 1, 2 veya 3 adet 1 yıllık live gold aboneliği satın alarak sonrasında microsoftu arayıp kendiniz çevirtebilirsiniz.

  • Güvenilir site linkleri atarsanız alalım bizlerde bari bunu kaçırmayalım
  • tolgakutukcu kullanıcısına yanıt
    Hocam bu çevirme işi nasıl oluyor, ben pc için en uygun nasıl alabilirim yıllık aboneliği?
  • Hocam olay şöyle oluyor,


    microsoft'un müşteri hizmetleri aracılığıyla 12 aylık 180 liraya xbox live gold satışını durdurduğu için (bkz: #118862570) entry'de yazdığım ekstra indirimli yöntem artık çalışmıyor.


    yöntemin olayı aslında şu: microsoft size 12 aylık indirimli xbox live gold satıyor. 3x12 ay'a kadar kaç yıllık istiyorsanız alıyorsunuz. sonra 1 aylık game pass ultimate fiyatına tüm bu live gold aboneliklerini game pass ultimate'e çeviriyorlar. artık 12 aylık satışı durdurdukları için 3 aylık 75 liraya alabiliyorsunuz. bu da yıllık 300 + tek sefer 45 liraya denk geliyor.


    alternatif olarak vatan bilgisayardan yıllık 270 liraya veya n11'den yıllık 230 liraya (son yorumlar iyi) 1 yıllık live gold alıp (3 taneye kadar kaç tane istiyorsanız) microsoft müşteri hizmetlerini arayıp 45 liraya tümünü ultimate'e çevirebilirsiniz.


    yazdığım bilgilerin hiç biri için garanti vermiyorum maalesef, denemek kendi sorumululuğunuz. keşke microsoft şu büyük kampanya için net bir bitiş tarihi verseydi.


    @theARSLANN




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgakutukcu -- 16 Mart 2021; 17:45:59 >




  • Şu an sanırım en ucuz alternatif İş bankasının Maximum Mobil uygulamasında.


    Ödemeler menüsünden Dijital Kod Market'e girebilirsiniz. 12 aylık üyelik 221,31 lira

  • tolgakutukcu kullanıcısına yanıt

    EA Play yıllık 65 lira. Sanırım yine 3 aylık alabiliyoruz en fazla. Bunu alıp dönüştürerek yapamaz mıyız? Yarın arayıp sorularla meşgul edeceğim kendilerini.


    İlk 3 ay şu kadar gibi kampanyalar dahil oluyor mu? Başka yerlerden 12 aylık alırsak Ultimate paket live gold kodunu girdikten sonra mı satın alınmalı? 36 aya kadar tamamlayana kadar EA Play alamaz mıyız? Gibi...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar playstore da 1 yıllık Gold alsam bunu ultimate nasıl çevireceğim ? Alınca kendisi mi ultimate oluyor? Ayrıca 1 yıl ne kadarlık ultimate oluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.