Pc Xbox Üyeliğime
Arkadaşlar merhabalar
Pc XBOX üyeliğim mevcut ama aile ve iş hayatından dolayı her zaman giriş yapamıyorum bu yüzden üyeliğime ortak 1 kişi arıyorum 24 saat diliminde günlük 12 saat oynama hakkını aylık satmak istiyorum
06:01/18:00 (SATILIK)
18:01/06:00
Satılık olan saat dilimine uygun olan 1 arkadaşa aylık paket ücretin yarısını ortaklaşarak ödeyerek vericem ilgilenen ve saat dilimi uyan kişi dm atabilir
Not:Konunun yeri buramı bilmiyorum yanlış ise herkezden özür dilerim
Teşekkürler
Ev Alarım Sistemleri
Merhaba arkadaşlar,
Güvenilir güvenlik sistemleri arıyorum tavsiye verirseniz sevnirim
BRC COMFORT LPG (ACEMİ)
Merhabalar arkadaşlar,
Aracıma ilk kez BRC Comfort markalı lpg tankı taktım.
Aracım FİAT FİORINO 1.4 motor 2017 model camlı panelvan
Sizden ricam aracıma takılan marka model lpg kiti hakkında bilgi vermenizi ve tecrübenizi aktarmanızı rica edicem..
Aracıma takılan tüp simit tank 42 litre dolumda 36 litre lpg almakta. Aracımı hemen hemen hergün kullanmaktayım günlük 66 km yol yapıyorum dikkatimi çeken şey ise 2 gündür 66 km den 1 yeşil sönmektedir kafadan hesap yaptığımda 1 tank (36 litre) ile 264 km yol mu yapıcam?
Bana biraz az geldi acıkcası ama tabi tecrübeli arkadaşlar beni daha iyi aydınlatacaklarını düşünüyorum.
Yapmış olduğum yol ise 66 km gebze/kartal arası sabah 06:00/06:45 saatler arası yaklaşık olarak olarak 80/90 km hız ve yol yoğunluğu trafiksiz
Akşam saati ise 17:30/18:30 trafikli ama geneli akıcı yol 80/90 km hız yapmaktayım
Şimdiden teşekkür ederim ..
ÇOOK YAVAŞSIN BE TÜRKNET..!
Xbox One S
TürkNet' in Halleri (Heygidi Günler Hey)
|
Biolife Floryum Özel İmalat Duvar Akvaryumları
|
Eve Yeni Gelen Kuşun Yaşı
Uydu Kablosu
|
Sinyal Sorunu.. Kafa Karışıklığı..!
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 120
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.807 (Bu ay: 598)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 41 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar