paycell sanal kartımıza yükleme yapıp ordan mı almamız gerekiyor yoksa hattımıza tl yükleyip mi? |
12-24-36 ay live pass üyeliği alma + ultimate çevirme yöntemi (10. sayfa)
-
-
Yaptığınız harcama faturanıza yansıyor hocam.
Hazır limitim diye bir bakiyeniz mevcut,oradan çekip faturaya ekliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birde paycell kartla 100tl internet alışverişine 10tl hediye kampanyası varmış onu da bununla birlikte kullanabilir miyiz acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kizilsultanHocam kartları aldıysanız hakkınız zayi olmaz çok yüksek ihtimalle. Ben iki ay sonra almayı düşünüyorsanız diye söylemiştim daha ne kadar süre satılır bilinmez diye.
anladım hocam, teşekkürler düşünceniz için.
-
Kampanyaların belirli şartları var hocam, alışverişiniz uygun olur ise dönüş alabiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inferioress -- 20 Mart 2021; 14:15:19 >
Arkadaşlar 12 aylık live gold kodunu müşteri hizmetleri satıyor mu ? satmıyorsa 230 liraya nereden bulabilirim acaba.
-
Merhaba, 1 aylık ultimate i de mi n11 üzerinden aldınız? Yoksa Gold paketleri yükledikten sonra hesap üzerinde böyle bir seçenek mi çıkıyor?
-
yok hocam ultimate i internet üzerinden aldım en son
-
Hocam siz aldınız mı?
-
Bu konuyla ilgili bilgi aldınız mı?
-
yok hocam kod aldım n11 den o şekilde yaptım.
MH satmıyormuş artıık.
-
Aylığı 5 lira artmış oldu. Satışı kapatmaları üzücü oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam olarak aldığınız kodun ismi nedir acaba? Live gold vs vs farklı şeyler var eski mesajlara da bakıyorum ama tam anlayamadım. 6 aylık ultimate olması için toplamda 6 ay edecek gold vs kod almam gerekiyor sanırım, sonra 1 aylık ultimate alırsam 6 aylık ultime e dönüşüyor diye anladım, doğrudur değil mi?
Bu dönüşüm işlemi tek seferlik mi? 6 ayın sonunda aynı işlemleri tekrar yaparak 6 aylık ultimate hesabımız olabiliyor mu? Buradaki 3 yıllık alınmasının sebebi fiyat artışından etkilenmemek mi yoksa bu dönüşüm işleminin yapılamaması mı?
https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass bu sayfada sık sorulan sorular bölümünde 2. soruda dönüşümlerden bahsedilmiş ama burada alanların yaptığı dönüşümden farklı sanırım değil mi?
-
Hocam 12 ay Gold alıyorsunuz üstüne 45 liraya 1 aylık ultimate alıyorsunuz otomatik birleşiyor 13 ay ultimate oluyor toplamda.
3 yıllık alınca bayağı uyguna geliyor o yüzden 3 yıllık alan insan çok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-live-gold-uyelik-12-ay-.html
Vatan bilgisayar da 269 TL'ye çıkarmış.
-
Arkadaşlar 15 mart 2021 de başlamış yaklaşık 36 aylık aboneliğin p2 hakkı satılıktır. Diğer hak yine forumdan ve numarası olan eski bir arkadaştadır. Fiyat 330 lira
quote:
Orijinalden alıntı: ClaymoreCountry
Hocam 12 ay Gold alıyorsunuz üstüne 45 liraya 1 aylık ultimate alıyorsunuz otomatik birleşiyor 13 ay ultimate oluyor toplamda.
3 yıllık alınca bayağı uyguna geliyor o yüzden 3 yıllık alan insan çok.ben yeni xbox series s aldım şimdi playstore 12aylık live gold alıp sonrasında xbox üzerinden normal 1 aylık game pass ultimate alırsam 13 aylık game pass ultimate mi oluyor doğrumu anladım ? halen çalışıyor mu olay ?
-
play store üzerinden Xbox Live Gold 12 Aylık (Konsol) ve Xbox Game Pass Ultimate TR 1 Aylık (PC + Konsol) aldım kodları aktif ettim. Xbox Game Pass Ultimate yenileme tarihi 05.09.2021 gösteriyor.normalde 12 ay Gold alıyorsunuz üstüne1 aylık ultimate alıyorsunuz otomatik birleşiyor 13 ay ultimate oluyor toplamda.
-
kafam karıştı.çok teferrüatlı işlerden anlamam.sadece pc de kullanacağım konsolum yok.aylık 30 tl ödüyorum.micrsoft müşteri temsilcisini arasam kolay bir şekilde 3 yıllık alabilir miyim?yoksa bir hesap daha açın falan filan işleri mi olmak zorunda? yapı kredi kredi kartım ile.
-
Halihazırda 5 Mayısta Gamepass Ultimate üyeliğim sona eriyor. Üyeliğim dolmadan üzerine 12 aylık dijital xbox gold kodu(269tl) veya ea access 12 aylık (65tl) girsem yine de xbox ultimate gold olarak uzar mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X