Şimdi Ara

11/22/63 (2016) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
21
Favori
14.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaxa789

Sadece benim mi dikkatimi çekiyor yoksa herkes farkında mı ?

Mesela bu bölümde ırkçılığa değindiler büyük ihtimal bu ve sonraki hafta yayınlanacak dizilerden bir kaçında belki hepsinde ırkçılığa değinilecek tıpkı geçen akşam ki oscar gecesinde ırkçılık üstünde çok durmaları gibi.Bir ''kampanya'' başlatıyolar ve bu tarz yerlerde sürekli bunun propagandasını yapıyorlar.

Mesela aynı şeyi 8-9 ay önce LGBT olayında da yaptılar o hafta dizilerde sürekli eşcinsel sahneler meydana geldi sosyal medya da love wins etiketleri aldı başını gitti.Adamlar pazarlamayı çok iyi yapıyor

Oscar ödüllerinde siyahiler üzerinden çok muhabbet dönmesinin sebebi;
    bu sene Oscar'da hiç siyahi aday olmaması üzerine bir kesmin ödül törenini boykot etmeleri ve çeşitliliğe yer vermediklerini söylemeleriydi.
    Bunun üzerine özellikle sunucu siyahi Chris Rock ekseninde esprili şekilde mevzu üzerinden bolca muhabbet döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 3 Mart 2016; 20:04:04 >

• Başlamayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ?
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Başla derim dizi yağ gibi akıyor aslında durağan ama dizideki tendonlar çok sık ve ara ara gözümüze sokuluyor.

O değilde sarışın kadın hızlı çıktı jake daha kekelerken atladı onda bir şeyler var gibi bakalım ama kadın çok güzel bu arada. Oswaldın ben suikastte parmağı olduğunu sanmıyorum sanki başka bir şeyler çıkıcak gibi onu yemmi yapıyorlar acaba? George bu işin içinde ama başka birinide tutmuş olabilir.
  • şimdi tekrar izledim sonunu, öyle bir şey olmuyor

• o araba jake'in arabası zaten, diğeri başka bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

şimdi tekrar izledim sonunu, öyle bir şey olmuyor

Yahu nasıl olmuyor

Jack aracıyla uzaklaşırken aynı yoldan başka bir araç geliyor, araç duruyor ve içinden inen kişi yine Jack oluyor.

şimdi anladım ne demek istediğini Jake arabadan inmeden önce bir araba geçiyor fakat aynı araba değil, ikisi de chevrolet ama. belki de dediğin gibidir görünmüyor pek çünkü

• ilk bölüm uzun olmasına rağmen güzeldi tek solukta 2.bölüme geçtim bakalım
  • İlk 3 bölümü bir daha izledim... Adamlar dizi değil film çekiyor resmen,mükemmel ötesi yok.
  • Bekle simdi 4 bölümü off off

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dizi efsane olur çok güzel ilerliyor.
  • Umarım 2.sezonu olur..mini dizi ama bitmesin ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Umarım 2.sezonu olur..mini dizi ama bitmesin ya..

olabilir reytinge bakıyor bu işler, mini dizi diye başlayıp devam eden diziler gördük tabi hulunun reyting olayı yok ama belli olmaz
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    İlk sezon JFK 2. Sezon başka 3.sezon başka konular olur..sonra 2016 ya dönünce toptan görür ne olmuş geleceğe dönünce

• Thomas Wayne'i kurtarackmış
  • Bu güne kadar izlediğim en iyi Stephen King yapımı diyebilirim şu an için. Zaten Under The Dome gibi olmaz bu kitap. Çok büyük beklentilerim vardı ve şu an çok başarılı gidiyor bence.

• 1x4

Bölüm çokta akıp gitmedi ama güzeldi.Özellikle sonunda kadının jakein evine girmesi ve konuşma kayıtlarını görmesi.
    Bill bu karı kız peşinde koşmaktan işi batıracak gibi duruyor.
    Benim anlamadığım bu sadienin kocası bunların fotoğrafını çekmişti jakete bunu cia in yaptığını sanıp ona göre rol aldı acaba ne olacak şimdi
    Ayrıca lee yi suikastçi gösterip ters köşe yapıcaklar büyük ihtimal.
  •  11/22/63 (2016)

1x4

Godfather göndermesi harikaydı. Ve bölüm çok fena yerde bitti. Ayrıca sanırım diziyi izleyenler olarak hepimiz aynı kıza aşık olduk Nedense o dönem kadınları hep gözüme daha zarif, kendine bakan, kibar ve ayakları üzerinde durabilen kadınlar olarak geliyor ve gerçekten hayranlık duyuyorum o dönem kadınlarına. Bu dizi olsun, Mad Men olsun Boardwalk Empire olsun.

Jake hatuna ağırdan gidelim vs. dediğine göre JFK suikastini engelledikten sonra da orda yaşamayı düşünüyor demek. Ve Bill'in Marine'e olan düşkünlüğü %21311123123 sorun açacağını izlediğimiz her dizi ve filmden öğrendik Ayrıca Jake, Bayan Mimi'ye, komşu İtalyan'a farklı yalanlar söyledi eğer hatuna da farklı bir yalan söylerse işin içinden çıkamayabilir

• Yalanlarına gelecekten şeyler katması çok güzel oluyor, Godfather'ı kullandı bu sefer de Sarı kartlı adam her bölüm bir yerde görünüyor, Fringe'deki observerlara benzettim ben. Bu sefer son sahnede evin içindeydi. Oswald'ın karısı da ayrıbir güzelmiş Sadie de aynı şekilde çok güzel...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 1x4

Gene güzel bölümdü.

Bu bölüm daha çok Jake'in aşk hayatı ile geçti ama fena olmadı dizide bir aşk boşluğu vardı.Bill'in Marina'ya sulanması sorun çıkartacak çok belli.Sadie ses kayıtlarını dinledi bakalım ne olacak ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.