Şimdi Ara

11/22/63 (2016) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
410
Cevap
21
Favori
14.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WISDOM

Olay başa dönmeyecek, ilk bölümde hatırlarsan ağaç üzerine kazıdığı JFK geri döndüğünde duruyordu, etkisi kendi zamanında da devam ediyor yani.

Hocam ben olayı anlayamadım, yaşlı adam geri dönersen her şey eski haline dönüyor değişen bir şey olmuyor dedi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

Olay başa dönmeyecek, ilk bölümde hatırlarsan ağaç üzerine kazıdığı JFK geri döndüğünde duruyordu, etkisi kendi zamanında da devam ediyor yani.

Hocam ben olayı anlayamadım, yaşlı adam geri dönersen her şey eski haline dönüyor değişen bir şey olmuyor dedi ama

Şu an kendi zamanına döndüğünde elemanı öldürdüğü için gelecek değişmiş olacak. Ama tekrar girdiğinde sıfırlanacak her şey kendi zamanındaki değişiklikler de dahil. Değil mi?

• quote:

quote:

quote:

Şu an kendi zamanına döndüğünde elemanı öldürdüğü için gelecek değişmiş olacak. Ama tekrar girdiğinde sıfırlanacak her şey kendi zamanındaki değişiklikler de dahil. Değil mi?

Bu her şey eski haline dönüyor çıkınca muhabbetinden 5 dakika sonra ağacı kazadı geçmişte geri döndü ve kazıdığı yer duruyordu kendi zamanında. Yaşlı amcanın dediğine göre durmaması gerekiyordu Neyse izleyelim bakalım anlarız bir ara

• Kefelon kullanıcısına yanıt

Hocam durması gerekiyor zaten yoksa sıfırlanacaksa adam niye uğraşsın kiAyrıntısı şu geri döndü kazılı duruyor ya bir daha geçmişe gitmemesi lazım sıfırlanmaması için tekrar 1960a giderse ağaçta ki iz kayboluyor baya karışık bu işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

Hocam durması gerekiyor zaten yoksa sıfırlanacaksa adam niye uğraşsın kiAyrıntısı şu geri döndü kazılı duruyor ya bir daha geçmişe gitmemesi lazım sıfırlanmaması için tekrar 1960a giderse ağaçta ki iz kayboluyor baya karışık bu işler

Ben Jake ölene kadar orada kalır falan diye düşünüyordum . Ama kitaptan spoiler yiyince kavradım bende.

Kitaptan ağır spoiler içerir!!! ;

Jake işi halledip geri döndüğünde Dünya nükleer savaş geçirmiş halde oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 23 Şubat 2016; 20:50:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

quote:

Ben Jake ölene kadar orada kalır falan diye düşünüyordum . Ama kitaptan spoiler yiyince kavradım bende.

Ya benim anlamadığım içeride ne kadar durursan dur dışarıda 2 dakika geçiyor demedi mi adam?Şimdi dışarıda 2 dakika geçmiş olması lazım nasıl nükleer savaş olacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SSK Moscow

quote:

quote:

Ya benim anlamadığım içeride ne kadar durursan dur dışarıda 2 dakika geçiyor demedi mi adam?Şimdi dışarıda 2 dakika geçmiş olması lazım nasıl nükleer savaş olacak ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: SSK Moscow

quote:

Orijinalden alinti: Kefelon

quote:

Orijinalden alinti: asosyal adam

Hocam durmasi gerekiyor zaten yoksa sifirlanacaksa adam niye ugrassin kiAyrintisi su geri döndü kazili duruyor ya bir daha geçmise gitmemesi lazim sifirlanmamasi için tekrar 1960a giderse agaçta ki iz kayboluyor baya karisik bu isler

Ben Jake ölene kadar orada kalir falan diye düsünüyordum . Ama kitaptan spoiler yiyince kavradim bende.

Kitaptan agir spoiler içerir!!! ;

Jake isi halledip geri döndügünde Dünya nükleer savas geçirmis halde oluyormus.

Ya benim anlamadigim içeride ne kadar durursan dur disarida 2 dakika geçiyor demedi mi adam?Simdi disarida 2 dakika geçmis olmasi lazim nasil nükleer savas olacak ?

Geçmi?te bir ?eyleri de?i?tirdikten sonra o tarihten itibaren kendi zamanyna kadar geçen sürede ya?anan bütün olaylar etkileniyor. Yki dakika olaylardan ba?ymsyz sadece kendi zamanynda girip çykma süresi.

• Pilot bölüm 80 dakika olmasına rağmen su gibi aktı, umarım ilk bölüm gibi bilim-kurgudan çok asıl olaya-60'lara odaklanırlar.
  • quote:

quote:

quote:

aynen öyle.

ilk ağaç örneğinden yola çıkarsak , ağaçta oyuk için geçmişe gitti , ağacı oydu.Geleceğe gitti , gelecekte geçmişte oyduğu oyuğu gördü.Yaşlı adamın söylediği şuydu eğer geçmişte birşey yaptığında gelecekteki etkisini yitirmesini istemiyorsan geçmişte kalmalısın.Eğer kalmazsa tekrar geleceğe gelip sonra geçmişe gidersen yaptığın herşey boşa gider dedi.Geçmişte kalmalısın sözü nedeniyle sanırım ana karakter bir hata yaptıktan sonra dur geleceğe döneyim bir daha geleyim demedi.

Şu anda dizide ki olabilecek olan ama aynı zamanda muallakta olan soru şu geçmişteki bir insan geleceğe gelebilir mi ? gelirse ve daha sonra geri dönmek isterse ne olur ? ondan iki tane mi olur geçmişte ? yoksa geleceğe gelip geçmişe gitmeye çalıştığında gelecekteki kendisi yok olup hiçbirşey hatırlamayan geçmişte ki hali mi var olur 1960 da ? Nesnelerin yok olmadığını zannediyorum çünkü yaşlı adam gazete vs toplamıştı , para vardı kimlik vardı , eğer gelecekte bütün bunları bulmadıysa geçmişten nesne getirmekte bir sorun yok ama olaylara direkt etki eden insan konusunda sıkıntı var.

• Gidip gelince değişmiyor bir daha gidince önceki yaptıkları sıfırlanıyor sanırım bu yüzden suikastı engelledikten sonra geri dönmesinde sorun yok. Ama olanları beğenmezse git gel yapıp sıfırlayabilir
  • İlk bölümü indirdim ama nasıl beyler izlenirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaçın tramessi

İlk bölümü indirdim ama nasıl beyler izlenirmi?

Kesinlikle izlenir. Mükemmel bir yapım olmuş,2. bölümü de izledim bugün gayet iyi hocam izle gönül rahatlığıyla.
  • Son yılların en iyi dizilerinden. Mutlaka izleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1x2
    Dayanamadım izledim gerçekten su gibi akıp geçiyor özellikle ilk ve son 10 dakika mükemmeldi bence süper dizi.

• Dizinin ikinci bolumu izledim.İlk defa cevreme diziyi israrla tavsiye ettim :))

• bismillah diyip yarın baslıyorum inşallah
  • şimdi izledim ilk bölümü. gayet güzel
  • Çok beğendim şüpheli yaklaşmıştım
  • Yeni diziye baslamayim diyorum ama bu yorumlar baslatacak gibi duruyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle başla..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.