Şimdi Ara

10lu prizin tek yuvasına 8li priz bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu işlerden pek anlamadığım için sizlere danışayım dedim. Evde kullandığım 10lu akım korumalu priz var, bunun tek yuvasına birde 6lı veya 8li priz bağlayıp çoğaltacağım. 10lu prizin tüm yuvalarını kullanamaıyorum, bazı adaptörler koca koca oldukları için sağolsunlar 2 kişilik yer kaplıyorlar :)

Prizlere bağladığım ürünler 2 adet tras makinesi şarjı, laptop, uydu alıcı, monitör,pc kasası, printer, kahve makinesi, modem, telefon vs ufak tefek şeyler.. Printer, pc kasası falan çoğu zaman kapalı, ayda 1 kere ya açılır ya açılmaz. Traş makinesini sarjları keza öyle.. Aynı anda uydu reciever,monitör, laptop, telefon sarjı, modem aktif olabiliyor çoğu zaman.

Ama kahve makinesinden dolayı biraz tereddütlerim var, çünkü onu 10ludan gelen 8li çoğaltıcıya takacağım(yer olarak uzakta kalıyor 10lu prize). Acaba kahve makinesini çalıştırdığım vakit diğer elektronik aletlere zararı olur mu?

Yoksa hiç bunları dert etme, kullan gitsin mi diyorsunuz.

• beşli prizde tek fiş yeri kalmıştı onada vu meter takınca yer kalmıyodu telefona fln bende beşliye üçlü taktım 7 li oldu kullandıklarım pc-monitör-hoparlör-modem beşlide, vu meter-ev telefonu-olursa telefon üçlüde böyle hiçbir sorun yok ama ısıtıcılar çok tehlikeli benim su ısıtma makinam vardı çok beter patlıyor kahve makinesi hariç diğerlerinde sorun çıkmaz kahve maknesini bile n bir iyazsın benden böyle yardımcı olmuşumdur umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 17 Ocak 2014; 18:48:43 >
  • sorunsuz çalışan istediğin herşeyi istediğin kadar takabilirsin en fazla sigorta fazla yükü kaldırmaz atar.taktığın şeyler küçük güçlü cihazlar.
  • bişe olmaz olsa bile priz yanar yani aletlerin içine herhangi birşey yapmaaz
  • Cevaplar için teşekkür ederim herkese..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.