Şimdi Ara

106 Alıcam Yardım Lütfen !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternette bir sürü sitede bir çok araştırmam oluyor fakat hepsinde farklı fikirler farklı düşünceler insanı çıkmaza sokuyor.
    Bu arada pug 106 hastasıyım. 106 quiksilver veya gti almayı düşünüyorum fakat yorumlardan bir türlü karar veremiyorum.
    Eğer kullanan arkadaşlar varsa yaşadıkları deneyimleri yorumlarını tecrubelerini aktarabilirlermi acaba ?
    Başlı başına kafamı kurcalayan sorunlar yakıt durumu, yol tutuşu, performans, frenleme sistemi, servis ücretleri parça fiyatları gibi.
    Sonuçta alıpta yarışlara katılmayacagım tabi ama adam akıllı performanslı bir araç istiyorum açıkcası mesela quik ile 180-200 lü hızlar görülebiliyormu bu hızlarda güven veriyormu ikisini kıyaslarsak yorumlarınız nasıldır yani quiksilver bekleneni verebilirmi acaba sonuçta 1.4 75 hp gti 1,6 120 hp tabi bunların yakıtlarıda buna gore değişiyor. Şunuda aklımdan çıkartmıyorum tabi gti temiz az oynanmış vurulmamış vs. bulmak hemen hemen imkansız ama quik bulunabiliyor.
    Yoksa başka araçmı önerirsiniz :) 11-12.000 ytl bütçem var.

Şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

• pm...

Orjinalden alıntı: omerdegirmenci

Arkadaşlar merhaba,
    İnternette bir sürü sitede bir çok araştırmam oluyor fakat hepsinde farklı fikirler farklı düşünceler insanı çıkmaza sokuyor.
    Bu arada pug 106 hastasıyım. 106 quiksilver veya gti almayı düşünüyorum fakat yorumlardan bir türlü karar veremiyorum.
    Eğer kullanan arkadaşlar varsa yaşadıkları deneyimleri yorumlarını tecrubelerini aktarabilirlermi acaba ?
    Başlı başına kafamı kurcalayan sorunlar yakıt durumu, yol tutuşu, performans, frenleme sistemi, servis ücretleri parça fiyatları gibi.
    Sonuçta alıpta yarışlara katılmayacagım tabi ama adam akıllı performanslı bir araç istiyorum açıkcası mesela quik ile 180-200 lü hızlar görülebiliyormu bu hızlarda güven veriyormu ikisini kıyaslarsak yorumlarınız nasıldır yani quiksilver bekleneni verebilirmi acaba sonuçta 1.4 75 hp gti 1,6 120 hp tabi bunların yakıtlarıda buna gore değişiyor. Şunuda aklımdan çıkartmıyorum tabi gti temiz az oynanmış vurulmamış vs. bulmak hemen hemen imkansız ama quik bulunabiliyor.
    Yoksa başka araçmı önerirsiniz :) 11-12.000 ytl bütçem var.

Şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

arkadaşım ben eşime kasım ayında 1997 model 106 xr aldım.
    Şehir içinde süper bir araç.Kullanıyoruz.çok yumuşak bir kullanımı var.
    Göründüğü gibi küçükte değil aslında.Tavsiye ederim.Yakıt olarak o küçücük arabaya
    55 LT depo yapmışlarya şok oldum.Neyse 100 km de 6.8-7.5 LT yakıyor ş.içi diyebilirim.Ş.dışı kullanamadım fazla
    fakat 6.0 lt ye kadar düşer bence..arabamız 1400cc bu arada...

....

• @ROSEFALCON, bir yanlışınız olmasın 45 lt dir 106 ların depoları, adım gibi eminim.
    öncelikle benzin deposu 45 lt.

şehir içi tüketimi gerçekten düşük.
    hafif olmasından ötürü de hayli çevik.
    gerçi 0-100 km süresi 13.2 saniye ama ara hızlanmaları daha başarılı.

6 yıldan beri hiç ekstra bir masraf çıkarmadı bana.
    sunroof açıkken bir kere 185 km hıza çıkmıştım.
    fabrika verisi son hızı 178 dir.
    yerine göre bayır aşağı ve km sayacı hatasından ötürü 190 km hızları görürsün.

yol tutuşu sınıfındaki diğer araçlara göre oldukça iyidir.
    106 nın sınıfı bilindiği gibi corsa,polo vs.. değildir.

106 A sınıfıdır.
    yani ford ka,vw lupo,seat arosa,renault twingo gibi araçlardır.

106 gti ın üstün yol tutuşunu herkes bilir vede kabul eder.
    sadece jant ,lastik vede spor helezon uygulaması ile bu üstün yoltutuşu elde edersiniz.
    benim tercihim quiksilver almanızdır.

gerçekten az yakar vede temizleri var.
    106 gti ın temiz durumda olanları fahiş fiyatlara alıcı bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 7 Ocak 2008; 22:25:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BySerkan

@ROSEFALCON, bir yanlışınız olmasın 45 lt dir 106 ların depoları, adım gibi eminim.

WALLA ARKADAŞLAR BENDE INANAMADIM.FAKAT ARABAYI ILK ALDIĞIMDA DEPODA LAMBA YANIYORDU.
    FULLE DEDIM BENZINCIYE 154YTL BENZINI ALDIM.KASIM AYINDAN BAHSEDIYORUM.51 LT GIBI BENZIN ALMIŞTI.DAHA
    SONRA BAŞKA BIR BENZINLIKTE DOLDURDUM SONUÇ YINE AYNI HATTA OPETTEN 2 YILBAŞI
    BILETI BILE ALMIŞTIM.ACABA BENIM ARABANIN DEPOSUMU DEĞIŞMIŞTIR?????
    BEN YABANCIYIM INANIN BOYLE AMA...ALALI 2 AY OLDU...3 DEPO FALAN ANCAK KULLANDIK...
  • ya benzin istasyonları kazık atıyor.
    fazla benzin satıyormuş gibi para kazanıyor.

yada ağzına kadar doldurdular.
    sonuçta kapaktan depoya kadar inen borunun hacmide var işin içinde.
    45 lt sadece depo hacmi.

bız aldıgımızda 17 bıne aldık onda bıle sorunlar vardı 11 12 nın vay halıne bence quık al

vede kesınlıkle ılk araban gti olmasın

- bashole -
  • Gençten 106 alma derim. Benim arkadaşım da bi ara arıyordu bana söylediği temizini bulmak nerdeyse imkansız demişti. Bazıları da gti lar için tehlikeli araçlar diyor. Tabi kullanıma bağlı. Şimdiden hayırlı olsun.
  • arkadaşım 106 gti gerçekten çok güçlü bmw subarudan sonra yanlama makinası 3 türr bence diğer arabalar onu gördümü hazır ola geçmesi lazım alırsan all zaten alınanlarr satılanlar para harcanmış sağlam arabalrdır ama sen dikkatli olll
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.