Şimdi Ara

1050Tİ 4GB hangi marka daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ekran kartının hangi marka ve modelini öneriyorsunuz ? Ayrıca şu kdv indirimi olayı hakkında bilgisi olan var mı ? Geçtiğimiz yıl bu zamanlarda olmuştu hatırladığım kadarıyla.

• KDV indirimi beyaz eşya ve mobilyaya geldi. Sırf ithal mala kdv indirimi gelmez. 1050 ti msi low profili dışında alayını alabilirsin. Tek fann vs farketmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırladığım kadarıyla ekran kartlarına da gelmişti hatta özellikle 1070 falan mıydı acaba çok düşmüştü fiyatı da aynı gün içinde tükenmişti tüm satıcılarda.

şu tek fanlı diğerlerine göre daha ucuz acaba performans açısından diğerlerine oranla ne kadar kötüdür ?

• En yüksek çekirdek hızı (1506mhz) zotac oc edition modelinde.
  • https://www.eksenbilgisayar.com/asus-cerberus-gtx-1050-ti-advanced-edition---cerberus-gtx1050ti-a4g---4gb-ekran-karti?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

üstteki tek fanlı olan mı daha uygun yoksa bu mu ? fan performans değil sadece ısınma problemi için bildiğim kadarıyla ama hala kararsızım
  • KDV indirimi adı altında vatan ve hepsiburada ara ara indirimler yapıyor. 1050ti pek ısınan bir kart değil zaten, çift fanın sadece biraz daha sessiz çalışma avantajı oluyor.

• tek fanlı ve en ucuz hangisini bulursanız onu alın, 1050ti 14nm ile üretildiği için ısınmıyor fanlar dönmüyor bile. yok efendim cerberusmuş strix miş advanced pro xxx miş bunların alayı boş işler pazarlama kurnazlığı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 28 Mart 2018; 11:19:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En Ucuz DDR5 sistem tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zotac o.c 1050ti kullandım bf1 multi 64lük mapte maksimum 53 dereceyi gördü %95+ gpu kullanımda olduğu halde ve fanları çok küçüktü. Yani ne alırsan al ısınma sorunu yaşamazsın ama en hızlısı zotac o.c versiyonudur bütün kartlar arasında...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuzunu alın hocam. Pek bir fark hissetmezsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliOrmanlı0106

KDV indirimi beyaz eşya ve mobilyaya geldi. Sırf ithal mala kdv indirimi gelmez. 1050 ti msi low profili dışında alayını alabilirsin. Tek fann vs farketmez.

Low profile dışında alayını alabilirsin he

Şuan kullandığım MSI LP 1050 Ti bir çok 1050 Ti dan daha az ısınıyor. Daha 67 dereceyi geçtiğini görmedim üstelik 100mhz core, 250mhz memory OC lu şekilde

İnsanları bilip bilmeden yanlış yönlendirmeyin.

Asus EXP modeli 75 derece BF1 de;

https://www.youtube.com/watch?v=wfhPXjvwx9U

• En ucuzu.

• Eksen bilgisayardan asus ceberus u havale ile 940 liraya aldım, umarım pişman olmam.
  • IntelKILLER I kullanıcısına yanıt
    Soğutucu performansları aynı ses seviyesine getirdliğinde ortaya çıkar, örneğin biri 40db de 70 derecede çalışıyor diye 20db de 75 derecede çalışan kartdan daha iyi soğutmaya sahip olmuyor.

1050 ti lp modeli birkaç modelden daha serin çalışabilir çünkü küçük fanların yüksek cfm yaratması için fan rpm'i çok yüksekde çalışıyor buda tabloda görüldüğü gibi en sesli 1050 ti modeli olmasına neden oluyor, eğer tüm modeller 1050 ti lp'nin ses seviyesinde çalışsaydı en kötü soğutmaya sahip 1050 ti olduğu gerçeği ortaya çıkardı.

İki ekran kartı arasında hangisinin daha iyi soğutma kullandığını anlayabilmeniz için aynı ses seviyesinde karşıalştırma yapmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 28 Mart 2018; 14:42:35 >

1050 ti testlerinde diğerlerine nazaran düşük fps alyodu ve soğutmasıda iyi değildi.

Benimkinin 55 i geçtiğini görmedim tek fan zotac. +174\1000 mgz o.c. Lu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliOrmanlı0106 -- 28 Mart 2018; 20:47:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliOrmanlı0106

Benimkinin 55 i geçtiğini görmedim tek fan zotac. +174\1000 mgz o.c. Lu

Sıcaklık olarak bir çok modelden daha iyi testler ortada yukarı da adam da paylaşmış ayrıca 40-45db ses seviyesinden bahsediyorlar alakası bile yok kullanmasam inanıcam hiç bir zaman 40-45db söz konusu değil o kadar sese zaten katlanamam. FPS olarak arada ki 50-100mhz in hiç bir önemi yok hepsi aşağı yukarı aynı değerleri görüyorlar ki +100 core ve +250 memory oc lu kullanıyorum.
  • https://youtu.be/Ejpdlnb2Yks
    Teknobiyotik test yapmışBdndeki zotacın ısı değerleri hepsimden iyi. Evga, galax, zotac daha başarılı sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliOrmanlı0106 -- 29 Mart 2018; 0:1:37 >
  • Arkadaşlar bu kart 128 bit. 256 bit almamaya değer neyi var bu kartın? Yani bu fiyatlarda 2gb 256 bit ekran kartı var mı alternatif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR . -- 29 Mart 2018; 12:16:0 >
  • SLaYeR . kullanıcısına yanıt
    Sen çok eskide kalmışsın internetin 56 k olduğu zamanları anımsadım.

• DeliOrmanlı0106 D kullanıcısına yanıt
    En son 2012'de 7850 almıştım 2gb 256 bit. Bozuldu şimdi yeni kartlara hakim değilim evet. Bu 1050TI'nin 128 biti benim eski kartın 256bitinden daha iyi sanırım. Sebebini açıklar mısınız?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.