Şimdi Ara

1050Tİ 4GB hangi marka daha iyi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gtx 1050 ti icin en iyisi asus strix editiondir cünku diger kartlara göre daha iyi soğutmasi var kendi oc profilinden daha fazla zorluyabilirsiniz ama ne kadar zorlarsaniz zorlayin 1050 ti her zaman 1050tidir tavsiyem en ucuz olanin alinmasidir.Ses takintiniz varsa asus strix öneririm 5 6 aydir kullaniyorum daha fan sesi duymadim ya yavas calisiyor yada hic dönmuyor bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLaYeR . kullanıcısına yanıt
    . Ekran martındaki en önemli şey mimaridir. Sonru gpu işlemcisi ve vramleridir. İyi bşr gpu dah kısa zamanda daha çok veri işler hızlı bir ram ile geniş veri yolunda dah hızlı veri taşınır. Bit veriyolu bant genişliği ile ilgili mesele. Almak istediğin yada karşılaştırmak istediğin kartları youtubeda misal 1050 ti vs r9 390 gibi ibarelerle ara bir çok test videıu çıkıyor. Bhrdan kartların kaç fps verdiğini görürsün

Monitorun kaç hz ne oynamak istiyorsun yada ne oynuyorsun, ramin işlemcin ne biraz bilgi ver ona göre yönlendirmeye çalışalım seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliOrmanlı0106 -- 29 Mart 2018; 18:3:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eksenbilgisayar ile ilgili bir sıkıntı yaşadım o yüzden oradaki ceberus siparişini iptal ettim onun yerine bunu satın aldım

www.hepsiburada.com
    ASUS Phoenix PH-GTX1050TI-4G 4GB 128Bit GDDR5 (DX12) Ekran Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/asus-phoenix-ph-gtx1050ti-4g-4gb-128bit-gddr5-dx12-ekran-karti-p-HBV000002WIZP

sanırım pazartesi günü gelecek ancak bir sıkıntım var, bu kart ile benim monitörümün bağlantı kablosu uyumlu değil, bunun için bir tavsiyesi olan var mı ?

• nanokatologtan al 860 liraya galiba en ucuzu burda kart ısınmaz ama overclock yaparım dersen 250 lira daha fazla fiyata strix 1050 ti alırsın overclock yaparsın ama tavsiyem hiç uğraşma en ucuzunu al

http://www.nanokatalog.com/urun/msi-gtx-1050-ti-4gt-lp-pcie-4gb-gddr5-ekran-karti
  • arkadaşlar 970 liraya hepsiburada dan asus phoenix aldım henüz elime ulaşmadı ancak ürün incelemelerinden gördüğüm kadarıyla kartın mevcut monitörüm ile bağlantı kablolarının uyumsuz olduğunu farkettim, bunun için aktif dönüştürücü önerildi, peki aktif dönüştürücü tavsiyesi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otçu Panda

arkadaşlar 970 liraya hepsiburada dan asus phoenix aldım henüz elime ulaşmadı ancak ürün incelemelerinden gördüğüm kadarıyla kartın mevcut monitörüm ile bağlantı kablolarının uyumsuz olduğunu farkettim, bunun için aktif dönüştürücü önerildi, peki aktif dönüştürücü tavsiyesi olan var mı ?

1050 ti phoenix modeline baktımda vga monitör kullanıyorsanız kartların genelinde yok zaten o çıkış mecburen dönüştürücü alacaksınız
    hdmi dvi çıkışları var kartta
  • şuan çift fanlılar arasında en f/p olanı galax. daha ucuzunu bulursanız msi ın lp modeli hariç alınabilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.