Şimdi Ara

100TL ile ticarete başlamak.Konu çok ciddi İÇERİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
35
Favori
37.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam zor ama ben pazarda çorap satıyordum günlük en az 500 tl kazanıyordu patron.Çoraplar 1-2 tl di.Patronum İstanbul'dan getiriyordu güzel çoraplar ama.Maliyeti de pek yok.Veya plajda falan su,simit,mısır falan satıpta para kazanan tanıdıklarım var.
  • hayaletmavisi kullanıcısına yanıt
    2 seçenek öneririm 2 Side çok güzel taktik
    Bir 5 liracı cuma pazarında bir adam var Kilo ile aldığı tekstil ürünlerini satıyor tshirt felan Kilo ile aldığını tekstil işi yapıyoruz oradan biliyorum bu iş için biraz ses felan lazım

2.iş
    %300 karlı en az üstü sana kalmış
    Gidip bir toptancı dan su alacaksın ben bugün 3.5 tl ye 24 tane 500 ml su aldım babaannem yaşlı onun için böyle alıyoruz merak edersen tanesi 15 krş ediyor su da sırma Sude sultan ben seçiyorum evinin ışıklarında satarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanchezDirty

Öncelikle o 100 TL 'yi arttırmak lazım daha büyük işlere girmek için.

Tam keşfedilmemiş bir tatil yeri bulmalısın. Akçay gibi. 1 hafta simit satacaksın. Ama güzel sözler bulman lazım dikkati üstüne çekmen lazım. İnsanlar seni sevecek ve seni gördüğünde hemen alacak simidi. Sonra oralarda köylü teyzeler olur onlardan incir kiraz şeftali üzüm falan alacaksın, simit bitince onları satacaksın. Akşamları da soğuk - sıcak içecekler alıp-yapıp gezilen yerlerde satacaksın. Hatta bi köşeye stand kur hediyelik eşyalar da sat. 3 ay sonunda 3 dişi 1 erkek koyun al, 1 de inek al para kalırsa 2 inek 1 dişi 1 erkek. Tüm kış onları besle çiftleştir falan sütlerini sat küçük bahçeli bir yere incir şeftali falan ek. Yaza kadar hepsini depola küçük de bi motor alıp süt satarsın sahilde simit - incir falan satmaya devam edersin. 3-5 yıla zenginsin.

Akçay'da simit satmak mı? Bence tutmaz. Öyle bir yerde kimse simit almaz. Ama üzüm, şeftali, kiraz iyi fikir. Buz gibi soğuk suyun içinde bekletip sahilde satacaksın

• aslında yurt dışından ilginç ürünler getirip satarak iyi kar sağlayabilirsin dediğim gibi ilginç olacak.

bilen birisi cevaplasın yurt dışından en fazla 2 tane hep farklı şeyler alsak gümrüğe takılır mı?
  • Simit sat paranı ilk gün ikiye katla. Sonra 200 tl ile ne iş yapabilirim diye düşün.

Sakın ikinci gün paranın hepsini simite yatırma, yarısını çöpe atmak zorunda kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

up

hocam şöyle bi fikrim var uzun zamandır düşünüyorum şahsen : bir narenciye sıkacağı al şunlardan(aşağıda)

daha sonra artan parayla toptan portakal al : yani yaşadığın yerde var mıdır bilmiyorum ama mesela pazarda kendine yer bulabilirsen böyle bir imkan bulabilirsen şu plastik bardaklarda tanesini 1 yada 1.50 TL den satsan çok deli para kasarsın . daha aklımda bir sürü fikir var ama 100 TL yi aşıyor o yüzden boşuna yazmıyorum

100TL ile ticarete başlamak.Konu çok ciddi İÇERİ

• quote:

Orijinalden alıntı: heat2797

quote:

up

hocam şöyle bi fikrim var uzun zamandır düşünüyorum şahsen : bir narenciye sıkacağı al şunlardan(aşağıda)

daha sonra artan parayla toptan portakal al : yani yaşadığın yerde var mıdır bilmiyorum ama mesela pazarda kendine yer bulabilirsen böyle bir imkan bulabilirsen şu plastik bardaklarda tanesini 1 yada 1.50 TL den satsan çok deli para kasarsın . daha aklımda bir sürü fikir var ama 100 TL yi aşıyor o yüzden boşuna yazmıyorum

sen yavaş yavaş aşanlarıda yaz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

quote:

quote:

up

hocam aklımda krema dondurma ve çiğköfte işide var ikisininde sermayesi 10.000 TL civari ama şimdi açacağın yer çok kritik mesela piyasayı koklamak lazım nereye ne lazım acaba tatile yalovaya gittik adam koklamış boşluğu cidden büyük bir market ihtiyacı vardı çiftlikköyde hiç yok mesela eminim deli para kasıyodur ama gelip istanbula açsan bence her yer a101 bim migros 1000 türlü market var .ne iş yapılacağından çok mekan önemli bence ve nerede neye ihtiyaç var

• Yurt dısından urun getırıp satmak ezıyet kardes ben pilav arabası işinide cok dusunuyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

Bu aralar iş arkadaşlarımla bu konuya kafa yoruyoruz.

Mesela dx'den saat ve ıvır zıvır getirtelim dedik 3 kişi. Yani 5-10 dolarlık saatlerden alacağız periyodik olarak yanına da ilgi çekici şeyler bulacağız. Zaten esnafın içindeyiz yıllardır müşteri portföyümüz de hali hazırda mevcut. Çok büyük meblağlar kazanamayız ama yinede ek gelir olabilir. Amaç birşeyler yapmak zaten.

Geçen yıl beraber çalıştığım arkadaşım kardeşini ve kuzenini yanına alıp tatil günlerinde arabalara pasta cila atıyordu makinasız. Hatta çizik giderici kalemlerden leke çıkarıcı karışımlardan falan almıştı. Özellikle yaza girerken birçok müşterisi oldu. Arabasını satacak olanlar, yeni araç alanlar vs iyi para kazandı.

Şuan en çok kafama yatan iş; parke laminant döşeyen serbest çalışan yani nerde iş çıkarsa orda çalışan arkadaşlar var ve evleri tadilat edip bakımını yapıyorlar ufak tefek. Örneğin: kapıları boyuyorlar, çanak anten kuruyorlar, muslukları değiştiriyorlar, tavana köpükten (şu tekzende vs yerlerde satılan şeyler) birşeyler yapıyorlar hatta kapıya kamera sistemi kuruyorlar bunun gibi birçok şey yapıyorlar. Bunları yapabildikleri için hem iş alabiliyorlar hemde daha fazla para kazanıyorlar.

Kardeşim parke laminant diyorsan o işin içinde bulundum. yakın arkadaşım o işi yapıyor. bende ek iş olur diye yanında 1 ay yardım ettim. daha da gitmedim açıkçası. ben fabrikada çalışıyorum ek vaktimde oluyor. parke laminant işi güzel para kazandırıyor. öğrenmen en fazla 1-2 ay. maliyeti ise yanına bi 45 lik makine alacaksın. o da kalitelisi 400-500 lira. ikinci el de bulabilirsin tabi. ayriyetten bi de takım çantası tamamdır ama asıl mesele şu.

genelde o işi uzun süreli yapacaksan senin bi araban olacak. nerden baksan en ucuzundan mal taşıma kapasitesi için kartal marka bi araba gerekir. hee nalbur gibi yerler malı kapının önüne kadar götürüyor beraber malı indirip katlara taşıyorsunuz. taşıma işini nalbura bırakıcam dersen (ki genelde parke laminant yapanlar kendi arabalarını kullanır) eğer nalbura bırakıcam dersen kazancın az da olsa düşer. açıkçası çok zor iş. göründüğü gibi parke laminantları dişi-erkeğini kitle koy yere değil. bu işin köpüğü var. 45 likle kesmesi biçmesi var, hele hele parke laminantları taşıması var. geçen arkadaşla 6. kata kadar taşıdık. toplamda 40 adet parke laminant. 2 kişi neredeyse yarım gün sürdü ve canımız çıktı. atletim tişörtüm sırılsıklam oldu. daha işe başlamadık yani sadece başlangıçtaki taşıma işi bu. sonra işe başladık. dizlerim iki gün ağrıdı sızladı. ağır iş kardeşim. haa ben çalışkan adamım yaparım diyosan yap derim. parası iyi ama işi de zor. göründüğü gibi değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

quote:

quote:

up

hocam aklımda krema dondurma ve çiğköfte işide var ikisininde sermayesi 10.000 TL civari ama şimdi açacağın yer çok kritik mesela piyasayı koklamak lazım nereye ne lazım acaba tatile yalovaya gittik adam koklamış boşluğu cidden büyük bir market ihtiyacı vardı çiftlikköyde hiç yok mesela eminim deli para kasıyodur ama gelip istanbula açsan bence her yer a101 bim migros 1000 türlü market var .ne iş yapılacağından çok mekan önemli bence ve nerede neye ihtiyaç var

kardeşim eğer çiğköfte işi açacaksan ve istanbul da açacaksan vazgeç derim. ben 4-5 ay önce dükkan açmayı düşünüyodum. hatta konudışı özelde bu tarz bi konumu bulabilirsin. çok araştırdım. eskisi gibi kazandırmıyor artık. haddinden fazla çiğköfteci türedi. herkes işçiliği basit olduğu için bu işe girdi. talepten çok arz cılar var yani. istanbul dışı bi yerde iyi bi araştırma ile 6-7 bin den başlayan sermaye ile açılır. tanıdığım çiğ köfteci imalatçıları var ve açtıkları şubelerde yaptıkları hasılatları biliyorum. iki-üç sene önce kazandıklarının yarısını kazanır oldular artık. haa kazandırmasına kazandırıyor ama sabah 10 gece 1 e kadar fiyat-performans kıyaslaması yaptığında iyi bi kazanç olmuyor. ayrıca hala da açılmaya devam ediyor ve bu da senin istanbuldaysan eğer açtığın yeri daha da çok baltalar. ama istanbul dışıysan dediğim gibi hala açmaya vaktin var. 3-4 sene daha götürür.

• ben korsan cd diyorum. 90 kuruşa alıp 3 liraya satıyorsun.tanıdık zabıta da varsa senden kralı yok.
  • Yorumlar çok iyi valla okulu bırakıp ticarete atılasım geldi :D
  • Konuyu acan arkadas ne yapiyor ki? Merak ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriminaLDamage

Ben Tekstil Firmasında Çalışıyorum Ve Yaşadığım Yerdeki Bir Arkadaş Tekstillerden Üretim Falzlası Malları 2 3 Liradan Alıp 15 20 Lira Civarı Bir Fiyatla Satıyor.
    Ben Piyasanın İçinde Olduğum İçin Üretim Maliyeti Vs Çok Düşük Olduğunu Biliyorum İstersen Böyle Bir Başlanğıç Yapabilirsin.

Dipcik: Burada Çalışmaya Başladığımdan Beri Mark T-shirt Giymiyorum 50 60 Lira Verdiğiniz T-shirtlerin Maliyeti Maks. 5 6 Lira %100 Karla Satış Yapılıyor Sadece Marka Adıyla Bilgilerinize...

Hocam çoğu unlu marka ürünlerini fason yaptırdığını biliyorum fasoncular üretim fazlası,hafif defolu urunleri felan el altından dağıtıyormuş bu urunlere nerden ulaşabilirim sizce ufak boş dukkanımız var değerlendirmek isterim.

• film sitesi acarsin illegal durumlar illaki olur ama altyapiyi iyi kavrarsan sorun olmaz hitini artirip reklamlardan cok guzel paralar kazanirsin 100tl den fazla tutmaz ilk siten ve emin ol biraz ugrasla baska bi is kuracak sermayeyi toparlayip daha ciddi bi sektore atilim yaparsin kazandiklarinla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksijenci -- 6 Aralık 2014; 2:14:06 >
  • yurt dışından aksiyon figür getirip satabilirsin
  • 100 tl ile başlanacak en iyi iş su işidir bimden 20 kuruşa aldığın suyu 50 kuruştan satarsın ama kolay kolay sattırmazlar rekabet fazla olur
  • biraz daha paran olsun çine gidip mal al
  • Hocam baltalamak gibi bir amacım yok.Iddaa ile paranı katliyabilirsin.3 tane maç bulursun toplam 4 oranlı 100 atsan 400 alırsın.Sonrada istersen iş hayatına atılmaya başlarsın istersende iddaaya devam

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.