Şimdi Ara

100mbit internet neden alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superonline fiber interneti biliyosunuzdur forumdan bi çok arkadaş kullanıyor.. Diğer sağlayacılar veriyor mu bilmiyorum, araştırmadım da
    Bi ev kullanıcısı neden 100mbit net alır? Ne için gereklidir ki bu kadar hız ?

ya çok zengindir ya da ticari kullanıodur bence
  • bir iki kere kazara 100 mbit bağlandım. garip bir duydu :) Adil kullanımla olacak iş değil ama!

Orijinalden alıntı: nacer

bir iki kere kazara 100 mbit bağlandım. garip bir duydu :) Adil kullanımla olacak iş değil ama!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 25 Ekim 2010; 18:29:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 700 mb lık filmi torrentten 1mb/s ya da 900 kb/s hızla indirmeye başlıyorum, kendime bir kola bir de ekmek arası bişeyler ayarlayıp geliyorum film inmiş, oturup seyrediyorum, daha güzeli artık arşiv yapmıyorum sağlam torrent linklerini biriktiriyorum canım istedimi indirip seyrediyorum, para sorun olmasa bende 100 mb bağlatırım.
  • Ben 2 seneyi aşkın bir süredir 100Mbit kullanıyorum. Bana bir sürü yararı oluyor. Kardeşim de aynı neti kullanıyor, konsollar, TV ve bilimum internet kullanan cihazlar da bu bağlantıyı kullanıyor. Ama en önemli getirisi, film arşivi yapmaya gerek bırakmaması. Bir filmi izlemeyi düşündüğünüzde, birkaç dakikada filmi hazırlayabiliyorsunuz. Oyunların online performansı ve Full HD film yayını yapan sitelerin de film kaliteleri cabası.

bizm şirkette 30 mbit metro ethernet var.(santrale uzaklık 200metre saniyede 6-7 mb görüyorum)

15 dakikada hd film indirebiliyorum varmı daha ötesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 26 Ekim 2010; 11:15:37 >

Orijinalden alıntı: snsnc

Superonline fiber interneti biliyosunuzdur forumdan bi çok arkadaş kullanıyor.. Diğer sağlayacılar veriyor mu bilmiyorum, araştırmadım da

100 mb interneti neden kullanırsın...1,5 gb lik bir filkmi 2 3 dk da pc ne indirmek için mesela...

Orijinalden alıntı: digital34

quote:

Superonline fiber interneti biliyosunuzdur forumdan bi çok arkadaş kullanıyor.. Diğer sağlayacılar veriyor mu bilmiyorum, araştırmadım da

100 mb interneti neden kullanırsın...1,5 gb lik bir filkmi 2 3 dk da pc ne indirmek için mesela...

nereden bulacaksın peki o kadar kısa zamanda indirecek site
  • ben 10mb kullanıyorum , 100 mb internet istemezdim açıkçası çunki bu hız çok yeterli ve beklemek işin en güzel tarafı bence :D acaba ne çıkıcak nasıl bişey diye

Orijinalden alıntı: mc_fosil

quote:

quote:

İnternette 100Mbit hızı tam anlamıyla kullanmanıza izin veren bir sürü kaynak mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Ben 2 seneyi aşkın bir süredir 100Mbit kullanıyorum. Bana bir sürü yararı oluyor. Kardeşim de aynı neti kullanıyor, konsollar, TV ve bilimum internet kullanan cihazlar da bu bağlantıyı kullanıyor. Ama en önemli getirisi, film arşivi yapmaya gerek bırakmaması. Bir filmi izlemeyi düşündüğünüzde, birkaç dakikada filmi hazırlayabiliyorsunuz. Oyunların online performansı ve Full HD film yayını yapan sitelerin de film kaliteleri cabası.

normal kullanıcı olarak mı alıyorsun bu hizmeti yoksa herhangi bir hastane / askeri personel / lojman vs gibi tanınan bir ayrıcalıkla mı ?

ne kadar ücreti var ayıptır sorması? DL 100 iken UL kaç acaba ?

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • Normal kullanıcı olarak alıyorum. Sitede söylenen ücreti veriyorum. İlk 2 sene 119 TL verdim. Ama artık ücreti zamlandı tabi. Ama 3-4 kere sinemaya gitme parasına denk geliyor başka bir açıdan bakılırsa. 100Mbit bağlantının upload hızı maalesef 5. Oyunlarda falan idare ediyor ama bence daha yüksek olmalıydı.

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Ben 2 seneyi aşkın bir süredir 100Mbit kullanıyorum. Bana bir sürü yararı oluyor. Kardeşim de aynı neti kullanıyor, konsollar, TV ve bilimum internet kullanan cihazlar da bu bağlantıyı kullanıyor. Ama en önemli getirisi, film arşivi yapmaya gerek bırakmaması. Bir filmi izlemeyi düşündüğünüzde, birkaç dakikada filmi hazırlayabiliyorsunuz. Oyunların online performansı ve Full HD film yayını yapan sitelerin de film kaliteleri cabası.

Şuan ne kadar ödüyosunuz? Şimdi baktım aylık 200 lira. Hoş ne diyim bi film ortalama 9-10 dk sürer herhalde.aynen mutfak+lavabo ihtiyacı giderdikten sonra film inmiş oluyo orası ayrı daa 200 lira aylık interneti verilmesi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snsnc -- 26 Ekim 2010; 23:49:44 >

• ben 2mb denyo bi internete 69 tl + 10-11 tl de telefon parası veriyorum, bence sizdeki mükemmel bir olay...

ancak tabi 2 arkadaş paylaşırsa daha da mükemmel olur :)

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

quote:

quote:

100 mb'ı gözünüzde büyütmeyin. adamlar 1 Gbps baglantida sona dayaniyorlar 60-65Mb/s'ler rahat görünüyor 1 Gbps ile. yeter ki bağlanti/hız olsun gerisi basit ve kolay

• 2004 de 256 kbit, 2007 de 1 mbit şimdi 8 mbit bağlantım var. 100 mbit alma imkanım olsa onu alırım. Download yada upload yaparken beklemenin benim açımdan hiç bir anlamı yok. (imkan dahilinde) Önemli olan ev yada kurumsal kullanıcı olmak değil, interneti kullanım amacınız önemli olan. Eğer sadece web sayfalarını görüntülemekse yapılan 512 kbit bile yeter. İşin içine download / upload girerse 1 gbit verseler ne fayda :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.