Şimdi Ara

100mbit internet neden alınır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: brucelee

2004 de 256 kbit, 2007 de 1 mbit şimdi 8 mbit bağlantım var. 100 mbit alma imkanım olsa onu alırım. Download yada upload yaparken beklemenin benim açımdan hiç bir anlamı yok. (imkan dahilinde) Önemli olan ev yada kurumsal kullanıcı olmak değil, interneti kullanım amacınız önemli olan. Eğer sadece web sayfalarını görüntülemekse yapılan 512 kbit bile yeter. İşin içine download / upload girerse 1 gbit verseler ne fayda :)

Evet güzel bir açıklama

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

quote:

Orijinalden alıntı: digital34

quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

Superonline fiber interneti biliyosunuzdur forumdan bi çok arkadaş kullanıyor.. Diğer sağlayacılar veriyor mu bilmiyorum, araştırmadım da
    Bi ev kullanıcısı neden 100mbit net alır? Ne için gereklidir ki bu kadar hız ?

100 mb interneti neden kullanırsın...1,5 gb lik bir filkmi 2 3 dk da pc ne indirmek için mesela...

nereden bulacaksın peki o kadar kısa zamanda indirecek site

100 mb'ı gözünüzde büyütmeyin. adamlar 1 Gbps baglantida sona dayaniyorlar 60-65Mb/s'ler rahat görünüyor 1 Gbps ile. yeter ki bağlanti/hız olsun gerisi basit ve kolay

nvidia nın sitesinden driver indirebiliyosun tamam da ya da microsoft tan istediğin programı yüksek hızda download edebiliyorsun. Çok yüksek hızlarda sana download imkanı sunuyor. Ama bir film indirmek için rapid netload falan üyelik yani onlara da ek ücret vermmen gerek miyor mu? ya da Torent e oluyor mu peki 100 mbps hız. Kullanıcısı sayısı ile alakalı sanırım orasıda.

• Torrent'ten bişey indirmek için mükemmeldir. Şahsen benim 20 Mbit en fazla 2500 3000 kbps görüyorum. Ama 100 Megabit internette 12,500 13000 kbps görülebilir.

Orijinalden alıntı: grkm1

Torrent'ten bişey indirmek için mükemmeldir. Şahsen benim 20 Mbit en fazla 2500 3000 kbps görüyorum. Ama 100 Megabit internette 12,500 13000 kbps görülebilir.

o eskidendi. Şimdi torentten indirme hayal oldu.

yoksa manyak işi bence

ne HD filmler indirdim onunla

bir odanın yarısı film dolu 1MB ile.

Bu Telefonu Beğenmiyorum, Sırf Tepki Olsun Diye İmzama Ekledim, Soluk Ekranlı Telefon.
  • Arkadaşlar bizde superonline'ın 20mbit interneti vardı, sebebini bilmiyorum ama ayrı bir ücret ödemeden 100mbit'e çıkarmışlar. yani yaklaşık 2 aydır 100mbit internetim var. Fakat sorun şu ki hız testi yaptırdığımda hala 10mbit maksimum alabiliyorum genelde 8mbitte geziyor. Bir şey indirmeye kalktığımda maksimum 200kbps görebiliyorum:/ torrentte de idm de de aynı. sizce nasıl çözülür bu problem?
  • 100 mb almak ev kulanıcı için fantezi hamde galip olur saniyeler içinde canlı yayına izle saniyleler içinde dosya upload et garip olur la duygulandım birden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 7 Ekim 2012; 11:31:00 >
    AMD Ryzen 7 5700X3D 4.1GHz || MSI MAG B550 Tomahawk || G.SKILL Ripjaws V 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 ll XFX Swift RX 9070 XT || Kioxia EXCERIA 480GB || Hikvision C100 480GB || Kingston NV2 500GB NVMe || Samsung 980 Pro 1TB NVMe || Seagate BarraCuda 1TB 7200 RPM || MSI MAG Pano 110R PZ ARGB || MSI MAG GLS GEN5 850W GOLD || Asus TUF Gaming 27" 210Hz 2K
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

100mbit in upload değeri kaç gb ?

5 mb miş zeus arkadaşın dediğine göre. pratikte 300-400 kb arasına denk geliyor
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.