Şimdi Ara

Superonline Fiber Altyapıyı Kullanabilen Firmalar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Superonline Fiber Altyapısı ile ilgili bölgemde çalışma yapılıyor ama daireye ne zaman gelir belli değil

Şimdiden bilgi için araştırma yapıyorum

Superonline Fiber Altyapıyı Kullanabilen Firmalar hangileri bilgisi olanlar paylaşabilir mi?

Turknet vermiyor

Millenicom veriyordu ama paket hızları düşürmüşler 100Mbit vardı artık yok tam bir çapulcu firma fiber paketleri dsl paket hızlarından düşük satıyor 50Mbit üstü paket yok şuan

Vodafone verebiliyor diye biliyorum ama onların doğru düzgün paket bilgilerini bulamadım tam bir çorba siteleri

Bana 100Mbit veya üstü paketler lazım

Superonline maalesef kendisi çok daha pahalıya satıyor kendi altyapısını paylaştırdığı firmalara göre.

Alternatif firmaları arıyorum

Intel i5 11400 - Asus ROG B560i ITX - Asus ROG Strix RTX 3080 - Corsair Dominator Platinum RGB 16GB 3200MHz - Samsung 990 Pro 1TB SSD / Cooler Master NR200P - Corsair SF650 80+ Platinum - MSI MAG401QR - Logitech Z407 - Logitech MX Keys - Logitech G Pro X Superlight
  • Superonline Fiber Altyapıyı Kullanabilen Firmalar!www.vodafone.com.tr
    Fiber İnternet
    https://www.vodafone.com.tr/Net/fiber-internet

Burdan inceyebilirsin fiber paketleri hangisi sana uygunsa dijitalden veya telefonla basvurabilirsin.

Gpon nedir? Niye bu kadar fazla aynı hız farklı fiyat var bu vodafone'da?

Intel i5 11400 - Asus ROG B560i ITX - Asus ROG Strix RTX 3080 - Corsair Dominator Platinum RGB 16GB 3200MHz - Samsung 990 Pro 1TB SSD / Cooler Master NR200P - Corsair SF650 80+ Platinum - MSI MAG401QR - Logitech Z407 - Logitech MX Keys - Logitech G Pro X Superlight
  • altyapı superonline ise vodafone mantıksız altyapı sahibinden daha pahalıya satıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gpon fiber direk san gelen internet apartmanda switch’e girmeden

Daha Fazla Göster
  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

Bence sen fiyatlari tam incele

Superonline’da Vodafone altyapisi varsa kullaniyor kendi aralarinda anlasma var cok garipsenecek durum degil mobilde avrupada veya baska kitalarda kendi altyapisindan roaming yaparken Turkcell’e kullandiriyor bende TT altyapisinda suan TurkNet kullaniyorum.

sitedeki fiyatlar doğru değil kendi altyapısı için olan fiyat onlar. Adres girip başvurma esnasında gerçek fiyatları görebilirsiniz ayrıca +15 tl modem parası dahil değil diye biliyorum.

fiyatlar aşırı saçma yerinizde olsam tercih etmem.

Superonline Fiber Altyapıyı Kullanabilen Firmalar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 6 Haziran 2022; 22:8:28 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.