Şimdi Ara

100 Yıllık Terör Bugün Bitti! Silah Bırakma Süreci Başladı. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.578
Cevap
13
Favori
54.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rongol34

Dediklerin komplo teorisinden ileri gidemeyecek propagandalar.

İyi o zaman kan dökülmesin diye zamanında ingilizler ve fransızlar işgal ettiğinde onlara da teslim etseydik?Yazık çok yazık.

Geçici işgaller bunlar diyip bekleseydik, kan dökülmesin aman deseydik şu anda Türkiye Cumhuriyeti olmıycaktı. Bunu anlatamıyoruz ama işte. Bu çözüm süreci falan değil, resmen satılık ülke durumundayız. Tarih yalan söylemez, aynı şeyler başımıza geliyor ama farklı açıdan. Onca asker şehit oldu bunun hesabı sorulucak tabi ki. Apoyu çıkarmak ne demek? Terör örgütüyle iş birliği yapmak vatan hainliğidir, iş birliği yaptıklarına göre de çoktan sattılar ülkeyi. Alışveriş tamamlandı tamamlanıcak demektir. Hadi hayırlı uğurlu olsun güzel ülkemdekilere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

İyi o zaman kan dökülmesin diye zamanında ingilizler ve fransızlar işgal ettiğinde onlara da teslim etseydik?Yazık çok yazık.

Komplo teorisi mi video itirafları? Başkalarının şahitlikleri, evlilik cüzdanları?

Türkiye ne verdi kürtlere ki vatanı sattık diyorsunuz şimdi? Verilen dil özgürlüğü, belediye yönetimi, kıyafet özgürlüğü, yayın özgürlüğü ise bu mu taviz vermek?

Belediye yönetimi, kıyafet özgürlüğü, yayın özgürlüğü, dil özgürlüğü ne zaman alınmış ellerinden kardeşim?

Ezberlediğin cümlelerle gelme karşımıza.Bunları çok duyduk.

Aynı fanatik facebook sayfaları gibi bazı şeyleri özgürlüklerinin kısıtlandı şeklinde lanse diyorsun.Ama böyle bir şey yok.Provokatörlük yapmaya gerek yok.

• Kime ne masal anlatıyorsunuz yahu ?

Bu ülkede terör falan bitmez hatta hiç olmadığı kadar büyümeye başladı öyleki kampüste öğrenci öldürecek kadar.
  • quote:

quote:

quote:

Komplo teorisi mi video itirafları? Başkalarının şahitlikleri, evlilik cüzdanları?

Türkiye ne verdi kürtlere ki vatanı sattık diyorsunuz şimdi? Verilen dil özgürlüğü, belediye yönetimi, kıyafet özgürlüğü, yayın özgürlüğü ise bu mu taviz vermek?

Belediye yönetimi, kıyafet özgürlüğü, yayın özgürlüğü, dil özgürlüğü ne zaman alınmış ellerinden kardeşim?

Ezberlediğin cümlelerle gelme karşımıza.Bunları çok duyduk.

Aynı fanatik facebook sayfaları gibi bazı şeyleri özgürlüklerinin kısıtlandı şeklinde lanse diyorsun.Ama böyle bir şey yok.Provokatörlük yapmaya gerek yok.

Ben ne söylersem değersiz. Haberler buyurun.

Kürtçe park isimlerine iptal
    http://www.radikal.com.tr/turkiye/kurtce_park_isimlerine_iptal-1094883

Diyarbakır’daki Kürtçe İsimler Kaldırıldı
    http://www.tahahaber.com/haber/678-diyarbakir-daki-parklarin-kurtce-isimleri-kaldirildi

Kürtlerin yüzyıllardır kullandığı Şal Şapik isimli kıyafetler, İç Güvenlik Paketi'ne eklenen bir maddeden dolayı yasaklanma tehlikesiyle karşı
    http://www.internethaber.com/kurt-kiyafetleri-sal-sapik-yasaklaniyor-mu-768212h.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Terör bitti, mabadından sallama devri başladı. Ulan ne pazarlıklar yapıldığı , ne taviz verildiği kimseye söylenmiyor, burada kolulsuz silah bırakılıyor diye konuşuyor saftifikler mi diyeyim , troller mi, ajanlar mı diyeyim bilemedim.
  • Başlığa bak, çay demle.
  • Youtube de ihanet süreci diye kullanıcının paylaştıklarını görünce bunlar artık vız gelir.
  • quote:

quote:

Türkiye Cumhuriyeti kürtlere birşey vermek mecburiyetinde ve statüsünde değil.Alacaklı statüsünde.Vergisini alır vatandaşlık hakkı verir.Birincisi bu.

Dil özgürlüğü derken o coğrafyaları hiç gördünüz mü bilmiyorum.Ama ben asker çocuğuyum çocukluğum geçti hepsi kendi öz dilini konuşur.Gerçi İstanbul'da Ankara'da İzmir'de vatanın dört bir yanında yine kendi dillerini açık seçik konuşuyorlar ya.Açık seçik derken ordan da nem kaparsın şimdi serbestliğinden bahsediyorum yani.

Kürtler bu ülkede her zaman en az Türkler kadar hak sahibi oldular hatta vergilerini başkasına ödetecek kadar imtiyazlı oldular.

Devlet okul yaptı okulu bombaladılar devlet öğretmen atadı kadın demeden astılar ( halamın fakülteden en yakın arkadaşını 20 yaşında 1 günlük öğretmenken astılar 84'te olması lazım binlercesi var böyle ben şahit olduğumdan örnek veriyorum)

Devlet fabrika açtı fabrikayı ateşe verdiler işe girenleri örgüt , kürt olmasına rağmen öldürdü.Devlet, kızları okula almaya çalıştı kızlarını ya 40 yaşındaki heriflere para karşılığında ''sattılar'' ya eve hapsettiler yada öldürdüler.

Devlet vali atadı aşiretler ya valiyi öldürdü yada kendilerine biat ettirdiler.Devlet kredi verdi tarım yapsınlar hayvancılık yapsınlar diye çoğu ödemedi kuzey ırak'a kaçanlar dahi oldu 90 ların sonunda.

Bin değil milyon değil milyarlarca örnek yazılır cidden bıktık artık.En sonunda çıkacak iç savaş o olacak.

• Artik silah susun siyaset konuşması yolu TBMM. başka bir şey kan dokunmeyecek yine inşAllah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Başlığa bak, çay demle.

Başlık bile konuyu açanın ne kadar hayal dünyasında yaşadığını anlatmaya yetiyor. Şaka gibi başlık koymuş 100 yıllık terör bugün sona ermiş Çözüm süreci başladığında zaten silah bırakma süreci başlamamış mıydı? 6 ay içinde pkk tamamen silah bırakmayacak mıydı? Üzerinden kaç sene geçti hala asker infaz etmeye okul yakmaya öğrenci öldürmeye bayrak sökmeye devam ediyorlar. Bugün aynı kişiler tekrar çıkmış tekrar silah bırakma sürecine başladık demiş konuyu açan da aynı şeye tekrardan kanmış. Bu silah bırakma olayı kaç yıldır tekrarlanıyor hatırlayan var mı? 2014'te de aynı şey söylenmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 28 Şubat 2015; 17:00:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

quote:

Türkiye Cumhuriyeti kürtlere birşey vermek mecburiyetinde ve statüsünde değil.Alacaklı statüsünde.Vergisini alır vatandaşlık hakkı verir.Birincisi bu.

Dil özgürlüğü derken o coğrafyaları hiç gördünüz mü bilmiyorum.Ama ben asker çocuğuyum çocukluğum geçti hepsi kendi öz dilini konuşur.Gerçi İstanbul'da Ankara'da İzmir'de vatanın dört bir yanında yine kendi dillerini açık seçik konuşuyorlar ya.Açık seçik derken ordan da nem kaparsın şimdi serbestliğinden bahsediyorum yani.

Kürtler bu ülkede her zaman en az Türkler kadar hak sahibi oldular hatta vergilerini başkasına ödetecek kadar imtiyazlı oldular.

Devlet okul yaptı okulu bombaladılar devlet öğretmen atadı kadın demeden astılar ( halamın fakülteden en yakın arkadaşını 20 yaşında 1 günlük öğretmenken astılar 84'te olması lazım binlercesi var böyle ben şahit olduğumdan örnek veriyorum)

Devlet fabrika açtı fabrikayı ateşe verdiler işe girenleri örgüt , kürt olmasına rağmen öldürdü.Devlet, kızları okula almaya çalıştı kızlarını ya 40 yaşındaki heriflere para karşılığında ''sattılar'' ya eve hapsettiler yada öldürdüler.

Devlet vali atadı aşiretler ya valiyi öldürdü yada kendilerine biat ettirdiler.Devlet kredi verdi tarım yapsınlar hayvancılık yapsınlar diye çoğu ödemedi kuzey ırak'a kaçanlar dahi oldu 90 ların sonunda.

Bin değil milyon değil milyarlarca örnek yazılır cidden bıktık artık.En sonunda çıkacak iç savaş o olacak.

Bölgeyi tanıyorum çünkü orada büyüdüm ilk olarak.

Kürtçe Kaset çalınıyor diye kasetlerin toplandığını gördüm evet. Kürtlerin son dönemlerde imtiyazlı olduklarını kabul ediyorum tabi ki bir şekilde devlet eskiden yapılan olayların acısını hafifletmeye çalışıyor.

Hala provaktör çok, ve emin olun cahil cühelayı toplayıp ellerine para sıkıştırıp yaptırıyorlar, ya da madde bağımlısı teröristler bir yere yaranmak için olay çıkarıyor bunları görüyoruz.

O yatırımları akıllı adam yakmaz, oranın gelişmesini istemeyenler yapar, kim istemez gelişmesini? Art niyetli olanlar ki onlar da dışarıdan yönetiliyor zaten. Böyle saçma şey mi olur yapılan yatırımı hangi fakir halk istemez?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• PKK bugün Kürtlerin ve radikal solcuların desteğini almış, BDP aracılığı ile de mecliste temsil edilir olmuştur. Artık iş silahlı mücadele ile sonlandırılamaz çünkü bu örgütün maalesef milyonlarca sempatizanı vardır ve bu sempatizanları belli doğu illerinde çoğunluğa sahiptir. Gidip 13 yaşındaki çocuğu Erdoğan'a hakaretten gözaltına alan devlet bu PKK ve eylemlerini yıllardır göz ardı etmektedir.

Kürt sorunu diye başlayıp çözüm sürecine evrimleşen süreç artık Kürtlere geri alınamaz avantajlar vermiştir. Havuz medyası artık rahat rahat Sayın Öcalan ifadesini kullanmaktadır, Erdoğan da cemaati Pkk'dan kötü göstererek aslında Pkk'yı bilinç altında "demek ki o kadar da kötü değiller" imajı yaratmaya çalışmıştır. Süleyman Şah operasyonuyla vatan toprağını terk eden silahlı kuvvetler son yılların en aciz duruşunu sergilemiştir, 200.000'den fazla bedelli başvurusu askerin durumunu ortaya koymaktadır.

Tüm bu olanlardan sonra şu soruya cevap arıyorum, Pkk'nın hedefi mi değişti? 20 yıl öncesinin Pkk'sı ile bugünün Pkk'sı arasında ne kadar büyük farklar vardır? Madem olay bu raddeye gelicekti, niçin tüm bu anlaşmalar 5 yıl önce, 10 yıl önce yapılmadı? Ben Pkk'nın bir kere bile özür dilediğini duymadım, Bdp'lilerin Pkk terör örgütüdür, masum insanları katletmişdir dediğini ise hiç duymadım.

Pkk'nın durumu ne olur bilmiyorum ama Akp'nin bu gizli politikaları ve olayları Havuz medyası üzerinden yönlendirme durumu benim artık midemi bulandıracak konuma geldi.

• Bu olanlarin herbiri AKP yi cokuse goturecek adimlardir, buyuk temizlik icin buyuk pislik birikmesi lazimdi tabi,yakinda buyuk temizlik baslayacak. Dis gucler bir Turk bahari yapmak istiyor hala, bir bahar olacagi kesin ama bu bahari Turk milleti yapacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Terörün bitmesi demek dış güçlerin hedeflerine ulşaması demek.Pkk silah bırakacak ama nelere karşı silah bırakacak araştırın derim.

Neden silah aldılar?

Kendi dilleri yasaklandı, kendi kültürleri kıyafetleri yasaklandı.

O bölgeye yatırım gitmedi, biraz empati yapılırsa gayet anlaşılır çünkü dağa çıksınlar silahlansınlar diye özellikle zulümler yapıldı.

İş makinelerini ben yakıyorum zaten doğuda. Bölgeye yatırım gelmesini istiyorsa yöre halkı, önce teröristle bağını kesecek ondan sonra yatırım gelecek. Sen devlete kazık at sonra biz bahmiyler diye haykır.

• Cennet ülkemin gerizekalı insanları hemen de inanmış..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

quote:

Bölgeyi tanıyorum çünkü orada büyüdüm ilk olarak.

Kürtçe Kaset çalınıyor diye kasetlerin toplandığını gördüm evet. Kürtlerin son dönemlerde imtiyazlı olduklarını kabul ediyorum tabi ki bir şekilde devlet eskiden yapılan olayların acısını hafifletmeye çalışıyor.

Hala provaktör çok, ve emin olun cahil cühelayı toplayıp ellerine para sıkıştırıp yaptırıyorlar, ya da madde bağımlısı teröristler bir yere yaranmak için olay çıkarıyor bunları görüyoruz.

O yatırımları akıllı adam yakmaz, oranın gelişmesini istemeyenler yapar, kim istemez gelişmesini? Art niyetli olanlar ki onlar da dışarıdan yönetiliyor zaten. Böyle saçma şey mi olur yapılan yatırımı hangi fakir halk istemez?

Kürtçe kaset toplatıldığı zaman Atsız'ın kitapları da toplatıldı.Nazım'ın şiirleri de.Yani toplatılan şeyin konumu önemli değil bir tarafa çekilecek birşey se toplatıldı.Sıkı yönetim olayı kürtlere indirgenecek bir durum değil anlayacağın darbe dönemlerinde siyasi hiçbir çıkarım işlemez.Ordu en ufak şeyi yakar yasaklar.Bahsettiğin kaset toplama 92 li yıllardaki durumsa onun sebebi belli pkknın eylemleri vs.

Öyleki emekli asker olan babam bile darbe döneminde evindeki suç ve ceza dan Türkçülüğün esaslarına kadar bütün kitapları sobada yakmış bir asker.Yani darbe öyle bir kaostur ki bir askerin ki rütbesi önemsiz evinde bir kitap bulsanız koca darbeyi o yöne çekiyorlar.Yani mesela dönemin genelkurmayı hasbel kader suç ve ceza okusa darbe komünist darbesi diye adlandırılacak. Bilmem anlatabildim mi durumu.

Onun dışında cahillik kader veya Allah vergisi değildir.Heleki halk cahil kalmasın diye olanak sunuluyorsa cahil en büyük suçludur.

Şöyle örnek vereyim size.Yüce milletimiz parası olmadığı için ''takas'' la alışveriş yapıyor.Bunların hiçbiri de ben dağa çıkayım ''dövlet bize bahmi'' demiyor.Hainlik insanın içindeki bir duygudur.Vatan hainliği ise herhalde bunlardan en acizcesi ve en acısı.Bir devlet imkan sunmaya kalkıyor ve sonuç olarak aldığı o imkanın yakılıp yıkılmasıysa buna en sert cevabı o bölgenin halkı vermelidir.Unutmayın bölücü terör örgütü bebek katillerinin en büyük zararı kürt vatandaşlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rakı-Balık

İş makinelerini ben yakıyorum zaten doğuda. Bölgeye yatırım gelmesini istiyorsa yöre halkı, önce teröristle bağını kesecek ondan sonra yatırım gelecek. Sen devlete kazık at sonra biz bahmiyler diye haykır.

Cahil halk sindirilmiş, yukarı tükürse bıyık aşağı tükürse sakal.
  • Bitmedi arkadaslar...Ypg olarak ve pesmerge olarak devam edecektir..Ayrıca Dağ kadroların çoğu üniversite sınavlarında kopya çekip koordineli sekilde batıya yollanıyor..Ve bunlar Türk öğrencilerin zar zor çalısıp gecelerini zamanları heba edip girdikleri/giremedikleri okullara rahatça giriyorlar.. Ayrıca pkk silah bıraktıysa iç Güvelik yasasını niye çıkarmaya çalısıyorlar. iste bunu düsünün arkaslar..

Bu sadece 7 hazirandan sonra olacak baskanlık sistemi için bir manevradır..

Size hatırlatırım..pkk ne için vardı özerklik ve bağımsız bir k*rtdistan için yok muydu.? Bunu 7 haziranda alacaklar..

Ama sunu da hatırlatırım akpkk larına Biz sen buna izin verir miyiz..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinod -- 28 Şubat 2015; 17:57:20 >
  • Terör bitmez onlara silah falan bırakmaz küçük bir oyun bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşımlarını en çok destekliyen kişi olarak aldığın cezalardada seni savunmuştum fakat olayları bı kadar çarptırman

hüloğğculardan farklı bi kişiliğin olmadığını gösterdi zaten trollukle aranda inci bir çizgi vardı artık o çizgiyi çoktan aşmışsın

bloked
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.