Şimdi Ara

100 Yıllık Terör Bugün Bitti! Silah Bırakma Süreci Başladı. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.578
Cevap
13
Favori
57.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaw he he Türkiye bölünecekmiş ineklerde uçuyor zaten. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de RTE Afrika ya kaçacak demediniz mi? Sen ve sana inananlar yüzünden bu haldeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Börte Çene

yesinler seni kabadayı

bunlar klavye kabadayıları gerçek hayatta seni görse kaçacak delik arar

Üzülme der Mevlana... ''İstedigin birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmamasi gerektiği için olmuyordur''...

"Kismet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir.. Kismet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür.."
    (Hz. Mevlana)

• quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Yaw he he Türkiye bölünecekmiş ineklerde uçuyor zaten. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de RTE Afrika ya kaçacak demediniz mi? Sen ve sana inananlar yüzünden bu haldeyiz

Ben her zaman adaleti savunurum şuan ki veriler aponun çıkacağı ve özerklik verileceği yönündedir.Pkk çekildi demişlerdi o da yalan çıktı şimdi yine çekildi dediler.Ben bu olanları 5 yıl önce söylemiştim 5 yıldır da söylüyorum yeni türkiye bop projesinin adıdır.İç güvenlik paketi çıktı ardıdan bu haber şimdi davutoğlu ve erdoğan abdye gidecek ve ışid ve pkk görüşülecek eğer gerçekten böyle bir şey olmazsa ben özür dilerim her zaman da bir düşünceyi körü körüne savunmam eğer benim dediğim olursa siz ne yapacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

100 Yıllık Terör Bugün Bitti! Silah Bırakma Süreci Başladı. 100 Yıllık Terör Bugün Bitti! Silah Bırakma Süreci Başladı.

Birbirimizin gazını almaktan başka bir şey degil. Götüren malı götürüyor alttan alttan. Sizin başınızda her olayda ülkü ocaklarini "provokeye gelmemeleri" konusunda uyarip uyarip ocaklari ve milliyetcileri kısırlaştıran genel başkaniniz oldugu sürece anca fotograf paylasir rahatlarsiniz. Eski mhpli yeni vatan partili biri olarak diyorum bunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka ülkede yaşasak tüm bu olanlar çok komik de, bu ülkede yaşayınca üzüyor insanı işte. O kadar pislenmeye başladıki bu siyaset ve bu insanlar sonumuz herhangi bir arap ülkesine benzeyecek gibi görünüyor bu gidişata göre.
    Benim için sıkıntı yok. Çünkü bu söyledikleriniz gerçekleşmeyecek. Yok eğer gerçekleşirse elbette ki bende özür diler saygılarımı belirtilirim. Ayrıca ışid in pkk ile anlaşacağına da inanmıyorum. Işid kobaniyi yerle bir eden islam islam diye kafa kesip Allah'ın kesin yasakladığı şeyleri yapan bir terör örgütü. Aynı şekilde pkk da öyle ki kundaktaki bebeklere silah sıkan hamile kadınları yakan kadınlara tecavüz eden bir örgüt. Ortak noktaları bu.

• Yahu saçma sapan konuşmayı bırakın ikinizde. Ne kavgası yahu. Zaten bu tür düşünceler yüzünden bu haldeyiz. Diyarbakırlı kardeşim senin yemeğe aynı şekilde diğer kardeşim senin de çaya davet etmen gerekir. Bırakalım bu kavgaları

Orijinalden alıntı: 4007

Yahu saçma sapan konuşmayı bırakın ikinizde. Ne kavgası yahu. Zaten bu tür düşünceler yüzünden bu haldeyiz. Diyarbakırlı kardeşim senin yemeğe aynı şekilde diğer kardeşim senin de çaya davet etmen gerekir. Bırakalım bu kavgaları

Helal olsun işte böyle olmalı, ben Diyarbakır'da büyüdüm Ankara'da yaşıyorum. İnsanımızı birleştiren en büyük değer dinimizdir, bunu kaybettiğimiz için bir birimizi yiyoruz oysa her yerde Anadolu insanı misafirperver, sıcak ve kıymet bilendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 28 Şubat 2015; 19:01:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Vatanı vatan yapan üstündeki kandır; toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır" diye haykırarak milliyetçilerin oylarını alan Tayyip, dünyanın en güçlü 5 ordusundan biri olarak anılan Türk Silahlı Kuvvetleri ile dağdaki 5-10 bin kekoyu temizleyemedi. Kendi oğlunu sahte çürük raporlarıyla askere göndermedi. Yoksa oğlunun savaşta ölüp en yuksek mertebe sayılan şehitlik mertebesine ulaşacak diye mi korktu?

Bırakın demagojiyi, yalanı.

Bu topraklarda Çanakkale Zaferi yazıldı. Eğer bedenimizi siper edip savaşmayıp masaya otursaydık antlaşmalar imzalasaydık yüzbinlerce şehitimiz ayakta olacaktı ancak tamamen dışa bağımlı, bir avuç elinde toprak kalmış, şeriat sistemiyle yönetilip açlıktan kendi bokunda boğulan osmanlı devleti bireyleri olarak hayatımızı sürdürecektik. Bu vatan gerekirse çatışarak, şehit olarak savunulur tıpkı atalarımız gibi. Teröristlerle masaya oturarak değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Chp, Mhp kudurmuştur şimdi vatan savunucuları.

Nisan ayında terörist başı aponun salinacagi söyleniyor...

• Düne kadar fetoya laf ettirtmeyenler bugün nasıl onu kötülüyorsa aynı iki yüzlülüğü çözüm sürecinde de görüyoruz.Akıl var,mantık var.Koyun mu zannediyorsunuz herkesi.Bu ülkede en milliyetçi adam bile bu terörün bitmesini ister.Çözüm sürecine gelirsek.Pkk silah bırakıp,oradaki kürtler devletin bütünlüğünden yana olacaksa buna karşı çıkmak zaten saçmalıktır.Buna akplilerden daha fazla destek bile veririm.Ama pkk ve kürt hareketi;silahlar bırakılsın derken adamların kırmızı çizgileri var.İlk maddeleri aponun dışarı çıkması.Diğeri ise özerklik.Sen bu ikisini vermedikçe pkk yok olmaz.Pkk pasifize eder kendisini ve bu şartlarının gerçekleşmesine kadar bekler.Çünkü bu pkknın ilk silah bırakacağı eylem olmayacak.Özelliklede 90 larda pkkya öyle darbe vurulduki tek taraflı silah bıraktılar.Onun için milleti kandırmayın.Hele hele pkk silah bırakırsa bir daha isteseler bile eline alamaz diyenlere zaten gülüyorum.Çözüm süreci dediğiniz olgu öyle bir hale geldiki doğuda devlet diye birşey kalmadı.Cizre şehir merkezinde polis sokağa çıkamıyor.Zira ellerinde keleşli pkklılar şehirde ellerini kollarını sallayarak geziyor.Pkk-Hizbullah kavgasında bunu herkes zaten gördü..

• quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

100 Yıllık Terör Bugün Bitti! Silah Bırakma Süreci Başladı.

30 yıldır ya bölünüyor bu ülke ya da şeriat geliyor

Kendilerince sanal korkular yaratıp ülkenin önünü tıkadılar yıllarca

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rongol34

Dediklerin komplo teorisinden ileri gidemeyecek propagandalar.

İyi o zaman kan dökülmesin diye zamanında ingilizler ve fransızlar işgal ettiğinde onlara da teslim etseydik?Yazık çok yazık.

Komplo teorisi mi video itirafları? Başkalarının şahitlikleri, evlilik cüzdanları?

Türkiye ne verdi kürtlere ki vatanı sattık diyorsunuz şimdi? Verilen dil özgürlüğü, belediye yönetimi, kıyafet özgürlüğü, yayın özgürlüğü ise bu mu taviz vermek?

Türkiye Cumhuriyeti kürtlere birşey vermek mecburiyetinde ve statüsünde değil.Alacaklı statüsünde.Vergisini alır vatandaşlık hakkı verir.Birincisi bu.

Dil özgürlüğü derken o coğrafyaları hiç gördünüz mü bilmiyorum.Ama ben asker çocuğuyum çocukluğum geçti hepsi kendi öz dilini konuşur.Gerçi İstanbul'da Ankara'da İzmir'de vatanın dört bir yanında yine kendi dillerini açık seçik konuşuyorlar ya.Açık seçik derken ordan da nem kaparsın şimdi serbestliğinden bahsediyorum yani.

Kürtler bu ülkede her zaman en az Türkler kadar hak sahibi oldular hatta vergilerini başkasına ödetecek kadar imtiyazlı oldular.

Devlet okul yaptı okulu bombaladılar devlet öğretmen atadı kadın demeden astılar ( halamın fakülteden en yakın arkadaşını 20 yaşında 1 günlük öğretmenken astılar 84'te olması lazım binlercesi var böyle ben şahit olduğumdan örnek veriyorum)

Devlet fabrika açtı fabrikayı ateşe verdiler işe girenleri örgüt , kürt olmasına rağmen öldürdü.Devlet, kızları okula almaya çalıştı kızlarını ya 40 yaşındaki heriflere para karşılığında ''sattılar'' ya eve hapsettiler yada öldürdüler.

Devlet vali atadı aşiretler ya valiyi öldürdü yada kendilerine biat ettirdiler.Devlet kredi verdi tarım yapsınlar hayvancılık yapsınlar diye çoğu ödemedi kuzey ırak'a kaçanlar dahi oldu 90 ların sonunda.

Bin değil milyon değil milyarlarca örnek yazılır cidden bıktık artık.En sonunda çıkacak iç savaş o olacak.

Bölgeyi tanıyorum çünkü orada büyüdüm ilk olarak.

Kürtçe Kaset çalınıyor diye kasetlerin toplandığını gördüm evet. Kürtlerin son dönemlerde imtiyazlı olduklarını kabul ediyorum tabi ki bir şekilde devlet eskiden yapılan olayların acısını hafifletmeye çalışıyor.

Hala provaktör çok, ve emin olun cahil cühelayı toplayıp ellerine para sıkıştırıp yaptırıyorlar, ya da madde bağımlısı teröristler bir yere yaranmak için olay çıkarıyor bunları görüyoruz.

O yatırımları akıllı adam yakmaz, oranın gelişmesini istemeyenler yapar, kim istemez gelişmesini? Art niyetli olanlar ki onlar da dışarıdan yönetiliyor zaten. Böyle saçma şey mi olur yapılan yatırımı hangi fakir halk istemez?

Demek ki hepsi dışarıdan yönetiliyor. Yaşadığı yerin gelişmesini isteyen önce vergisini verir , faturasını öder karakol tarayıp okul bombalamaz.

• Hemen doluşmuşlar her olayda Türkiye bir şey verdirdiciler öyle oldu bunu verdi öyle oldu konsolosluk görevlilerini alıp geldik Türkiye işide verdi şimdi PKK ya verdi onu verdiciler bunu verdciler at gözlüğünü takıp eleştirmek başka bir pozitif düşünecesi yok insanların

quote:

Orijinalden alıntı: Börte Çene

https://twitter.com/pervinbuldan/status/571600647977639936
    http://www.radikal.com.tr/politika/cozum_surecinde_kritik_viraj_hdp_heyeti_akdoganla_gorusuyor-1303234

akp ve hdpnin farkı yok yineliyorum bunu;

Çatışmalar olsun, kanlar mı dökülsün yine?

Yas kac? 9 falanmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kauseg

Saf olmayalım arkadaşlar PKK çıkarı olmadan silah bırakır mi sizce kim bilir hükümetle ne gibi muzakereye vardılar vah ki ne vah...

Nisan ayında terörist başı aponun salinacagi söyleniyor...

ya ben de bunu anlamıyorum işte. pkk yıllardır ne için dağlarda. toprak için! heralde elma armut için değil.. kabul ettiyse bir şey elbet vardır ortada pkk lehine vaadler. bunu düşünecek kapasite nasıl yok anlamıyorum boşuna iq ortalaması 90 değil ülkenin hey Allah'ım

Orijinalden alıntı: Lylat

Katılıyorum:Devlet terör örgütü kurup (jitem) insanları sırtındandan tek kurşunla öldürmez.
    Bölgedeki tüm köyleri yakıp insanları yakıp toplu olarak gömmez

AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNDE EN ÇOK CEZA ALAN ÜLKE OLMAZ

Keşke şu dediklerin doğru olsaydı da belki şuan hükümetin masaya oturacağı omurgasızlar olmazdı.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.