Şimdi Ara

100 Yıllık Terör Bugün Bitti! Silah Bırakma Süreci Başladı. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.578
Cevap
13
Favori
57.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lylat

Ulan adam kürt halkına küfür ediyor sen sayısına mı takıldın.

Ne olacağıdı

Orijinalden alıntı: errorman_cem

Paylaşımlarını en çok destekliyen kişi olarak aldığın cezalardada seni savunmuştum fakat olayları bı kadar çarptırman

hüloğğculardan farklı bi kişiliğin olmadığını gösterdi zaten trollukle aranda inci bir çizgi vardı artık o çizgiyi çoktan aşmışsın

bloked

Herkesin her düşüncesini paylaşmak desteklemek körü körüne her şeyi kabul etmektir. Ben her düşüncem kesin doğrudur demiyorum. Herkesin katılmasını beklemiyorum o an inandığım ve elimde var olan argümanlar ile konuşuyorum. Aksi ispat edilmedikçe doğru kabul etmem hakkım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sadece İsyan çıkartan ve kürdistan isteyenlerden bahsettim.Bütün Malum Irk Kürdistan istiyorsa hepsinin katli vaciptir.

Laz,Çerkez yada diğer Azınlıkları kışkırtmaya çalışmayın.Onlar şimdiye kadar terör yapmadı.Eğer diğer Azınlıklarda terör yoluna başvurursa hepsinin katli vaciptir.Kısaca kim terör yoluna başvurursa ya bu topraklardan gider yada öldürülür.Bu kadar açık ve net.Türk Ulusunun Bağımsızlığını Tehdit Eden Bütün İç,Dış Azınlık ve Ülkeler Düşmanımızdır.Burada diğer ülkelerin kışkırtması önemli değil.Azınlıklar isyan çıkartırsa yok edilir.Türklerde hiç bir zaman isyan çıkartanlar ile anlaşma yoluna gidilmemiştir.İhanetin Bedeli Türk Törelerinde Ölümdür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: White Aura

Kürtlerin yok edilmesini nereden çıkarttın ? Ben isim vermedım hangi ırk olduğunuda söylemedim.

Sadece İsyan çıkartan ve kürdistan isteyenlerden bahsettim.Bütün Malum Irk Kürdistan istiyorsa hepsinin katli vaciptir.

Laz,Çerkez yada diğer Azınlıkları kışkırtmaya çalışmayın.Onlar şimdiye kadar terör yapmadı.Eğer diğer Azınlıklarda terör yoluna başvurursa hepsinin katli vaciptir.Kısaca kim terör yoluna başvurursa ya bu topraklardan gider yada öldürülür.Bu kadar açık ve net.Türk Ulusunun Bağımsızlığını Tehdit Eden Bütün İç,Dış Azınlık ve Ülkeler Düşmanımızdır.Burada diğer ülkelerin kışkırtması önemli değil.Azınlıklar isyan çıkartırsa yok edilir.Türklerde hiç bir zaman isyan çıkartanlar ile anlaşma yoluna gidilmemiştir.İhanetin Bedeli Türk Törelerinde Ölümdür.

Beyliklerle yönetilmiş Türk tarihi ile söyledikleriniz çelişiyor.

• Bu bloklu kim dedim kaldırdım yine aynı tip yine aynı konu öve öve bitiremedin AKP yi bekle sen terörün bitmesini. Ulan harbi inanan tipler var buna ben ona yanıyorum.
    Edit:blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen'in Pengueni -- 28 Şubat 2015; 18:14:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||
  • quote:

Kürt halkına hakaret küfür eden kim olursa 10 katı cevap alır şikayet ban umurumda değil.

Seni yüce TÜRK adminlerine havale ediyoruz..

Orijinalden alıntı: Kabuska

10 bin küsür gerillası(ve kat be kat destekçisi) olan dış destekli bir örgütün tek amacı Kürt halkının geleceği ise; silah bırakacaklarına inanırım. "Onlar dış destekli, Kürt halkını umursamıyorlar, Kürt halkının arkasına sığınıp başka işler çeviriyorlar" diyorsanız şayet; bu örgüt en güçlü zamanlarında silah falan bırakmaz.

Zaten Kandil "TC bırakmıyorsa biz de bırakmayız, silah bırakırsak pazarlık kozumuz kalmaz, Kürt hareketi de bir devlettir neden silah bırakalım" gibi açıklamalar yapıyor. PKK silah falan bırakmayacak; yapacağı tek şey silah ateşlememek olacak. Bunu neden yapacağı ise sorusu en önemli konumuz. Ayrımı iyi yapalım lütfen.

Çok doğru. Ben yine sormak istiyorum. Hani çözüm süreci ilk ortaya çıktığında geri çekiliyorlardı ? Hani %80 i çekilmişti? Şimdi de yine tekrarlıyorum. Ne silah bırakırlar ne de geri çekilirler.

• tehditvari bir cevap neden;

Ne Mutlu Türküm diyemeyen birini konuşalım istersen

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Bu bloklu kim dedim kaldırdım yine aynı tip yine aynı konu öve öve bitiremedin AKP yi bekle sen terörün bitmesini. Ulan harbi inanan tipler var buna ben ona yanıyorum.
    Edit:blok.

Blok atmakla ne değişiyor keşke bir anlasam Gözlerini kapatarak doğruları kimse gizleyemez ancak kendine gizler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 28 Şubat 2015; 18:16:37 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 28 Şubat 2015; 18:18:24 >

Üzülme der Mevlana... ''İstedigin birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmamasi gerektiği için olmuyordur''...

"Kismet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir.. Kismet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür.."
    (Hz. Mevlana)

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: Börte Çene

https://twitter.com/pervinbuldan/status/571600647977639936
    http://www.radikal.com.tr/politika/cozum_surecinde_kritik_viraj_hdp_heyeti_akdoganla_gorusuyor-1303234

akp ve hdpnin farkı yok yineliyorum bunu;

Çatışmalar olsun, kanlar mı dökülsün yine?

+1

• He Vatanı böldünüz yani öyle de Toprakları verdiniz

Bu ülke çok karışacak varya seçimlerden sonra

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

100 Yıllık Terör Bugün Bitti! Silah Bırakma Süreci Başladı.

Çok doğru sabahtan bu yana aynı edebiyat yapılıyor ortada bir şey yok korku üretmekle uğraşılıyor.

Orijinalden alıntı: AteistTanrı

Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachiko -- 28 Şubat 2015; 18:26:24 >
  • Her seçim öncesi silah bırakılıyor zaten, artık normal hale geldi. Barış gelmesini herkes gibi ben de istiyorum ama bu iş imkansız maalesef. Kandil bağımsızlık haricine razı gelmez. Gelse bile adı bağımsızlık olmaz ama içi öyle olur.

Eeee .Kimse Kürt halkına hakaret edemez.

Son son Cümlem bu olsun Lannnn

Bi ticket daha alayım.. Son cümlelerini söyle..
  • Buradaki çoğu kardeşimi anlıyorum, PKK terör örgütünün ne kadar kalleş, ne kadar hain olduklarını biliyorlar, fakat açık bir gerçeği es geçmeyin. 1990'lar geride kalalı baya oluyor, 2015 Türkiyesinde Silahlı mücadelenin ve Şiddetin ne sosyolojik ne siyasi nede reelpolitik bir karşığığı ve en önemlisi tabanı kalmamıştır, şunu unutmayın : Toplumsal talebin olmadığı hiç bir siyasi veya askeri mücadele kazanılamaz. Bugün halkın en iyimser tahminle %65'i bu kanlı savaşın bitmesini istiyorsa bu iş biter ve kürt/türk halkın en az %90'ı ülke bütünlüğünden yanadır, o sebeple bölünüyoruz, toprak verdik vs gibi korku istismarcılarına pirim vermeyin.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.